Pre mna by bol ideal auta @edisek ova Felda combik. Za prve, ma to LPG a ja veeeela jazdim, je to combik veeela nakladam, je to lahko opravitelne, aj ked mozno 1.6ka uz je menej. a je to skodovka...
@pershing363 si nemyslim, ze ju to trapi...proste ju chce a hotovo...neriesi...sak ked na to ma, nech si ju kupi, zaplati DPH, bude platit za benzin spotrebnu dan, co je na tom zle? iba prinosy pre spolocnost
@husky@majo mate recht, no keby som aj neviem ako brutalne lovaty, tak vysolit za auto typu X6 mega, mi pride ako riadna blbina. Aj typkovia "biznismeni" radsej stale kupia G-cko ako X5 X6. A im fakt nejde o prachy, len vedia, ze s G-ckom si uziju viac ako s Xkami od Báwa a to o niecom svedci...
Ak by som si mal vybrať jediné auto, ktoré by som mal používať na všetko, a budem sa pohybovať v reálnych hodnotách tak určite by to bola posledná M3 s manuálom, možno aj sedan. Dá sa s tým normálne jazdiť po meste, a je s tým mega prdel.
@majo ja viem , mam rovnaky nazor ale konstrukcia je ta ista...zavodny stroj je podla mna auto zo zadnym nahonom ,motorom v strede s lahkou karoseriou to je zavodny stroj. M5 ma neskutocny vykon , je to sportove auto ale presda len to nie je lahke coupe...
ideál by pre mňa bol motor so 4-bodovým vstrekovaním paliva, výkon okolo 100-120 koní a lepší podvozok, to su slabiny toho auta
a bezpečnosť toho auta ma netrápi, ak ma nieko dakedy rozjebe nejakou pri*ebanou X6kou ( @sexylikeme ) tak je jedno či budem sedieť vo felicii alebo golfe
typicky slovaci tu leti len europa a tie vaše predohrabi Ja uprednostnujem pocit z jazdy nie kolko auto stoji alebo či je 2roky stare , aj tak je zname vo svete že najlepšie motori čo sa tyka vydrže a pevnosti robili Japonci škoda že teraz sa venuju viac hibridom ale taky RB25 a 26 boli nezničitelne motori rovnako ako motor3.0v6 s MKIV toyoti viem že teraz tu padne vela nazorov proti mne ale realitu neoklamete a toto je aj tak na dlho tema:,*
podla mna idealne auto by malo byt tak akurat velke aby sa tam zmestilo aspon 5 ludi, nejaka dodavka zas potrebna nie je potom by malo aj dobre vyzerat, byt kvalitne, ekologicke, mat malu spotrebu urcite 4 dvere, aby sa dozadu ludia nemuseli pchat cez predne dvere a velky kufor lebo aspon v mojej rodine stale niekto nieco potrebuje a treba chodit na veeeelke nakupy a chcem aby bolo odlisne od ostatnych aby som ho lahko nasla na parkovisku a vzdy kazdy vedel ze idem ja takze by malo mat neobvyklu farbu, napriklad zlato-hnede som minule videla a dost sa mi to pacilo
ale idealne auto je aj tak take ake zrovna chceme niekto chce limuzinu niekto športiak niekto na naftu a niekto možno aj na etanol hlavne je aby sa pačilo vam vtedy je podla mna idealne
@adulo223 vystihol si to myslím dobre, japonské motory sú výborné a kebyže na to mám tak nejakú Hondu alebo Nissan by som kúpil ( ne teda kaškaja alebo nejakú elektrokravinu )
@pumaamravec hento auto nie je ani ekologické lebo je s americky, nie je kvalitné lebo je s ameriky a nemá kufor lebo je s ameriky a neviem či sa tam vôbec zmestí 5 ľudí
@edisek tak druha moznost bol ten hybridny lexus a to trochu setri prirodu ked je aj na elektriku a 5 ludi sa tam mesti urcite, podla mna americke auta nie su zle aj ked kvalitnejsie su asi nemecke bmw alebo mercedes
@pumaamravec povedz mi čo je ekologické na aute, ktoré váži skoro 2tony, je tam ďalšia tona rôznych kablíkov a zlatých spojov, čo je absolútne neekologické, plus plasty a podobné materiály a áno elektromotor s výkonom jak ventilátor v kuchyni
Motor tam je rovnaký ako v "nehybride" 8 alebo 6 valec so spotrebou 10l/100km čistá blbosť
ked chces benzin (robila sa aj 2000ccm verzia) 3.0 V6 24V DOHC
v tomto obale:
a ak tuzis po dizly tak nech sa paci:
v tomto obale:
len dodam, ze obidve sme mali doma, cize rady tipu brata kona synovec to nie su...a Maximu dokonca 2 razy raz s volantom nalavo a potom napravo (obidve 2000 V6 24V DOHC priecne ulozeny)
no to mam najradšej ked sa tu začnu ludia bavit otom kolko motor vydrži a vživote ho nemali ani rozobraty keby sa aspon trocha rozumiete tak viete že dostupnost dielov je velmi dobra a ceny su porovnatelne s europskymi autami a motori vydržia omnoho viac aj pri zvyšovani vykonu
neviem ake mas vzdelanie technicke a ci si mal niekedy motor na kolene...ale my sme mali japonskych aut strasne vela, moje prve auto bol Nissan Maxima...nejde o ceny dielov na bezne auta, ide o ceny dielov do Mitsu Evo V a to je si myslim dost rozdiel, ci kupujes diel na bezne alebo na zavodne auto, nemyslis?
Audi A4 allroad quattro 2.0 TDI CR 170k. Pohon 4x4 na zle cesty, pohodlne, spolahlive, a pekne auto, ktore ma celkom pekny tah, a vynikajucu spotrebu, a v zime nema problem ofuknut hociktory jeep, ale aj na suchu sedi na ceste ako osobne auto vyssej strednej triedy.
ano mal som rozobraty motor a nie na kolene a viem že dieli na evo su dráchšie ale omnoho viac vydrži bratranec ma s14 uqravenu na stage 2A 400hp tak viem niečo otom kolko to vydrži a celkouo nemal som namisli bežne japonske auta ale tie športovejšie
@adulo223 vidis tak bratranec...akoze ja mu to neberiem, ale ved ty nemas este ani len vodicak...nehovorim mozno sa vyznas, ale auto nemas diely si nekupoval
možno nemam vodičak ale už som opravoval dost aut a vydel som aj som bol sučastou zvyšovaniavykonu na japonskych autacha ja sa nechcem hadat ale tak nemam rad nazori mam 1.6 felcku 65 koni a som king proste som nazoru ked benzin tak priadny teda entreba hned 5liter desat valec penis si kompezovat nemusim ale pokial chcem spotrebu tak dieslel ale ak benzin tak aspon v6 a dve truba
@kikushenka to preco? Podla mna je super, a dizajnovo moderne... Jedno auto od mercedesu ma prezivku "dinosaurus"... tiez super, ale priliz terenne, a take vojske...
také auto by som nechcel nikdy v živote, takého auta si nikdy nebudeš vážiť lebo nevieš aké to je si naň zarobiť a starať sa oňho...
môžeš napísať Majovi jakú mal on cestu k honde, 2 mesiace nevidel nič iné ako robotu... také auto ma hodnotu ómnoho vyššiu ako nejaké BMW
a ja mam feldu na to aby som mohol robiť kktov pravé s takýchto BMWčkarov je to ľahké a relatívne výkonné auto s ktorým vás všetkých na križovatke vysmejem
ford mustang nemozem si pomoct.... a potom suzuki vitarka, ale stara, a suzuki swift, jeep wrangler.... a i ked mam rada velke auta, terenaky, tak jdno co nemusim je dodge.
