čo ja viem? epl? to ešte v školke...a viem že ma to strašne bavilo, lebo sme si vyfarbovali takych klaunov, kazde ciselko nejaka farba, velka sranda...a ta teta bola uberkalt, strašne super
to fakt neviem, ale možno niečo z toho čo už popísali
ale prvé z ruštiny som vedela da (áno), zdrastvuj (ahoj), spasíba (ďakujem) a takéto, a prvé čo sme si na ruštine (v 6. ročníku) napísali do zošita bolo gus (hus), lebo nám učiteľka vravela, že rusi nemajú h a spolužiak sa pítal ako sa povie hus
Ja mam odlozeny moj prvy slovnicek so slovickami z angliny ...ale este skor som sa ucila AJ v skolke a prve co sme sa ucili si pamatam, ze bola pesnicka o cislach a zvieratkach viac si ale pamatam melodiu, nez slova cim to asi bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ale pamätám si prvú pesničku, ktorú som vedela po anglicky aj preložiť, to bola lemon tree, a celej som jej rozumela
Ale nikdy nezabudnem ako som v slovnicku mala omylom napisane dazdnik-umrela
Chodila vtedy taká reklama v televízii tuším
tak asi hello, ale mozno aj bee, kvoli nazvu ucebnice - Busy bee
ale prvé z ruštiny som vedela da (áno), zdrastvuj (ahoj), spasíba (ďakujem) a takéto, a prvé čo sme si na ruštine (v 6. ročníku) napísali do zošita bolo gus (hus), lebo nám učiteľka vravela, že rusi nemajú h a spolužiak sa pítal ako sa povie hus
úprimne neviem ani svoje slovenské prvé slovo lebo rodičia sa tvária že ho nevedia tiež
Keď som bol malý harant, tak som frčal na Cartoon Network.
tatino mi púšťal cartoon network odkedy sa pamätám a veľa z toho čo som tam počula mohlo byť prvé slovo vôbec nie len anglické
fakt neviem