Dávid je velmi pekné meno..moj prvý syn sa tak bude volať.... dalej sa mi páčia mená ako Daniel, Dominik, Kristian, Rafael, a ani neviem prečo sa mi páčia, proste ked sa vyslovia tie mená vzbudzuje to vo mne pozitívne emocie,alebo ako to nazvať....
Samuel, Juraj, Miloš, Valentín, Dávid... prečo? objavili sa tie mená v mojom živote a zaujali ma... čo sa týka zahraničných tam je toľko možností, veď tie americké mená, to je skladačka slov... ako Blue Sky, Honest Angel a neviem čo všetko... aké meno by som dala synovi neviem, neviem, či by som radšej dala slovenské, alebo zahraničné naozaj... ale pravdepodobne nejaké slovenské, to skôr...
ale minule som našla meno Ilarion, bohužiaľ neviem, či to má byť dievčenské, alebo chlapčenské... no kompletný slovenský menný kalendár je na
teda Hromislav, chybička se vloudila..a takmer som zabudla na Ezechiela (ale nie Ežo!) inak ako tak pozerám na wikipediu, tak je tam veľa pekných mien, ale aj veľa..zaujímavých
mne sa najviac urcite paci MICHALKO ...nepoznam krajsie meno ...a preco ?lebo som milovala troch chalanov a kazdy sa volal Michal ,neverim ,ze to je nahoda
@natalia62 no, ale ono to fakt je náhoda zrejme totiž ak boli tí chalani tebe vekovo blízki.. v tejto generácii je neskutočne veľa Michalov (osobne poznám dve holky, ktoré si tiež myslia, že Michal je pre nich ten pravý...
@nenay dufam ze si zaratala aj mna ja som chodila zatial len s dvoma michalmi ale asi zacnem mat komplex menejcennosti...k poctu michalov na slovensku - na jednom sustredeni korespondencneho seminara z programovania bolo 12 michalov dokopy ja neviem urcite pod 40 ludi a 3 alebo 4 baby : ) cize michalov je fakt teraz vela... berte ze ti ludia boli v podobnej vekovej kategorii
pacia sa mi slovenske mena ale nie tie take ludove.. disappointed:martin,richard-ale nie risko,radovan...) ale viac tych zahranicnych... talianske latinske...a uplne ma zmotalo meno z knihy od Hiraxa - Xiastro uz wiem ako sa bude volat moje diite..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
nie je moc exotické
a je neutrálne voči veku....
predsa len niektoré mená sa nehodia deťom a niektoré zas starým...
tak že ja som nadmieru spokojný, iné by som ani za nič nechcel., keby si možem vybrat sam vyberem si toto isté...
Prečo som dostal také meno na ktoré nemôžem baliť baby?? :/
A mne sa i tak páči...
ale minule som našla meno Ilarion, bohužiaľ neviem, či to má byť dievčenské, alebo chlapčenské... no kompletný slovenský menný kalendár je na
» sk.wikipedia.org/wiki/Meniny_na_...
a upozorňujem, že v kalendári, čo máte doma na stolíku nemáte ani zďaleka všetky mená, ktoré v skutočnosti by v kalendári mali byť
Ale veľmi sa mi páči Matúš (alebo Matthew), Filip (alebo Philliphe), Bruno, Charlie, Samuel A ešte množstvo ďalších, ale tieto tú sú naj
pre dievča Emma, Alex. žiadna Alexandra ale len proste Alex.
Takže jasne, že tá prvá možnosť.
mňa zaujalo aj meno Grnďa, alebo Stojan... Kunigunda... Babeta... Kofolka... fakt neviem, prečo ľudia dávali svojim deťom niekedy takéto mená...
Prečo? Asi za trest?
@mielikki
@krutafunebracka aha