@6 prihovor, to vzdy na zakladke bolo, ale teraz na gymli nemame rozhlas
a vysvecko, no mala som styri dvojky a tri jednotky, a spravanie velmi dobre a prospela velmi dobre ...
tie skurvene suky učitelky mi ho úplne dojebali...miesto 10tich jednotiek ktoré mi právom vychádzajú som ich dostala iba 6 a navyše ešte aj jednu 3ku zo slovenčiny pričom mi vychádza zo známok 2ka! kebyže som bola celý január v škole a nie doma tak pri uzatváraní by sa takéto dačo nestalo takže som nemala poňatia aké známky mi uzavreli v škole takže to bol dneska poriadny šok keď som dostala vysvečko...však ja si to po prázdninách ešte vybavím s tými kurvami
jupíí.. no fakt osm prekvapena.. zila osm s tym ze mam solovku z matiky s priemerom 1.55 ... lebo mi uciteka povedala ze bohuzial , je to 2.. a dnes pozeram na vysvedcko a ... 1 som rada lebo aspon s ami nepokazia znamky na strednuu jupí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a vysvecko, no mala som styri dvojky a tri jednotky, a spravanie velmi dobre a prospela velmi dobre ...
ok v 14 alebo 13-tich som z toho bol aj ja napichaný
Som spokojný sám so sebou-priemer 1,85 je lepší,ako som čakal...
Ale mám otázku (nechcelo sa mi zakladať ďaľšiu diskusiu):
-dostali ste,príp. pýtali ste si niečo od rodičov za dobré vysvedčenie?