No takze nwm ako to napisat som sa konecne rozhodol schudnut,mam okolo 95 kg 17 rokov no a chcel by som poradit ake su najlepsie cviky na brucho ?? a prsia ale pre muzov ! diky...
ser na sklapacky..prednosy a brusaky s vystretym chrbtom na spodne brucho...inak na brucho je fajn robit brusaky s tym ze dotahujes sa raz k jednej nohe potom k druhej..sikme brusne svaly..na prsia klasicky benc-tlak..lepsia je sikma lavicka, striedaj s bradlami..ked chces ale schudnut tak odporucam pred cvicenim ist aspon na 20-30 minut sa vypotit..potom zacnes spalovat...skus pri cviceni menej pit..to nezmamena nepit..a este rano je dobre robit brusaky pred jedenim aspon 30 minut...
to ti stačí takých 10 kg, pravidelne jesť, upraviť jedálniček, chodiť pešo po schodoch,do školy proste všade pešo a každý deň nejaký pohyb..inak to pri tvojej výške nevidím nejak tragicky
Najrychlejsie schudnes s dobrou diteou. A pri plavani spalujes najviac enerie, je to ovela lepsie ako beh kedze ti to nenici kolena a este sa ti upravuje dychanie...Ale ked chces schudnut tak si daj nejaku dobru dietu, nie taku ako maju modelky ze nic nejest. Napr. ako mavaju kulturisti pred sutazou, nejes mastne, zemiaky, banany, sladkosti, celkovo cukor atd. A na zaciatok aby sa ti stiahol zaludok a ciastocne vycistil organizmus tak hladovku aspon na 3-5dni. Cvicenim brucho ti spevnie ale nie velmi schudne....A ked chces zacat s cvicenim tak potrebujes plan, lebo ked cvicis len tak nedosiahnes takmer nic akurat sa mozes presilovat alebo zle casti tela spolu cvicit....
2@ mimochom sklapacky su najlepsie cvik na brucho. Tlaky na sikmej lavicke nie je bezpecne cvicit pocas rastu kvoli ramenam, tak isto ako mrtvy tah a este par cvikov...
najlepsie je ked budes bud behat biciklovat korculovat a hlavne dodriaiavat dietu..kliky a brusaky sa ti zrejme budu robit tazko pri tvojej vahe...behanie jednoznacne kazdy den ked si zabehnes 2 km a budes dodrizavat dietu tak 5 kil minimalne shcudnes....
kombinuj dietu a posilko.....ja mam delenu stravu a cviki s malymi vahami vo velkom mnozstve....vazil som 105 kg a a po 2mesiacoch a 2 tyzdnoch vazim 91 kg...pocas cvicenia sa naobliekaj nech sa potis a ked mozes tak navstiv saunu....raz za cas si zaplavaj....vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Daj si ciel, a hlavne pravidelnost. Ak chces len spalit tuky tak odporucam minimalne hodinu cvicit 3x do tyzdna a 2x behat.
zas nee uplne ale podobne( nejsom to ja na fotke )
2@ mimochom sklapacky su najlepsie cvik na brucho. Tlaky na sikmej lavicke nie je bezpecne cvicit pocas rastu kvoli ramenam, tak isto ako mrtvy tah a este par cvikov...