@edisek kurva jak ja neznasam takychto ludi!... vies ako ja musim makat v skole??! vies ako kazdy den drem aby som mala skvele vysledky a aby som sa dostala na vybornu skolu??!! ti jebem na tvoju dvojmesacnu robotu! co to je v porovnani s rokmi stravenymi nad knihami!! ale to je tazko vysvetlovat zabednencovi
otec to na rozdiel od teba vie a vie to aj patricne ocenit a za to ho mam nadovsetko rada
tazka praca sa nemusi vzdy prejavovat len mozolmi!
tvoj ksicht si zapamatam ked ta raz budem obiehat na X6
@sexylikeme je to len zavist, nevsimaj si to... ale len ti chcem povedat, ze ked sa niekto dobre uci to neznamena hned, ze bude dobre zarabat, a ten kto dobre zaraba nemusi byt hned neviem aky inteligent, alebo neviem aky uceny... hlavne na Slovensku je vela vystudovanych ludi, ktori zarabaju take dovolim si povedat "minimum na prezitie"...
@edisek kokot o mne vies, ale hubu si otvarat budes!.. ludska tupost nepozna hranice ...ja viem o ,,ozajstnom svete´´ viac ako ktorakolvek ina baba v mojom veku
áno zavídim strašne mám len svoje zásady, a od našich nechcem nič viac ako je len bývanie počas školy a jedlo, a mám svojich rodičov rád aj bez toho aby mi niečo dávali, všetko čo mám som si kúpil za vlastné
@edisek pocuvaj, ked ta holka ma tu moznost, tak by bola sprosta, keby to odmietla... predpokladam, ze jej rodicia si mozu dovolit kupit jej x6kubez toho aby jedli rok len maslove rozky... takze preco nie...
a celkovo @husky@pershing363 a @vsetci neviem co vy mate proti tej X6ke... ved to ani nema byt teranak... To ma byt velke, bezpecne, pohodlne, agilne, snobske, reprezentacne auto, ktore ma system xdrive preto, aby lepsie preslo vlhkymi zakrutami, aby mu nehrabala pri takom sylnom motore, a vysokom krutiacom momente iba jedna naprava, a aby s tym mohol ist clovek na lyzovacku, aj ked sneh je zvyknuty len 2, 3 krat do roka...
@edisek ty asi mas asi strasne malilinke iq ...som sa asi nevyjadrila dost jasne, alebo jednoducho, aby to doplo tvojej hlave
ja svojich rodicov nadovsetko lubim a nemenila by som ich za nijake peniaze a je to vzajomne... odkial mas taku kktinu ze ked mi nieco nasi kupia znamena to ze ma nemaju radi?? ...si nepochopil co som pisala vyssie??
kde,sakra som napisala ze som skusena co sa aut tyka...uz prvy koment @1 vdaka ktoremu si sa potreboval do mna naviest, hovoril, ze sa mi neskutocne paci dizajn tohto auta ...preco by ma malo zaujimat nieco ine?? mne staci ze je velke krasne a drahe ...
ako som povedala, maj si ,,feldy´´ ja budem mat bmw-cka
a neargumentuj mi tvoje nazory takymito subjektivnymi pohladmi ze :ráno keď uvidím X6 tak si poviem, aha, tento je určíte skúseny a prejebal polku života sedením nad knižkami, tušim sa mu aj pokloním
@edisek asi si nerozumel tomu, co som pisal... hovorim ze to auto ani nema byt neake terenne... je to auto na cestu... a keby malo zime gumy, tak v tom klipe kde islo, bez problemov vide, a na tej mokrej trave, by si s takymi gumami nepresiel ani s tym landroverom, ktory bol viac rozbehnuty, a isiel tam, kde to nebolo tak strme...
ide o to, ze je trosku odvaha povedat, ze to auto je na picu, ked jazdis na 105ke, alebo povedat, ze 1,6ka felicia ide ako ohen, alebo ked hovoris, ze ziadne auto tak nekuri ako zigulak, a preto je X6ka na hovno auto... je to uplne uzasne auto, len bohuzial niektori ludia nechapu, ze to je auto pre tych, ktori chcu jeepa, ale su si vedomi toho, ze jediny teren, cez ktory pojdu je obrubnik ich vchodu do garaze... a trosku zasnezena cesta na strbske pleso...
ja tu X6tku fleshleecat prajem...hodi sa jej a chce ju, nech ju ma...ale nerozoberam co to auto dokaze a nedokaze, odkial to mas ze to riesim?
tam snivaj o dinosaurovi A4 allroad s 2.0TDi mimochodom super motor po 2 rokoch ho ztiahli z vyroby ked je to tvoje, neberiem ti to...ale iba sa tiskas do zadku peknej babe to si myslim tymto obhajovanim niecoho o com vies trt
@sexylikeme ja mám feldu a baby na ňu nebalím. Nestojím o tie zlatokopkárske pičky ktoré letia na chlapcov s bavorákmi. Ženy ktoré nemajú v hlave nasraté sa nebalia autom.
X-kové BMWčka sú strašne neohrabané v teréne. Jaro tvrdil že to nieje auto do terénu ale BMW ho stavali do terénu. Ale ako je aj v TOP gear-e ukazane, ani do slabsieho kopceka s tym nevyjdes. Na cesty bude urcite dobre a ty asi off road jazdit nebudes. Predsa len BMW emblem neni pre paradu a svoej to urobi pri jazdnych vlastnostiach. Ale ked si predstavím 19 ročnú šťandu za volantom takého malého tanku... tak sa bojím aj ísť jazdiť . Nehovorím že jazdíš zle ale okrem toho že ženy majú často problémy so šoférovaním, ani chlapcovi by som nedal také auto skôr ako po jednom roku jazdenia.
Tu nejde o teba. Tu ide o toho , komu prejdeš po hlave v zime keď zle odhadneš zákrutu. Alebo kľudne aj v lete.
Je pekné že ti otec niečo také môže kúpiť... je každého názor , či by aj on svojmu dietatu kupil nieco takehoto keby na to tiez mal.
Osobne mám za ciel dostať sa približne na finančnú úroveň tvojho otca - keďže určite nezarába 1000€ mesačne
Ak ti chce kúpiť BMW tak by bolo lepšie nejakú klasiku, sedan... také spratnejšie. Ale to už je vaša vec, názory tu boli a vy máte už asi aj tak vybrané
@husky@weeman nikomu sa nepcham do riti, moj nazor som napisal v komente @101 ja by som si za tie peniaze kupil asi ine auto, ale ano, zatial si budem snivat o mojom "dinosaurovi"...
@jaro1991 bohvie na čom jazdíš ty, či náhodou tvoj najväčši zážitok neni so šlapacieho autíčka, jo a to bawo malo zimnné kebyže tomu trocha rozumieš tak si všimneš zimne pneu
@depropex ďakujem že si napísal o sile a hrozbe toho auta v neskúsených rukách, na také auto musí človek niečo za volantom zažiť aby sa nerozflákal v prvej zákrute, aj keď to má elektroniku tak ani tá nie je všemocná
@edisek na tom videu su vidiet priecne drazky v odstupe okolo 4, 5 cm... ziadne lamely alebo podobne som tam nevidel, tak sa tu nehraj na experta... viem dobre ako vyzeraju zimne gumy
Vobec tu nejde o to na com ja jazdim... ale tak ked uz ti ide o to, tak ja vlastne auto nemam, lebo by som si teraz mohol dovolit maximalne feliciu, a setrim si na lepsie. Momentalne jazdim na maminej Toyota Auris, a otcovom Seate Alhambra...
