neviem, mam HP zatial pol roka, ale zatial ziaden vacsi problem, mne staci .. brat ma tiez HP a tiez ziaden problem.. a nestretla osm sa zatial so ziadnym, len asus, a tak ...moj mi pride lepsi co mam teraz
Nemám moc skúsenosti ale mám HP pavilion a som spokojný, dobrý výkon, dobrá výdrž a relatívne dobrá cena. Otec má IBM Lenovo ale na to aké to bolo drahé to má dosť nízky výkon aj keď spoľahlivosť je vysoká. kamoš má Toshiba Satelite a nieje moc spokojný výkon síce dobrý ale baterka má výdrž ani nie polovicu čo moja.
co sa tyka ostatnich znaciek, tak je to v podstate narovnako. kazda znacka ma svoje spickove modely, ktore sa lisia len v detailoch, ale inac su narovnako.
najlepsie znacky su Sony, Lenovo, Dell, Apple, HP, Toshiba, ale pri HP sa niektore modely moc prehrievaju...s ostatnymi znackami mam osobne zle skusenosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ale ja si kupim Asus
A mám taký pocit, že každá značka má aj tie lacnejšie aj tie drahšie modely, takže ťažko hodnotiť.
Za to Asus má najlepší pomer cena / výkon.
bratov spoluziak ho reklamoval 3x ma rovnaky ako ja
co sa tyka ostatnich znaciek, tak je to v podstate narovnako. kazda znacka ma svoje spickove modely, ktore sa lisia len v detailoch, ale inac su narovnako.
ale Lenovo je vraj kvalitné