android je asi "najlepsi" aj ked ma svoje muchy, 4.0 je velmi dobre spravena. Windows phone 7 je smutok, nic sa neda nastavit, ked mas vnutri sluchatka aj tak ti to zvoni nahlas a neda sa nastavit... na nokii lumia 800 som to videl. je tazka, tucna, obly display jak na starom televizore, cakal som nieco lepsie... najnovsi Symbian je celkom v pohode, ale nechyta sa stale na ostatne OS.
iOS ma vyhodu ze je vsetko standardizovane, vsetko chodi ako ma a vzdy mas istotu ze to chodit bude. mne sa ale nepaci to gui a celkovo uzavrety system.
samsung je dosť dobrý, ale htc zase slušne pádov vydrží, má veľmi stabilnú konštrukciu. Symbian ma vobec nezaujal (nevravim ze je zly), a iOS moc nemusim, kedze si myslim ze Android je omnoho lepsi.
to bol nejaký znalec čo toto zadal však Samsung má androida ale aj WM, Nokia má Symbian aj WM, HTC má androida aj WM tak keď zahlasujem za HTC tak hlasujem za čo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@zmarek20
@zmarek20 Mate niekto skusenosti s windows mobile OS? Je to novy OS .Ake ma +/- Win phone?
@zmarek20 Windows Phone 7 je nastupca Windows Mobile. Windows Mobile je starsi.
iOS ma vyhodu ze je vsetko standardizovane, vsetko chodi ako ma a vzdy mas istotu ze to chodit bude. mne sa ale nepaci to gui a celkovo uzavrety system.