@husky S niekym si ma mýliš, tvoje zlatko nie som, na to máš určite iných chlapcov
Ja narozdiel od vás, kokotkovia, machra nestrúham a nezhadzujem ľudí za ich názor, poprípade za to ak sa jeden človek postaví inteligentne za druhého (@jaro1991 ) ...
pocuvaj pernicek, kazdemu je jasne, ze si len prisiel rypat. toto je diskusia o AUTAch...to je nieco na com este jazdit nemozes lebo nemas papiere...tak chces rypat alebo este nieco mudre povedat, bez coho by som dnes nezaspal?
na tvoje akozeurazky ani nema zmysel reagovat, cestva 17tka ide hovorit niekomu kto ma 21 aby dospel
Pokiaľ sa pozrieš hore, zistíš, že som na tému normálne reagoval. Jediný, kto tu rýpe je @edisek a ty a to do @sexylikeme a do @jaro1991 , proste som sa už len na to nemohol pozerať, aký ste obmedzený, svoju poznámku som si jednoducho nemohol odpustiť.
Vôl zabudol, že teľaťom bol? Chlapče, na to, aby som si 21 ročnému človeku nedovolil povedať aby dospel, potrebuje daný človek kurva veľké skúsenosti, rešpekt a inteligenciu, ale to tvoj prípad nieje. S tvojou vekovou kategoriou sa stretávam denne a určite ťa nepovažujem za dospelého človeka.
Fakt milujem tieto typy, ktoré sú pár rokov po plnoletosti, v kapse pár rokov vodičák, ale hrajú sa na najskúsenejších a najinteligentnejších a každý pod 18 je pre nich decko, ktoré nemá žiadne právo sa k ničomu vyjadriť, pričom ešte predvčerom sa sami posierali z toho, že si môžu v obchode legálne kúpiť pivo...
nevyznam sa v autach absolutne. V autoskole som sa ucila na peugeote 206 a bol maly, mily, dobre sa mi na nom jazdilo a kludne by som ho prijala. Pre mna je idealny:p
@pernik kurva ale že sa vás tu ostrielaných životom ale stretlo jak detí okolo kolotča všetci hovno viete a zastávate sa jeden druhého, kebyže vám v škôlke nepovedia koľko má auto kolies doteraz to neviete
btw. sám si imbecil, až budeš mat vodičák vo vrecku a ruky od oleja tak rozprávaj o autách
@pernik nechaj ich... nema to zmysel... @husky a @edisek si nevedia priznat, ze aj oni by brali tu X6ku ovela radsej ako neaku staru Feliciu... nepriznaju si to preto, lebo na X6ku nemaju - tak isto ako ani ja, ale ja si aspon dovolim povedat, ze by som ju bral, keby som mal tu moznost ako hore spominala @sexylikeme
a neviem, ci ma viac vytocila ich povysenecke pseudo-mudrovanie, alebo zavist, alebo tunelovy pohlad na auto ako vec, ktora musi splnat hlavne neake parametre, a neviem co vsetko... ved auto sa mi ma do kelu aj pacit, mam donho rad nastupovat, ma byt reprezentacne... Ale to nepochopi niekto, kto vymiena na audinach a bavorakoch olej, a domov ide na Felicii 1,3 na ktorej uz menil dva krat prehrdzavene zadne dvere...
vies ty na com jazdim ja? nevies ale felicia to nie je ani z daleka. a X6 sa mi nielen ze nepaci, ale ani by som ju nikdy nechcel. chapeme sa? za jej cenu uz radsej to Gklasse a mam o pokoj postarane kedze vodici tychto aut sa "tesia" povesti ludi z podsvetia
mne sa to moje paci bez debaty...a olej menim len na tom mojom
@jaro1991 ty si strašný cicinko ty vidíš za autom len predmet majetníctva a čohosi že wua ja mám lepšie auto než vy
ja serem na všetky moderné autá vrátane X6 to auto je nuda, všetky sú nudné, do všetkého ti kidá elektronika a ty už pomaly nemusíš ani točiť volantom, v žiovte nezažiješ v X6ke to, čo vo felde, keď jej spravíš niečo čo sa jej nepáči tak ti nedaruje a si v riti, o tom to je ! Točiť krásnych 4500 a veriť že tú zákrutu zvládneš, ale to ty nemôžeš pochopiť...
MY autíčkari, vieme spraviť s felicie niečo o čom sa ti do smrti môže len snívať
@edisek ale nech sa rozmaže o prvý stĺp ! poplačeme si a hotovo. Ja som hovoril o tom že zabije nie (len) seba ale aj nevinného človeka ktorému sa nechce zomierať kôli tomu že niekto potrebuje mať veľkú kravu aj keď nevie poriadne šoférovať.
ale je fakt, že keby som si mohol dovoliť niečo v hodnote X6, určite by som siahol po Gklasse v plnej nakladačke - praktické a výkonné; X6 je nepraktické, malé /vo vnútri/, na každej časti toho auta sa nenormálne prerába, z pohľadu majiteľa (aj človek s peňaženkou zistí časom, že to je chujovina).
Mám rád BMW sedany/touringy, ale Xká sa im nevydarili, sú tu len pre zaplnenie trhu. BMW má silu v 3er, 5er, 6er, 7er a zlatá 8er. ani tá jednotka nieje poriadný bavorák. Proste autá bez histórie, resp. vytvorené iba za cieľom mať sortiment v každej triede - to odsudzujem.
@edisek e60 v kombíku je e61 ja ale skórej tie sedany. e60 teraz jeden chalanisko predáva, tiež v plnej, za 15 tisíc (5 ročné auto), čo je cena novej koktávky (hore dole).
len ide o to, že na celej diskusií ma vždy pobaví prvý koment (celý!)
proste je vidno, že je dlhoročná fanúšička a dlho sa hrabala v ostatných modeloch bmw (ROFL)
@majo ja som také auto myslel skôr jako Family Car,preto touring aby si decká mohli kukať film a ja aby som nemusel okrem zabudnutej desiatej riešiť či mi niečo nehrká
@tikalok áno, tunajšia automafia vie všetko najlepšie
kebyže majú tí "zarytí BMWčkari" nejaký rozumný dôvod mať nerozumné auto tak ani nepípnem
@edisek veď si pípaj koľko chceš, podľa mňa je len trochu nezmyselné chcieť od ľudí, aby na vec nazerali tvojim pohľadom. pre niekoho je auto len a jedine prostriedok na prepravu/prostriedok na zdvihnutie ega alebo hocičo iné, s tým sa nedá nič robiť. nemôžeš chcieť od zazobaného človeka bez nejakého väčšieho záujmu o autá (alebo hocikoho iného, kto na auto pozerá inak ako ty), aby si kúpil feliciu a staral sa o ňu ako o oko v hlave, objavil v jej jazde pôžitok atď... to je predsa blbosť, nie? nech si kúpi každý auto, aké sa mu páči, tebe ako zasvätenému to môže pripadať smiešne, ale prečo vlastne tomu niekomu kaziť radosť, keď on tvoj pohľad na vec aj tak nikdy nezíska?
