Umenie ulice to sa nauc zeber prvu vec ktoru zbadas a naser sa ale poradne az budes citit ako ti krv prudi po celom tele a potom zacne rošamboo chlapce ani sa nestihnes spamatat a seci budu lezat na zemi je zbytocne chodit na kurzi aj tak ked pride do tuheho zabudnes co si sa naucil. asi tak odomna
ziadne! nauc sa street fight .. a to co si popisal ty @pedrikoo je totalna kravinaa! bez treningu nemas proti skusenemu (hoci aj z ulice) sancu a na sikanovanie ti trening netreba, to je pravda nemas reflexy a nevies co mas v danej chvili spravit tak lezis na zemy ty nie ja
Krav Maga sa mi zda ze nieje bojove umenie a ani Modern Combat. to su skor bojove sporty alebo druhy sebeobrany. ked bojove umenie tak taekwondo alebo karate
a co tu pisu niektori ze "umenie ulice" tak to je fakt k smiechu staci jedna dobre mierena kopacka z taekwonda na hlavu, a je po "umeni ulice" ale nesmies sa bat, lebo boj, to je hlavne o psychike. mozes vyhrat aj z jednim dobrim uderom, aj ked protivnik ta zasiahne viac krat...ale takisto mozes zvytazit aj bez toho aby si dal co len jeden uder. otom je majstrovstvo. a to co tu citam ze "street fight" no neviem ci kazdy ma 2 metre a vazi aspon 120kg abi dokazal to co ty co sa mlatia v tych klietkach. ale to uz nieje bojove umenie. a nema to z umenim nic spolocne.
nooo jaaa som chodila na karate..........ale potom som presla na kickbox bo karate ma us nejako nenaplnalo hh........ale pri kickboxe je vecina chalanov taze v pohode ak mas nervy im jednu hakni a nic sa nedeje
Ako to tu tak čítam, tak ste mi moc pri výbere nepomohli, každý píšete niečo iné. S tým umením ulice nebudte smiešny, k ničomu by mi to neprospelo, veď pre nejakú "kamarátsku" bitku nepotrebujem žiadny tréning, a ak by na mňa išla presila alebo by niekto vytiahol napr. nôž, tak som v r..i.
K tomu karate, myslím si, že je to dobré umenie, ale na ulici nepoužiteľné, musel by som to fakt dlho trénovať, aby som to mohol použiť.
Ďakujem vám za návrhy, ešte si to premyslím, mám na to ešte dosť času
@koprdil chod na karate neboj je to pouzitelne aj na ulici tam ta naucia ako spacifikovat jednou ranou ale je to dost narocne samozrejme to zavisi od trenera som si spomenul ako ma zbilo na treningu jedno dievca som 3 dni nemohol chodit
@linuxacik No naučia ťa tam spacifikovať protivníka, ale to ťa naučia na všetkých spomínaných umeniach. Tie umenia, čo som dal do ankety, boli prevažne vyvinuté na boj na ulici , tak myslím, že to je predsalen trochu efektívnejšie. Vidím to tak, že pôjdem pochodiť telocvične, a prihlásim sa tam, kde budú najsexy baby , aj keď myslím, že ich tam asi moc nebude.
@koprdil aby si nedopadol ako ja ze dievca ta zbije a to ked stoji taka pekna baba pred tebu no budes sa snou byt? Ja som sa nebil a dopadol som tak ako som dopadol chod tam kde su najskaredsie
ale ak začneš trochu posilnovať doma tak si doteba nikto netrufne.a keby aj tak mu rozbiješ hubu namieste .no ja som skušal všelkiake bojove umenia ale nič sa mi nezapačilo .no a ešte jedna rada ak si slabšiej postavy skus taiči to možeš cvičiť aj doma sam v pohode
nikeboy k tomu ze kopnut niekoho do hlavy to by som neodporucal bo kopanec na hlavu vykryje skoro kazdy iba ak by si ho kopol do tej hlavy zo zadu ze by to nevidel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Najviac sa prikláňam k Ving Tchun ( » ving-tchun.sk/),... ale dosť rozmýšľam aj o Krav Maga ( » www.krav-maga.sk/)... a Modern Combat ( » www.moderncombat.sk/system_combat.h... )
kungfu
a co tu pisu niektori ze "umenie ulice" tak to je fakt k smiechu staci jedna dobre mierena kopacka z taekwonda na hlavu, a je po "umeni ulice" ale nesmies sa bat, lebo boj, to je hlavne o psychike. mozes vyhrat aj z jednim dobrim uderom, aj ked protivnik ta zasiahne viac krat...ale takisto mozes zvytazit aj bez toho aby si dal co len jeden uder. otom je majstrovstvo. a to co tu citam ze "street fight" no neviem ci kazdy ma 2 metre a vazi aspon 120kg abi dokazal to co ty co sa mlatia v tych klietkach. ale to uz nieje bojove umenie. a nema to z umenim nic spolocne.
K tomu karate, myslím si, že je to dobré umenie, ale na ulici nepoužiteľné, musel by som to fakt dlho trénovať, aby som to mohol použiť.
Ďakujem vám za návrhy, ešte si to premyslím, mám na to ešte dosť času