Keďže u žien to býva často tak, že sa nevedia objektívne posúdiť, muži musia určite často čeliť takýmto problémom (preto som nedala možnosť zdravo sebavedomá). Ktorá povaha by viac vyhovovala vám? Nehovoríme o žiadnych extrémoch, len miernych výchylkách. A tým "menej sebavedomá" nemyslím ženu, čo sa stále len sťažuje aká je tučná a pritom vie, že je chudá (tzv. attention whore), ale takú, ktorá keď to povie tak to myslí maximálne úprimne.
@2 myslím že sebavedomie je o tom, čo si smiem a čo si nesmiem dovoliť, čo dokážem a čo nedokážem spraviť. Ak sa človek cíti sebavedomý (a nedáva to príliš najavo ostatným) tak si myslím že to nie je na škodu. Namyslenosť to je extrém, ale pokiaľ to mám len v hlave a nerobí sa majsterkou sveta tak mi to tiež nevadí.... ide o zdvorilosť
velmi mi imponuju sebavedomi ludia, posobia na mna vyrovnane, nebojacne, su silne osobnosti, ktore vedia, co chcu a idu si za tym
neznasam slabe povahy a uz vobec nie tych, co sa stale lutuju (aj ked nie za zaujmom, aby im ostatni vyvracali opak, uz spominane attention whores) ked sa clovek stazuje napriklad na vyzor, tak nech nieco zo sebou teda robi a vzchopi sa, lebo vzdy to moze byt lepsie!
a do istej miery mi nevadia ani namysleni ludia, ak maju byt na co
@poke videl si uz nejakeho namysleneho cloveka, ktory to nedaval najavo?
sebavedomie je jedna z crt, ktora sa prave ze vzdy ukaze a druhy clovek ju dokaze pocitit..ak je raz niekto namysleny, sprava sa tak..ak ma niekto zdrave sebavedomie sprava sa tak, a ta ho vnimaju aj ini
človek pokiaľ sa svojim sebavedomím nezaoberá, ani nevie, že sebavedomý je Iné to je, už ako na nás takí ľudia pôsobia, jasné, že šedá myška nemá nie len sebavedomie nízke, ale aj príčina musí byť pekne blízko k niečomu negatívnemu,
toto sú také diskutabilné témy, pretože každý človek je iný, a každý z nás si ani neuvedomuje ako pôsobí na okolie. a Tak podľa mňa treba prikladať dôraz na iné veci, ako na sebavedomie, aj keď to k osobnosti patrí, podľa mňa to je irelevatné, a ľudia sú divní, ak si na to potrpia.
ja úprimne mám rada sebavedomejších ľudí nie AW , ale normalnych - proste silne osobnosti , ale neznašam padavky čo sa furt zhadzuju a lutuju ( proste úbohé ... :/ )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a silné osobnosti mi vždy imponovali
neznasam slabe povahy a uz vobec nie tych, co sa stale lutuju (aj ked nie za zaujmom, aby im ostatni vyvracali opak, uz spominane attention whores) ked sa clovek stazuje napriklad na vyzor, tak nech nieco zo sebou teda robi a vzchopi sa, lebo vzdy to moze byt lepsie!
a do istej miery mi nevadia ani namysleni ludia, ak maju byt na co
sebavedomie je jedna z crt, ktora sa prave ze vzdy ukaze a druhy clovek ju dokaze pocitit..ak je raz niekto namysleny, sprava sa tak..ak ma niekto zdrave sebavedomie sprava sa tak, a ta ho vnimaju aj ini
toto sú také diskutabilné témy, pretože každý človek je iný, a každý z nás si ani neuvedomuje ako pôsobí na okolie. a Tak podľa mňa treba prikladať dôraz na iné veci, ako na sebavedomie, aj keď to k osobnosti patrí, podľa mňa to je irelevatné, a ľudia sú divní, ak si na to potrpia.
D