@100@edisek ja neviem aky argument ziada ten tvoj spomaleny mozog...ja ti to poviem takto: som mlada baba, mam peniaze, mam rada velke auta, mam rada drahe znacky, absolutne ma nezaujima, ci to auto je vyhodne alebo nieje! ja sa potrebujem vozit, NIC INE!!! ty tu riesis kokotiny aj ked vies ze ja asi tazko budem blazon do starych srotov, pozliepanych zo suciastok z kradnutych aut...ty ich nazyvas ,,feldy´´
podla mna X6 nadherny dizajn, citim sa v nom bezpecne...
co sa tyka jazdenia...proste ho milujem...ja niesom jednou z tych co sa autoskoly bali...nehovorim ze mam 10 rocnu prax, ale som maximalne zodpovedna tam kde to je treba (tam kde nie, tomu musim ujebat)
@tikalok no nemyslim, ze moja snaha by sa ti mala zdat smiesna...zosmiesnit moju namahu mozes tak jedine osobne...a to ti prisaham ze by som ti rozbila hubu
a zda sa mi divne ze sa do mna obuvaju nejaki ,,odbornici´´ ( ) z birdzu.. pride mi to ako trapna provokacia
@sexylikeme a fúrt to isté dookola, mne naptrí svet a ja môžem mať všetko a nič iné neexistuje a budem sa opakovať, nepoznáš reálny svet, len pozlátko ktoré ti padá s neba
a neviem ako súvisí registrácia na birdzi a odbornosť danej problematiky na to jak sa hráš na múdru tak hadžeš jednu perlu za druhou
@sexylikeme nie, smiešne je, ak sedenie nad knihami považuješ za niečo, za čo si zaslúžiš odmenu...
v podstate takmer ani nepoznám človeka, ktorý do svojej osemnástky nenavštevoval školu... preto sa pýtam, či je výsledkom tvojho snaženia, že ťa prijali na nejakú celosvetovo uznávanú školu.
niežeby som potom považoval odmenu za adekvátnu, ale to je už vec toho, kto cíti potrebu odmeňovať úplne bežné veci
som tunajsia mafia a netrapi ma to aky nazor maju ludia na veci, ktorym sa nerozumeju...naucil som sa, ze dolezite je na Slovensku neriesit nazor ostatnych samovzatych odbornikov
@edisek ale kde som napisala ze mne patri svet?? ja som zacala s tymto divadlom ci ty??... a ty sa vkuse jediny opakujes, moj zlaty, uz som ti pisala ze to sa len zabednencovi,ktory si mysli ze peniazmi sa da kupit vsetko, moze zdat ze nepoznam realny svet
vies moj krasny, cim viac penazi tym viac problemov...a ja mam take problemy a starosti o akych ty mozes iba snivat (a bud rad)... takze mi tu nepicuj v jednom kuse o nejakych pozlatkach
ty sa pokladas za odbornika do tejto problematiky? mas 19, ty ma tu teda rozhodne nemozes presviedcat o odbornosti ...to ty sa tu hras na mudreho
vôbec sa nevyznám v autách. nič o nich neviem, nemám vodičák a bla. ale proste chcem dodge charger (1968/69) alebo dodge challenger (1972). je mi jedno, že sú to veľké hovadá, ktoré na slovenské cesty nepatria. a že to veľa žere. úplne jedno mi to je. proste milujem to, ako vyzerajú. dokonalé legendárne autá s krásnym zvukom. a ešte aby mi v tom hrali led zeppelin, the doors a the clash a bude to dokonalé
@edisek moj zlaty, vyznat sa a byt odbornikom ako si sa nazval je veelky rozdiel... odbornik budes ked budes mat v ruke nejaky diplom... nie ked budes vediet pozlatat nejake stare auto...takych ti ja najdem, co sa v garazi hraju na odbornikov
..btw. poucovat potrebuje len clovek, ktory si nieje isty svojou pravdou, a preto sa ju silou mocou snazi vnutit ostatnym...
@tikalok netrep mi tu kktiny o tom ze kazdy jeden clovek sa do osemnastky driloval taku fyziku, alebo matematiku, alebo hocico neviem ci toto tvrdenie zapricinila tvoja hlupost alebo naivita (oboje ma mrzi) ... a pre otca je najmenej kupit mi auto...spravi to vlastne rad, lebo vidi ze si ho zasluzim...a je len a len na nom aky darcek sa mi rozhodne kupit, nechapem preco ta to nuti k reakcii...ci zase len zavist alebo transparentna provokacia?
@husky@103 som vedela ze si este nemam davat fotku ...mohla som sa este hrat
@sexylikeme máš problémy s pochopením písaného textu? evidentne áno. posledný raz: TAKMER každý človek, ktorého poznám, NAVŠTEVOVAL ŠKOLU minimálne do svojej osemnástky. tu nejde o nič výnimočné. strednú školu dokončí naozaj takmer každý.
preto som sa dvakrát spýtal, čo je vlastne výsledkom toho tvojho drilovania, odpovede som sa nedočkal. namiesto toho som samozrejme dostal celkom očakávanú odpoveď o tom, ako ti závidím.
nereagoval som na to, či je pre tvojho otca problém kúpiť ti hoci aj kaštieľ za to, že si si večer umyla zuby... to je mi akosi šumafuk. regoval som na toto "kurva jak ja neznasam takychto ludi!... vies ako ja musim makat v skole??! vies ako kazdy den drem aby som mala skvele vysledky a aby som sa dostala na vybornu skolu??!! ti jebem na tvoju dvojmesacnu robotu! co to je v porovnani s rokmi stravenymi nad knihami!! ale to je tazko vysvetlovat zabednencovi
otec to na rozdiel od teba vie a vie to aj patricne ocenit a za to ho mam nadovsetko rada
tazka praca sa nemusi vzdy prejavovat len mozolmi! "
zaujalo ma to a tak som sa opýtal. namiesto odpovede som však dostal otázky presne na to, čo ma vôbec nezaujíma.
a pripadlo mi to smiešne. jeden 18 ročný človek hovorí 19 ročnému o tom, že chodí do školy, akoby mal ten druhý od údivu na kolená padnúť
ved sa hraj, ja sa tvarim, ze sa nic nestalo tvar sa aj ty! a pochybujem ze ti edisek este nieco napise, zakazal som mu to totiz lebo ta vasa diskusia nikam nevedie!
@tikalok haha evidentne si to ty kto ma problem pochopit pisany text:
ukaz mi kde presne som v mojom texte som napisala ze mi otec ide kupit auto vdaka tomu ze navstevujem skolu? ...kupi ma ho vdaka vysledkom
kde v texte som napisala ze mi auto kupi, preto lebo skoncim skolu? on mi ho kupi az ked sa dostanem na vysoku @72
ja mam v skole jednotky (sem tam sa slovencina zadari horsie) kolko ludi poznas, co presli gympel s jednotkami??
druha vec: edisekovi som to povedala, pretoze tvrdil ze pokial si na auto sama tazko nezarobim nezasluzim si ho @85 ...to sa ti zda spravne?..verim ze nie
prv ako sa nabuduce budes chciet tvarit inteligentne, precitaj si vsetky okolnosti mojich slov
@husky si nemusel ..ja neviem co tomu chlapcovi je, ale takto hlupo komentovat moj subjektivny nazor na auto..ja priznavam ze sa do aut nerozumiem,ale ako moze niekoho stvat ze sa mi auto paci len zvonka?... sa mu potom tiez dam odviezt a som si ista ze zmeni nazor
hurá, konečne si tam zakomponovala odpoveď, ďakujem. samozrejme, že si netvrdila, že dostaneš auto kvôli samotnej návšteve školy, len ja v tom takmer ani nevidím nejaký rozdiel... ok, to je môj pohľad. no a takých ľudí poznám až príliš veľa... zároveň nepoznám nikoho, kto považuje svoje vlastné dobré študijné výsledky za niečo, čo je ekvivalentné práci, t.j. očakáva nejaké okamžité materiálne ohodnotenie... preto ma to zaujalo, neodsudzujem, ale vtipné mi to môže pripadať...
no a na niektoré tvrdenia z tých, čo tu padli z druhej strany, mám tiež svoj názor, aj som na ne reagoval.
preco som si ja o tebe myslela, ze o sexe len rad citas? ... s nim by som musela zazit este aspon jednu takuto hadku aby som vedela ako nanho ... ale teba mam uz precitaneho
@edisek ale ved ja som ti nepindala do auta skor ako si ty nezacal pindat ..by si si mal konecne priznat ze tvoja reakcia na moj vkus bola neopodstatnena...uz uber, su to len auta... a ja by som teba rozhodne nepresviedcala ani cokoladou ani nicim inym
Z nasich miest vyrazame do BB, kde sa stretneme v, alebo pred Europa shopping center, pokecame tam, poriesime veci, co nam treba a vyrazime (dufam, ze vsetci) na cestu 1/66 smer Brezno, kde prejdeme centrom mesta a dalej sa napojime na cestu 529 smer Hrinova Detva, cez horsky priechod. Dostaneme sa do Detvy a Zvolena, odtial uz asi kazdy pojde do svojho mesta.
