Ale dosť ma sere, keď prídem na blogy a 90% je len plač, nariekanie, sťažovanie sa na debilný život, zlomené srdiečka, chuť zomrieť, nenávidenie seba samého a blá blá blá.... Zobuďte sa ľudia a žite trošku!
tuto anketu som zalozil preto lebo kazdy den vydim niekolko blogov o laske a zlomenom srdci a uz sa to dakedy opakuje a chcem vediet nazor ci u vas vedu a ked nie tak ktore
take co maju uroven nie su odflaknute ze idem daco napisat lebo ..kvak kvak ..........aj tak najlepsi bloger je @chidori nekompromisne presne taky styl mam rada
Tie bez nejakých emócii , také reálne, opisné - básne
Ale najviac sa aj tak pobavím na blogoch typu : môj život je dokonalý on je pre mňa jediný ( no také to smradlavé chválenie sa ) a o dva dni ďalší blog aký to je dement a tento je už určite ten pravý atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nemám rád blogy bez pointy prosto
Ale dosť ma sere, keď prídem na blogy a 90% je len plač, nariekanie, sťažovanie sa na debilný život, zlomené srdiečka, chuť zomrieť, nenávidenie seba samého a blá blá blá.... Zobuďte sa ľudia a žite trošku!
Ale vážne blog o Skrillexovi bol mega
@smartboy diki
Ale najviac sa aj tak pobavím na blogoch typu : môj život je dokonalý on je pre mňa jediný ( no také to smradlavé chválenie sa ) a o dva dni ďalší blog aký to je dement a tento je už určite ten pravý atď.