Niekedy keď je jeseň sa mi stáva že zafúka vietor a neviem či to nejaká vôňa alebo len pocit ale proste mi to úplne pripomenie časy keď som sa s kamarátmi hral vonku ešte keď sme boli malý..
jedna vonavka taka brutal sladka co mala vychovavatelka v skolke necitil som ju uz roky ale ked raz za cas za 5 rokov mozno viac .. ju citim niekde hned si na nu spomeniem a na skolku
Detstvo mi pripomina tiez ked som niekde v prirode a zafuka vietor na jar a taka vona... a este mamkina vonavka a moja vonavka ktoru aom pouzivala ked som bola mensia. Moschino funny
možno to bude znieť čudne ale akákoľvek vôňa dievčaťa od nosu smerom na hor ... myslím že je to miešanie s typickým pachom pokožky mladého dievčaťa s pachom špirály na oči ... ak som totiž s nejakým dievčaťom, priviniem si ju k sebe, nosom prechádzam po jej nose vyššie a vyššie, od úst postupne pomaly cez nos až k výške očiam, tak v tej tesnej blízkosti zatvorím oči a zhlbšia sa nadýchnem, ucítim vôňu ktorá mi pripomenie prechod z detstva tam kde som teraz, na môj prvý bozk ... ak potom dievča ešte následne pobozkám, spomienka je ešte silnejšia ...
nie je to teda vôňa priamo z detstva ale je to vôňa (asi jediná) o ktorej viem že si ju zapamätám navždy, tú vôňu milujem
@2 a keď niekto páli suché drevo a lístie ! najmä na jeseň ,keď niekedy zacítim taký dym tak idem von a fetujem to kľudne aj hodinu neviem prečo mi to pripomína staré dobré časy .
ja si na svoje detstvo do 8mich rokov skoro nepamätám
čiže rátam so svojím detstvom keď som mala 8
a to sa mi vždy vybaví pri tom ako zacítim vôňu mojej mladšej sestry...jej vlasy a pokožka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
nie je to teda vôňa priamo z detstva ale je to vôňa (asi jediná) o ktorej viem že si ju zapamätám navždy, tú vôňu milujem
čiže rátam so svojím detstvom keď som mala 8
a to sa mi vždy vybaví pri tom ako zacítim vôňu mojej mladšej sestry...jej vlasy a pokožka...
od sliepok, husí a tak aj ked mi sme zvieratá nemali
dost som chodil domov obity,
to som ako dieťa jedával často ... ale už dáááávno nie si asi zajtzra spravím
a vôňa suchého ihličia, vlhká vôňa machu