@husky možno by som aj šiel si zajazdiť , keby som nemal teraz 8l v nádrži, 100 € v peňaženke a treba mi meniť spojku , prevodovku... a 10€ mám rozpočet na dopravu do školy na zvyšok tohto mesiaca čiže dojde benzín a smola.
Vy nemáte teraz takú skurvenú krízu ako ja. Na to vyjebanom aute teraz všetko začalo odchádzať naraz.
@husky jasné ... na ponukách práce sú také miesta ako tecso a lidl... nie ďakujem, v obchode som robil a už NIKDY VIAC . Potom sú tam ponuky ako ujo čo vyvoláva ľuďom či nekúpia hentaký super lacný kvalitný výrobok... tiež neprosím... alebo nejaký účtovník, ktorý musí mať 2st. vysokej školy.
Myslím že jednoznačne je z čoho vyberať
A ja potrebujem niečo čo môžem robiť PO škole. A jedna robota sa mi už rieši ale to sú len drobné a neviem či vôbec.
Okrem toho , o mesiac... ? to nebudem o nič lepšie na tom ako dnes. Ktovie či vôbec budem mať na benzín. Ale ako sa poznám, ja vždy prídem k peniazom. Len si musím zapičovať na krízu.
Ale ako svoje auto poznám, tak vo chvíli keď bude prvého a ja budem s 50timi € vo vačku rád že môžem mesiac chodiť do školy autom, sa just pojebe niečo čo bude stáť aspoň 40€.
Ale ja tej felde za to dám cez piču, 1tka 6000, 2ka obmedzovač...
Upravil by som ten zraz resp progrma zrazu , stretneme sa v ESC pokecame obzreme autá možme sa azstavit v BB este na nejakých pár pekných miestach (depropex vyberie ake) a potom nazaver ked sa pojde domov si mozme spravit spolocnú cestu (domov by som siel najradsej tka okolo 16:00-17:00 )
čo vy nato ?
@depropex ak nebude na benzíín pripadne sa pokazí auto tak ta mozem z ESC zobrat autom
@husky@195 a kam viedla ta povodna tema? nikam...preto som neostal nic dlzny svojej povesti akcneho cloveka a zmenil som to
@depropex ved ked nechces nemusis ist na DT a ZV. No ostatni, co idu so mnou do BA by mohli pustit nejaky ten liter benalu na horsky priechod. Cely rok si na to brusim zuby, ze sa pojdeme chlapsky previezt cez riadne stupanie a neskor poriadne klesanie...nepokazte mi to
hm.. ja ked vidim tych 18rocnych s teplym vodicakom, co sadnu do golfa alebo oktavky a myslia si ze im patri cely svet, tak sa im vyhybam kolko len vladzem. Nedavaju prednost, nevsimaju si (alebo ignoruju) znacky, nedodrzuju bezpecnu vzdialenost - lepia sa na kufor - mimochodom za to by som vrazdil, nevedia odhadovat vzdialenosti, nepredvidaju, ze za zakrutou moze byt protiiduci cyklista.. a tak.. A vidim nejaku mladucku blondinecku v aute typu X5, X6 alebo audi Q7 tak mi stavaju vsetky vlasy dupkom. Nemaju odhad, nevedia parkovat, spatne zrkadla pouzivaju na kontrolu ci su dobre nalicene.. ach jaj
Jazdim prevazne na 105konovom peugeote 307, tiez mu viem pekne nalozit, ale nikdy som si nedovolil obiehat do zakruty do ktorej nevidim, robit mysicky na dialnici, menit pruhy bez smeroviek a podobne arogantne veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
219 komentov
Lebo je to nenáročné a dizajnovo krásne auto
@sexylikeme
ked si raz kupis X6 (nie je to az take nerealne v tvojom pripade si myslim) daj vediet chcem si to vyskusat v terene
@v3nty a preco nie?
@bugi44 videl si M5 niekedy v inom prevedení, ako sedan? ja nie
a k otázke, tak ako @husky povedal, neexistuje. radšej si to vykompenzujem dvoma autami
ale je fakt, že e39 530i je vec!
ideálne auto neexistuje
je to len o preferenciách, ktorému čo odpustíš...
a k E39 530i ja mam tiez ale zo Stuttgartu a este aj so 4x4 a so zameriavacom na kapote
Ale vysnívané už je iná reč - mitsubishi lancer evo VIII, nová audi S4,
proste pecka
RAMTARARA!
biela fabia kombi...ale musi byt SLUZOBNA
ideál by pre mňa bol motor so 4-bodovým vstrekovaním paliva, výkon okolo 100-120 koní a lepší podvozok, to su slabiny toho auta
a bezpečnosť toho auta ma netrápi, ak ma nieko dakedy rozjebe nejakou pri*ebanou X6kou ( @sexylikeme ) tak je jedno či budem sedieť vo felicii alebo golfe
podla mojich kriterii by som chcela
Chrysler 300c
alebo hybridny lexus
» www.pinktartan.com/blog/wp-content...
Motor tam je rovnaký ako v "nehybride" 8 alebo 6 valec so spotrebou 10l/100km čistá blbosť
z JPN motorov odporucam:
ked chces benzin (robila sa aj 2000ccm verzia) 3.0 V6 24V DOHC
v tomto obale:
a ak tuzis po dizly tak nech sa paci:
v tomto obale:
len dodam, ze obidve sme mali doma, cize rady tipu brata kona synovec to nie su...a Maximu dokonca 2 razy raz s volantom nalavo a potom napravo (obidve 2000 V6 24V DOHC priecne ulozeny)
Evolution 5 ale zas je to "zavodný" motor tak netuším koľko by vydržal...
1) taha to az do neba otackami
2) slovenske cesty
3) spotreba
4) diely a zivotnost
neviem ake mas vzdelanie technicke a ci si mal niekedy motor na kolene...ale my sme mali japonskych aut strasne vela, moje prve auto bol Nissan Maxima...nejde o ceny dielov na bezne auta, ide o ceny dielov do Mitsu Evo V a to je si myslim dost rozdiel, ci kupujes diel na bezne alebo na zavodne auto, nemyslis?
mitsubishi lancer evo VII
moja fabia
@husky beriem ta za slovo..v terene som to este ani ja neskusala ...ocino mi nejake bmw slubil ked sa dostanem na vysoku
a inak nemyslim si ze na nich balia baby tie felcky a tak
inak @kikushenka co ti pripomina post cislo 68?
