NEVIEM VSETKY...JA SI POTRPIM HLAVNE NA ZADNE VRECKA..TIE TVARUJU ZADOK... ALE VSEOBECNE SI MYSLIM ZE V TYCH UZkych vyzera kazdy tucny a krivonohy kratkonohy proste cudne..ale taky je trend .( ... nevem mam jedny Levisky a to su fakticky dokonale jeansy ...
@Shad0w ja mám zvoncové tepláky práve na sebe. a včera so psom vonku som si ich poriadne zmáčala keď chodím do školy, tak by mi to len prekážalo. že tam budem celý deň premočená a ešte prechladnem. inak proti nim nič nemám.
Si pamätám jak sme sa na prvom stupni na základke doslova predbiehali, kto bude mať väčšie zvony... Teraz by som radšej išla bez nohavíc, než dať si na seba také niečo
Tak uz asi viac jednoznacnu anketu som tu na birdz nevidel Pekna presila a som za. Zvonove vysli z mody aj ked pred 10 rokmi boli zase celkom in. Pekna zenska inak vyzera vo vsetkom dobre.
Mrkvy! Neznášala som éru, keď sa nosili zvony. Keď pršalo, vláčilo sa to po zemi a celý deň som potom chodila s mokrými nohami. Vôbec sa v tom nedalo jazdiť na bicykli a keď bolo trochu veternejšie, tak cez ne podfukovalo a tie blbé zvony potom tak trápne plápolali vo vetre.
skôr obtiahnuté ako zvonové. také tie úplne skinny svedčia málokomu ale mám radšej užšie, mám v nich dlhšie nohy ako v nejakých voľných. stačí ísť do nejakého dobrého obchodu typu Levi"s alebo Mustang a tam sa dajú nájsť rifle ktoré fakt zlepšia postavu
Ja mám teraz nové zvonové a cítim sa v nich skvele, lepší pocit ako v obtiahnutých, asi preto, že sú o dosť pohodlnejšie Ale páči sa mi aj obtiahnutý strih. ale skôr na farebných gatiach ako na rifliach, lebo obtiahnuté rifle sú mi proste maximálne nepohodlné
poprípade akékoľvek obtiahnuté XXSká v teranováckych výpredajoch, keďže si to na riť natiahne hrozne málo ľudí, a vychrtlé obludy ako ja z toho profitujú
Ale rifle fakt dokážu formovať ženskú postavu.Koľko ráz baba s krásnym zadočkom v rifliach sa po rozopnutí nohavíc z nich doslova vyleje.U žien preferujem vypasované čokoľvek.
pamatam si ked zvonove boli v mode, ale teraz fakt ako sa mi to doslova nepaci uz, slimky vedia krasne ukazat postavu, je to moderne, slimky maju svoju dobu, najradsej ich nosim, najradsej sa mi na nich pozera
jedine,co nemusim su zvonove ja skor obtiahnute..alebo ked su volenejsie,ale take gate a nie rifle.. a zvonove sa mi proste nepacia..radsej nech vyniknu nohy.. ale ked som bola mala (a tucna ,tak som jedny mala a stale som ich nosila asponze je to uz za mnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
193 komentov
takže zostávajú obtiahnuté, mrkváče
alebo iné ale o tom potom
poprípade akékoľvek obtiahnuté XXSká v teranováckych výpredajoch, keďže si to na riť natiahne hrozne málo ľudí, a vychrtlé obludy ako ja z toho profitujú
tak rozumne obtiahnute su fajn.