Tak napríklad ja mám najradčej Majestic Goji a Limetku. Momentálne ale pijem Snehovú vločku Čaj horúci ale aj studený, keď nestíham. Nesladím, zbytočne to zakrýva skutočnú originálnu chuť.
@sasi2680 ja som to skúšala raz, keď som robila v hoteli. Mlieko mám rada ale táto kombinácia.. akosi nechápem prečo rusi nevedeli čaj vypiť bez mlieka... ale zas mne nechutí čierny moc...
vacsinou cierny, teraz som dostala original anglicky zeleny caj tak uvidime ale nedam dopustit na caj ktory moj dedko sam natrhal na cejlone . to je neporovnatelne s ostatnymi cjami.
tak ja denne vypijem aj 1,5 zeleného čaju...aj keď mi z neho trochu zožltli zuby ale nechcem sa ho vzdať...a potom čierny čaj,žihľavový a materinu dúšku
@mardzerin taky ze ked ho das do gogelu tak ti ho ani nenajde ...nvm prsne ako sa voal ale ma taku zvlastnu chut ze som si musela dat par poharov kym som si na tu chut zvykla a az potom mi zacal chutit
na ranajky cierny s medom a citronom. v cajovni daky zeleny sypany bez cukru. k veceru ovocny sackovy bez cukru. ale nepohrdnem ziadnym cajom. iba nemam rada v caji mlieko.
yummy .. cierny ♥ .. zelene a biele .. bylinkove tiez .. ale erl grey vedie jednoznacne .. inak som dost na caje namotana /ehem joke / vypijem aj 3litre denne bez problemov .. vlastne si neviem predstavit zimny den s teplym cajom alebo horuci letny s nejakym ice tea
zboznujem caje zelene, biele, obcas cierne, zboznujem rooibos, ochuteny aj obycajny... vacsinou bez nicoho, obcas s cukrom/medom, pripadne raz za cas s citronom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Sladím ho lyžičkou medu a pijem horúci.
A v lete
@helliumka aký najviac?
Viete o účinkoch tých vašich?
cukor nedavam skoro nikdy, kazi mi to chut
a samozrejme všetky bez cukru, bez ohľadu na to, či sú to bylinkové alebo ovocné čaje
@anitchka a chutí?
Ľadové čaje mám tiež celkom rada, ale sú moc sladké.
Zo sypaných rada skúšam rôzne a špeciálne mám rada maté. Takéto čaje nesladím.
Jediné čo by som nevypila je mätový čaj.
čierny čaj s mliečkom ♥♥♥, alebo vanilkový, alebo mangový, alebo čaj na pozitívnu myseľ
najviac mätový, medovka, materina dúška, zelený, čierny, touareg (sa mi už minul)
zboznujem caje zelene, biele, obcas cierne, zboznujem rooibos, ochuteny aj obycajny... vacsinou bez nicoho, obcas s cukrom/medom, pripadne raz za cas s citronom...