@adulo223 vidis tak bratranec...akoze ja mu to neberiem, ale ved ty nemas este ani len vodicak...nehovorim mozno sa vyznas, ale auto nemas diely si nekupoval
a samozrejme furik.
neviem čo pri aute znamená ideálne ale toto sa mi páči.
super
v prvej zakrute by bolo ale v stlpe
také auto by som nechcel nikdy v živote, takého auta si nikdy nebudeš vážiť lebo nevieš aké to je si naň zarobiť a starať sa oňho...
môžeš napísať Majovi jakú mal on cestu k honde, 2 mesiace nevidel nič iné ako robotu... také auto ma hodnotu ómnoho vyššiu ako nejaké BMW
a ja mam feldu na to aby som mohol robiť kktov pravé s takýchto BMWčkarov je to ľahké a relatívne výkonné auto s ktorým vás všetkých na križovatke vysmejem
tazka praca sa nemusi vzdy prejavovat len mozolmi!
tvoj ksicht si zapamatam ked ta raz budem obiehat na X6
@jaro1991 suhlasim s tebou...
ráno keď uvidím X6 tak si poviem, aha, tento je určíte skúseny a prejebal polku života sedením nad knižkami, tušim sa mu aj pokloním
Lexus LS 600 h , milujem to auto...len tá cena :/
a celkovo @husky @pershing363 a @vsetci neviem co vy mate proti tej X6ke... ved to ani nema byt teranak... To ma byt velke, bezpecne, pohodlne, agilne, snobske, reprezentacne auto, ktore ma system xdrive preto, aby lepsie preslo vlhkymi zakrutami, aby mu nehrabala pri takom sylnom motore, a vysokom krutiacom momente iba jedna naprava, a aby s tym mohol ist clovek na lyzovacku, aj ked sneh je zvyknuty len 2, 3 krat do roka...
toto video hovorí za všetko, to auto je na piču
ja svojich rodicov nadovsetko lubim a nemenila by som ich za nijake peniaze a je to vzajomne... odkial mas taku kktinu ze ked mi nieco nasi kupia znamena to ze ma nemaju radi?? ...si nepochopil co som pisala vyssie??
kde,sakra som napisala ze som skusena co sa aut tyka...uz prvy koment @1 vdaka ktoremu si sa potreboval do mna naviest, hovoril, ze sa mi neskutocne paci dizajn tohto auta ...preco by ma malo zaujimat nieco ine?? mne staci ze je velke krasne a drahe ...
ako som povedala, maj si ,,feldy´´ ja budem mat bmw-cka
a neargumentuj mi tvoje nazory takymito subjektivnymi pohladmi ze :ráno keď uvidím X6 tak si poviem, aha, tento je určíte skúseny a prejebal polku života sedením nad knižkami, tušim sa mu aj pokloním
mozno si na to auto zarabal tak isto ako ty
kebyze si tak vies dat normalny argument preco to auto ano, alebo nie
podla teba je len drahe a pekne...
ide o to, ze je trosku odvaha povedat, ze to auto je na picu, ked jazdis na 105ke, alebo povedat, ze 1,6ka felicia ide ako ohen, alebo ked hovoris, ze ziadne auto tak nekuri ako zigulak, a preto je X6ka na hovno auto... je to uplne uzasne auto, len bohuzial niektori ludia nechapu, ze to je auto pre tych, ktori chcu jeepa, ale su si vedomi toho, ze jediny teren, cez ktory pojdu je obrubnik ich vchodu do garaze... a trosku zasnezena cesta na strbske pleso...
ja tu X6tku fleshleecat prajem...hodi sa jej a chce ju, nech ju ma...ale nerozoberam co to auto dokaze a nedokaze, odkial to mas ze to riesim?
tam snivaj o dinosaurovi A4 allroad s 2.0TDi mimochodom super motor po 2 rokoch ho ztiahli z vyroby ked je to tvoje, neberiem ti to...ale iba sa tiskas do zadku peknej babe to si myslim tymto obhajovanim niecoho o com vies trt
X-kové BMWčka sú strašne neohrabané v teréne. Jaro tvrdil že to nieje auto do terénu ale BMW ho stavali do terénu. Ale ako je aj v TOP gear-e ukazane, ani do slabsieho kopceka s tym nevyjdes. Na cesty bude urcite dobre a ty asi off road jazdit nebudes. Predsa len BMW emblem neni pre paradu a svoej to urobi pri jazdnych vlastnostiach. Ale ked si predstavím 19 ročnú šťandu za volantom takého malého tanku... tak sa bojím aj ísť jazdiť . Nehovorím že jazdíš zle ale okrem toho že ženy majú často problémy so šoférovaním, ani chlapcovi by som nedal také auto skôr ako po jednom roku jazdenia.
Tu nejde o teba. Tu ide o toho , komu prejdeš po hlave v zime keď zle odhadneš zákrutu. Alebo kľudne aj v lete.
Je pekné že ti otec niečo také môže kúpiť... je každého názor , či by aj on svojmu dietatu kupil nieco takehoto keby na to tiez mal.
Osobne mám za ciel dostať sa približne na finančnú úroveň tvojho otca - keďže určite nezarába 1000€ mesačne
Ak ti chce kúpiť BMW tak by bolo lepšie nejakú klasiku, sedan... také spratnejšie. Ale to už je vaša vec, názory tu boli a vy máte už asi aj tak vybrané
chlape, ty sa kazdym komentom prekonavas idem sa ti stat fanusikom!
@depropex ďakujem že si napísal o sile a hrozbe toho auta v neskúsených rukách, na také auto musí človek niečo za volantom zažiť aby sa nerozflákal v prvej zákrute, aj keď to má elektroniku tak ani tá nie je všemocná
Vobec tu nejde o to na com ja jazdim... ale tak ked uz ti ide o to, tak ja vlastne auto nemam, lebo by som si teraz mohol dovolit maximalne feliciu, a setrim si na lepsie. Momentalne jazdim na maminej Toyota Auris, a otcovom Seate Alhambra...
a keď si šetríš na lepšie tak v pohode, ale to budeš ešte dlho šetriť
Nesklamali ste ... machri
zlatko, najprv vodicak potom mozes struhat machra aj ty...vsetko poporiadku
Ja narozdiel od vás, kokotkovia, machra nestrúham a nezhadzujem ľudí za ich názor, poprípade za to ak sa jeden človek postaví inteligentne za druhého (@jaro1991 ) ...
Dospej už
pocuvaj pernicek, kazdemu je jasne, ze si len prisiel rypat. toto je diskusia o AUTAch...to je nieco na com este jazdit nemozes lebo nemas papiere...tak chces rypat alebo este nieco mudre povedat, bez coho by som dnes nezaspal?
na tvoje akozeurazky ani nema zmysel reagovat, cestva 17tka ide hovorit niekomu kto ma 21 aby dospel
Pokiaľ sa pozrieš hore, zistíš, že som na tému normálne reagoval. Jediný, kto tu rýpe je @edisek a ty a to do @sexylikeme a do @jaro1991 , proste som sa už len na to nemohol pozerať, aký ste obmedzený, svoju poznámku som si jednoducho nemohol odpustiť.
Vôl zabudol, že teľaťom bol? Chlapče, na to, aby som si 21 ročnému človeku nedovolil povedať aby dospel, potrebuje daný človek kurva veľké skúsenosti, rešpekt a inteligenciu, ale to tvoj prípad nieje. S tvojou vekovou kategoriou sa stretávam denne a určite ťa nepovažujem za dospelého človeka.
Fakt milujem tieto typy, ktoré sú pár rokov po plnoletosti, v kapse pár rokov vodičák, ale hrajú sa na najskúsenejších a najinteligentnejších a každý pod 18 je pre nich decko, ktoré nemá žiadne právo sa k ničomu vyjadriť, pričom ešte predvčerom sa sami posierali z toho, že si môžu v obchode legálne kúpiť pivo...
btw. sám si imbecil, až budeš mat vodičák vo vrecku a ruky od oleja tak rozprávaj o autách
(A mimochodom, odkedy tatko robí vo firme, kde robia súčiastky do BMW, tak tvrdí, že by ho nechcel ani zadarmo, kvôli tomu, že vie, ako to tam chodí
inak vsimas si ze ja som ti este raz nenadaval a ty v kazdom prispevku nejake pekne oslovenie? sustavne tym porusujes pravidla fora inak
a pokial ide o mna a o teba, co o mne vies? velke nic!! tak co teda sudis kym som a kym nie som? to si moze dovolit iba naozaj "dospely" clovek ako ty
@husky Trošku tvoju výpoveď pozmením, kedže sa pekne hodí aj na teba
Pokiaľ ide o mňa a o teba, čo o mne vieš? Veľké nič!! Tak čo teda súdiš kým som a kým nie som? To si môže dovoliť iba naozaj "dospelý" človek ako ty.
