@n0win0u a ja viem? ja uz nefajcim cca rok, co ja viem co sa vymyslelo za ten cas? ale neboli nahodou panonie nejake super mega tazke robotnicke cigy, ze si dal jedneho sluka a mal si dost?
Najskor som precital ze "Ake cigarety su najlepsie", tak som hned isiel pisat roman na obhajobu tavieho trusu a robotnickej klasiky, ale ked vravis najslabsie, tak to neviem, ja fajcim tazke. Hadam modre LM-ky?
fajci co chces, umres mlady a krasny ... aj tak, mozno "cervene" su silnejsie, ale na druhej strane skodia menej ako lightky, a to z toho dovodu ze je v nich menej skodlivych latok .. a tipujem ze nechces vyzerat ako buzerant, ked si vytiahnes ruzovucke petry slimky, ze ne?
vies co kup si LIDL cigarety, skuris jednu a hned ta prejde chut fajcit
a zelené sú tuším silné ako tie ružové (čiže lightky) ale s prídavkom mentolu....
@krooky osobne, ak chceš začať, by som možno skúsila Petry Mentolové - ale klasické, hrubé...sú to vlastne lightky, ale za prvé, po nich toľko nesmrdíš ako po klasických cigách a okrem toho, pre nefajčiara sú stráviteľnejšie vďaka príchuti, ako klasické cigy....teda môj názor.
@n0win0u Neviem, ja sa Teba pýtam Pretože mi pripadá choré, aby tehotná žena fajčila cigarety. Akékoľvek.
Hoci minule mi lekárnička nútila nejaké bylinné nezávadné cigarety pre ľudí, ktorí sa snažia odvyknúť si A tom som si tam prišla len po antibejby tabletky
@Fleur1301 to je ta dnesna doba ...ze clovek uz moze vytzerat "jak buzerant" za to ze fajci tenke cigarety osobne by mi bolo uplne jedno co si kto mysli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
@marttina co si ! sak to uz funguje roky rokuce, hadam uz ani neexistuju
A tak pre mňa LM, a petry lightky.... a tak.
@mm47 najslabsi mas v nohaviciach
@krooky R1
@belzeboss (ROFL) humor zo skolky
vies co kup si LIDL cigarety, skuris jednu a hned ta prejde chut fajcit
modré -ultralight
ružové - light
fialové - ťažké
a zelené sú tuším silné ako tie ružové (čiže lightky) ale s prídavkom mentolu....
@krooky osobne, ak chceš začať, by som možno skúsila Petry Mentolové - ale klasické, hrubé...sú to vlastne lightky, ale za prvé, po nich toľko nesmrdíš ako po klasických cigách a okrem toho, pre nefajčiara sú stráviteľnejšie vďaka príchuti, ako klasické cigy....teda môj názor.
Hoci minule mi lekárnička nútila nejaké bylinné nezávadné cigarety pre ľudí, ktorí sa snažia odvyknúť si A tom som si tam prišla len po antibejby tabletky
niky nezačínaj s cigami s flavour- tie ti budú chutiť a len tak neprestaneš
a vlastne... nikdy nezačínaj fajčiť to si radšej choď niekam do čajovne na vodnú... len cigy ee