@3@5 jj,,tes som rozmyslal a asi to bude najlepsie,a mate s tym nejake skusenosti,neje to nejake "tazsie"? bo ja som citlivy na veci ktore ma nebavia a navyse su zlozite,ale kto vie,mozno bude
chalan ja som chodil do skoly ako sa mi chcelo a kedy sa mi chcelo a ci je tam nieco zlozite? vsade je nieco zlozite ale staci dobry tahak a nic nie je zlozite ja som normalne rad chodil do tej skoly kazdu prestavku sa hral poker som si chodil do tej skoly zarobit (alebo prehrat)
ako by som ti to,,ani nie,nesom na zakladke,chcem prestupit,tie tahaky viem robyt,ale vypocitaj si 10x slovna odpoved (za 5) a 2x pisomna (1 abo 2)..tak asi tak,co ti vyslo? XD
Teraz máš pocit, že nikdy v živote nechceš nič robiť.
Ten years later.
Možno ešte vždy nechceš nič robiť, ale je najvyšší čas osamostatniť sa a niečo musíš.Čím lepšiu školu ukončíš, tým máš väčšie možnosti - môžeš málo drieť a veľa zarábať.
Ja som veľmi vďačná ľuďom, ktorí pochovali moje umelecké ambície a dokopali ma na gymnázium, kde môžem 4 roky preliezať a prípadne sa rozhodovať, čo ďalej.
Škola ťa nebaví..tomu rozumiem, ale do ukončenia povinnej dochádzky s tým veľa neurobíš.Radšej sa nejako predrať cez štyri roky na slušnej škole a zmaturovať.
Zostaň na tom osemročnom gympli.Pokiaľ ťa neprejde električka, nejako ho ukončíš.
choď hocikde kde máš maturu ... veď na vysokú môžeš ísť potom na hociktorú ... ja som tiež nevedel v devine čo chcem robiť tak som šiel tam kam som šiel ... a neplánujem v budúcnosti navrhovať nábytok
ak si bifloska ze mas same 1 tak chod na gYmpel alebo obchodnu .. ak chces nieco ine ,,, prkticke tak co ta bavi .. kadernicka kucharka ale vzdy si daj len skolu z maturitou alebo popriipade ak dany odbor nema maturitu a velmi by si ho chcela tak sa da dat poziadanie o maturitu a mozes si ju spravit .. takze chod za tym co ta bavi
@nokare tak ty si dobrý kokot aby som z osemročného utekal preč? keď v 17stke zmaturujem? no piču. pekne zostaň, ak nemáš IQ vegetatívneho pacienta tak musíš spraviť každú školu
neboj, podarí sa ti zmaturovať aj na gympli, úroveň nie je vyššia, ako inde (školstvo by sa rado tvárilo že hej, ale nie je to tak). opusti ho, len ak by si našiel niečo, čo by ťa bavilo. inak vymeníš školu a zistíš, že tam je to rovnaké. a za čo vymeniť? netuším....obchodná akadémia?
@Nokare Podla mna je vzdy lepsie byt na gympli, ako sa ucit nejake odborne predmety na obchodnej alebo technicky zameranej priemyslovke, ktore by ta tiez nebavili. Za nejaky cas ta urcite zacne nieco bavit a zistis preco je dolezite studovat na dobrej strednej
skola tu nebavi asi nikoho ale myslime dopredu nieco v zivote robit musis ak ta nebavi totalne nic ostan na gympli ale ak si ako ja ze matika fyzika chemia vobec ale zato jazyky ano a vela tak skuk porozmyslat nad bilingvalnym ak naopak tak mozno nejaka elektrotechnicka. tych 6 rokov co mas do matury nejako vydrzis vzdelanie mat musis ak nechces kopat kanaly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
maturita ako maturita
@4 Lol,tes prevda
@3 @5 jj,,tes som rozmyslal a asi to bude najlepsie,a mate s tym nejake skusenosti,neje to nejake "tazsie"? bo ja som citlivy na veci ktore ma nebavia a navyse su zlozite,ale kto vie,mozno bude
a mohol by si napísať čo ťa nebaví a čo nechceš robiť to by ti niekto skôr mohol poradiť...
a o to mi ide...
@16 OMG,,kolko krat mam vraviet ze tam som,ale co ked sa mi moc nedari,hmm?
@18 XD asi tak
@21 ,,,no prepac,,viem co si tym chcel/chcela povedat,ale ja niesom 2.triedna spina,,,
...
ja som prva trieda XDDDDDDDD,lol
Ten years later.
Možno ešte vždy nechceš nič robiť, ale je najvyšší čas osamostatniť sa a niečo musíš.Čím lepšiu školu ukončíš, tým máš väčšie možnosti - môžeš málo drieť a veľa zarábať.
Ja som veľmi vďačná ľuďom, ktorí pochovali moje umelecké ambície a dokopali ma na gymnázium, kde môžem 4 roky preliezať a prípadne sa rozhodovať, čo ďalej.
Škola ťa nebaví..tomu rozumiem, ale do ukončenia povinnej dochádzky s tým veľa neurobíš.Radšej sa nejako predrať cez štyri roky na slušnej škole a zmaturovať.
Zostaň na tom osemročnom gympli.Pokiaľ ťa neprejde električka, nejako ho ukončíš.
@23 vies,ide tu o tom,ja chcem zmaturovat,hm,a na tom gympli sa mi nepodari,
@zvysok ,,ehm,,uz som sa par krat vyjadril,
lebo je to od veci skola totalne.. ucia sa tam same somariny
Inak máš 13. Ešte si nikde nerobil. Keď začneš, garantujem ti že potom do tej školy pôjdeš rád