Tým som mal na mysli tvoje narážky na môj vek ako "čerstvá osemnástka, ktorá nemá právo vyjadrovať sa k téme".
Btw. ...kde som spomínal, že som dospelý ?
to si uz taky trapko, ze uz ani nevies vlastne vymysliet? hes hes ucit sa do skoly bez maturitu mas za rok za dva to rychlo ubehne
a neviem, ci ma viac vytocila ich povysenecke pseudo-mudrovanie, alebo zavist, alebo tunelovy pohlad na auto ako vec, ktora musi splnat hlavne neake parametre, a neviem co vsetko... ved auto sa mi ma do kelu aj pacit, mam donho rad nastupovat, ma byt reprezentacne... Ale to nepochopi niekto, kto vymiena na audinach a bavorakoch olej, a domov ide na Felicii 1,3 na ktorej uz menil dva krat prehrdzavene zadne dvere...
vies ty na com jazdim ja? nevies ale felicia to nie je ani z daleka. a X6 sa mi nielen ze nepaci, ale ani by som ju nikdy nechcel. chapeme sa? za jej cenu uz radsej to Gklasse a mam o pokoj postarane kedze vodici tychto aut sa "tesia" povesti ludi z podsvetia
mne sa to moje paci bez debaty...a olej menim len na tom mojom
ja serem na všetky moderné autá vrátane X6 to auto je nuda, všetky sú nudné, do všetkého ti kidá elektronika a ty už pomaly nemusíš ani točiť volantom, v žiovte nezažiješ v X6ke to, čo vo felde, keď jej spravíš niečo čo sa jej nepáči tak ti nedaruje a si v riti, o tom to je ! Točiť krásnych 4500 a veriť že tú zákrutu zvládneš, ale to ty nemôžeš pochopiť...
MY autíčkari, vieme spraviť s felicie niečo o čom sa ti do smrti môže len snívať
takto vypadá štýlové auto čístá robota
toto chcem
» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
ale asi mať budem akurát tak toto
» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
Mám rád BMW sedany/touringy, ale Xká sa im nevydarili, sú tu len pre zaplnenie trhu. BMW má silu v 3er, 5er, 6er, 7er a zlatá 8er. ani tá jednotka nieje poriadný bavorák. Proste autá bez histórie, resp. vytvorené iba za cieľom mať sortiment v každej triede - to odsudzujem.
prvé mala byť Audi R8 V12 TDI Le mans
a druhé Nissan Micra
a @sexylikeme vtipné s tými rokmi strávenými nad knihami teraz chodíš na Cambridge, či ako?
len ide o to, že na celej diskusií ma vždy pobaví prvý koment (celý!)
proste je vidno, že je dlhoročná fanúšička a dlho sa hrabala v ostatných modeloch bmw (ROFL)
@tikalok áno, tunajšia automafia vie všetko najlepšie
kebyže majú tí "zarytí BMWčkari" nejaký rozumný dôvod mať nerozumné auto tak ani nepípnem
@100 @edisek ja neviem aky argument ziada ten tvoj spomaleny mozog...ja ti to poviem takto: som mlada baba, mam peniaze, mam rada velke auta, mam rada drahe znacky, absolutne ma nezaujima, ci to auto je vyhodne alebo nieje! ja sa potrebujem vozit, NIC INE!!! ty tu riesis kokotiny aj ked vies ze ja asi tazko budem blazon do starych srotov, pozliepanych zo suciastok z kradnutych aut...ty ich nazyvas ,,feldy´´
podla mna X6 nadherny dizajn, citim sa v nom bezpecne...
co sa tyka jazdenia...proste ho milujem...ja niesom jednou z tych co sa autoskoly bali...nehovorim ze mam 10 rocnu prax, ale som maximalne zodpovedna tam kde to je treba (tam kde nie, tomu musim ujebat)
@tikalok no nemyslim, ze moja snaha by sa ti mala zdat smiesna...zosmiesnit moju namahu mozes tak jedine osobne...a to ti prisaham ze by som ti rozbila hubu
a zda sa mi divne ze sa do mna obuvaju nejaki ,,odbornici´´ ( ) z birdzu.. pride mi to ako trapna provokacia
a neviem ako súvisí registrácia na birdzi a odbornosť danej problematiky na to jak sa hráš na múdru tak hadžeš jednu perlu za druhou
v podstate takmer ani nepoznám človeka, ktorý do svojej osemnástky nenavštevoval školu... preto sa pýtam, či je výsledkom tvojho snaženia, že ťa prijali na nejakú celosvetovo uznávanú školu.
niežeby som potom považoval odmenu za adekvátnu, ale to je už vec toho, kto cíti potrebu odmeňovať úplne bežné veci
tak napriklad ja ta chapem a neriesim ako som napisal uz predtym a tunak pernicek sa do mna zacal one...provokater
@tikalok
som tunajsia mafia a netrapi ma to aky nazor maju ludia na veci, ktorym sa nerozumeju...naucil som sa, ze dolezite je na Slovensku neriesit nazor ostatnych samovzatych odbornikov
nevysmievam sa krásne si to napísal
vies moj krasny, cim viac penazi tym viac problemov...a ja mam take problemy a starosti o akych ty mozes iba snivat (a bud rad)... takze mi tu nepicuj v jednom kuse o nejakych pozlatkach
ty sa pokladas za odbornika do tejto problematiky? mas 19, ty ma tu teda rozhodne nemozes presviedcat o odbornosti ...to ty sa tu hras na mudreho
a nie som? povedz ze nie a som za 10 min u teba!
@husky práveže si
kedze som, tak ti nariadujem aby si to uz neriesil, nikam tato diskusia nevedie v dobrom to hovorim, ale ked to nepojde tak skusim aj po zlom
vôbec sa nevyznám v autách. nič o nich neviem, nemám vodičák a bla. ale proste chcem dodge charger (1968/69) alebo dodge challenger (1972). je mi jedno, že sú to veľké hovadá, ktoré na slovenské cesty nepatria. a že to veľa žere. úplne jedno mi to je. proste milujem to, ako vyzerajú. dokonalé legendárne autá s krásnym zvukom. a ešte aby mi v tom hrali led zeppelin, the doors a the clash a bude to dokonalé
..btw. poucovat potrebuje len clovek, ktory si nieje isty svojou pravdou, a preto sa ju silou mocou snazi vnutit ostatnym...
@tikalok netrep mi tu kktiny o tom ze kazdy jeden clovek sa do osemnastky driloval taku fyziku, alebo matematiku, alebo hocico neviem ci toto tvrdenie zapricinila tvoja hlupost alebo naivita (oboje ma mrzi) ... a pre otca je najmenej kupit mi auto...spravi to vlastne rad, lebo vidi ze si ho zasluzim...a je len a len na nom aky darcek sa mi rozhodne kupit, nechapem preco ta to nuti k reakcii...ci zase len zavist alebo transparentna provokacia?
@husky @103 som vedela ze si este nemam davat fotku ...mohla som sa este hrat
preto som sa dvakrát spýtal, čo je vlastne výsledkom toho tvojho drilovania, odpovede som sa nedočkal. namiesto toho som samozrejme dostal celkom očakávanú odpoveď o tom, ako ti závidím.
nereagoval som na to, či je pre tvojho otca problém kúpiť ti hoci aj kaštieľ za to, že si si večer umyla zuby... to je mi akosi šumafuk. regoval som na toto "kurva jak ja neznasam takychto ludi!... vies ako ja musim makat v skole??! vies ako kazdy den drem aby som mala skvele vysledky a aby som sa dostala na vybornu skolu??!! ti jebem na tvoju dvojmesacnu robotu! co to je v porovnani s rokmi stravenymi nad knihami!! ale to je tazko vysvetlovat zabednencovi
tazka praca sa nemusi vzdy prejavovat len mozolmi! "
zaujalo ma to a tak som sa opýtal. namiesto odpovede som však dostal otázky presne na to, čo ma vôbec nezaujíma.
a pripadlo mi to smiešne. jeden 18 ročný človek hovorí 19 ročnému o tom, že chodí do školy, akoby mal ten druhý od údivu na kolená padnúť
ved sa hraj, ja sa tvarim, ze sa nic nestalo tvar sa aj ty! a pochybujem ze ti edisek este nieco napise, zakazal som mu to totiz lebo ta vasa diskusia nikam nevedie!
@zajko30
sak ty mas to iste co Rytmus!
ukaz mi kde presne som v mojom texte som napisala ze mi otec ide kupit auto vdaka tomu ze navstevujem skolu? ...kupi ma ho vdaka vysledkom
kde v texte som napisala ze mi auto kupi, preto lebo skoncim skolu? on mi ho kupi az ked sa dostanem na vysoku @72
ja mam v skole jednotky (sem tam sa slovencina zadari horsie) kolko ludi poznas, co presli gympel s jednotkami??
druha vec: edisekovi som to povedala, pretoze tvrdil ze pokial si na auto sama tazko nezarobim nezasluzim si ho @85 ...to sa ti zda spravne?..verim ze nie
prv ako sa nabuduce budes chciet tvarit inteligentne, precitaj si vsetky okolnosti mojich slov
@husky si nemusel ..ja neviem co tomu chlapcovi je, ale takto hlupo komentovat moj subjektivny nazor na auto..ja priznavam ze sa do aut nerozumiem,ale ako moze niekoho stvat ze sa mi auto paci len zvonka?... sa mu potom tiez dam odviezt a som si ista ze zmeni nazor
hurá, konečne si tam zakomponovala odpoveď, ďakujem. samozrejme, že si netvrdila, že dostaneš auto kvôli samotnej návšteve školy, len ja v tom takmer ani nevidím nejaký rozdiel... ok, to je môj pohľad. no a takých ľudí poznám až príliš veľa... zároveň nepoznám nikoho, kto považuje svoje vlastné dobré študijné výsledky za niečo, čo je ekvivalentné práci, t.j. očakáva nejaké okamžité materiálne ohodnotenie... preto ma to zaujalo, neodsudzujem, ale vtipné mi to môže pripadať...
no a na niektoré tvrdenia z tých, čo tu padli z druhej strany, mám tiež svoj názor, aj som na ne reagoval.
prepaaaaaaaaaac ja to tak beriem ze je to tvoj nazor a neriesim si myslim, ze keby si mu dala este aj nieco ine tak nazor sa mu zmeni o 180 stupnov
@zajko
presne takuto ma (aj jeho tam mozes vidiet):
si myslim, ze vies ako na chlapa a cokoladou to nebude prave
preco som si ja o tebe myslela, ze o sexe len rad citas? ... s nim by som musela zazit este aspon jednu takuto hadku aby som vedela ako nanho ... ale teba mam uz precitaneho
tak si si asi myslela zle vybavim vam dalsiu? ale no tak nebud navela
@majusssska
tuto slecna si mysli ze vie ako na mna, mas k tomu nieco?
ale nerozumiem vete ,,ale no tak nebud navela ´´
ja si to nemyslim...ja viem
Taktiež mám slabosť pre VW Golf II, je to síce staré autíčko, ale podľa môjho názoru veľmi vydarené...
ako lahko sme od aut presli k tomu, co plati na mna ze ale ty to nemas ako vediet
@edisek ved prave toto nepindat je zaklad!
@husky nejdem ta presviedcat, ale vedela
ok beriem na vedomie ale skusat to nebudem
a rypat nechcem ale predsa: ked sa tak krvopotne ucis, co robis pred jednou na fore o autach?
...rypes ..som chora a takto mi pekne ubieha cas v posteli...
@edisek ja som si na rozdiel od teba par veci priznala
som rad, ze sme rovnakeho nazoru
ja viem tak sa skoro vyliec
Z nasich miest vyrazame do BB, kde sa stretneme v, alebo pred Europa shopping center, pokecame tam, poriesime veci, co nam treba a vyrazime (dufam, ze vsetci) na cestu 1/66 smer Brezno, kde prejdeme centrom mesta a dalej sa napojime na cestu 529 smer Hrinova Detva, cez horsky priechod. Dostaneme sa do Detvy a Zvolena, odtial uz asi kazdy pojde do svojho mesta.
Souhlas?
co som silil?
@pershing363
zase raz zmenil uplne zmenil temu fora
ten plan znie akcne
tak mi prejdeme 200km a 200km naspat a ty nemozes ist 50km po okoli???!
Vy prejdete tú dialku kôli stretku. Ale prečo potom ísť do ZV ??? žiadne stretko, nič... to pre mňa pointu nemá.
Vy nemáte teraz takú skurvenú krízu ako ja. Na to vyjebanom aute teraz všetko začalo odchádzať naraz.
Sa naseriem tak ho predám do boha.
je to o vyse mesiac tak nesed za birdzom a hybaj fuskovat
Myslím že jednoznačne je z čoho vyberať
A ja potrebujem niečo čo môžem robiť PO škole. A jedna robota sa mi už rieši ale to sú len drobné a neviem či vôbec.
Okrem toho , o mesiac... ? to nebudem o nič lepšie na tom ako dnes. Ktovie či vôbec budem mať na benzín. Ale ako sa poznám, ja vždy prídem k peniazom. Len si musím zapičovať na krízu.
Ale ako svoje auto poznám, tak vo chvíli keď bude prvého a ja budem s 50timi € vo vačku rád že môžem mesiac chodiť do školy autom, sa just pojebe niečo čo bude stáť aspoň 40€.
Ale ja tej felde za to dám cez piču, 1tka 6000, 2ka obmedzovač...
postazuj sa a potom vyries
Upravil by som ten zraz resp progrma zrazu , stretneme sa v ESC pokecame obzreme autá možme sa azstavit v BB este na nejakých pár pekných miestach (depropex vyberie ake) a potom nazaver ked sa pojde domov si mozme spravit spolocnú cestu (domov by som siel najradsej tka okolo 16:00-17:00 )
čo vy nato ?
@depropex ak nebude na benzíín pripadne sa pokazí auto tak ta mozem z ESC zobrat autom
to je rozumna rec!
vsetko ma riesenie
@v3nty skvelé, toto sa mi už páči
@husky @depropex dohodnutý teda ?
@husky poznáš seecret ? lebo mi to riadne funguje
vyzerá to tak že aj na jazdenie bude... 5€ odložím
chces moj approval? tu ho mas!
@depropex ved ked nechces nemusis ist na DT a ZV. No ostatni, co idu so mnou do BA by mohli pustit nejaky ten liter benalu na horsky priechod. Cely rok si na to brusim zuby, ze sa pojdeme chlapsky previezt cez riadne stupanie a neskor poriadne klesanie...nepokazte mi to
Jazdim prevazne na 105konovom peugeote 307, tiez mu viem pekne nalozit, ale nikdy som si nedovolil obiehat do zakruty do ktorej nevidim, robit mysicky na dialnici, menit pruhy bez smeroviek a podobne arogantne veci.
nissan skyline