Mám na mysli napríklad nezvyčajné šišky s kečupom, nezvyčajnejší chlieb s maslom medom a uhorkou...alebo keď prídete do reštaurácie bez peňazí dáte si iba chlieb s Maggi...
@matusha no napríklad kedysi ja s kamošom ráno okolo 4 hodiny do Irish pubu. Boli sme hladný ale nemali sme uz ani fuka tak sme šli a dali sme si chleba s Maggi čo bol na stole
.. nespomeniem si, naposledy som jedla špagety s tuniakom z konzervy, možno je to bežné, ale ja som to ešte nikde inde nevidela, ale chutilo mi to .. a ešte toho tuniaka zvyknem jedávať s praženicou, ľadovým šalátom a údeným syrom..
ale inak na nič veľmi divné si nespomínam, že by som jedla..
@odhalenybulhar Irish pub nepovažujem za reštauráciu. Po prvé, normálna reštaurácia nebýva často otvorená o 4 ráno, po druhé, nemajú tam na stole chlieb s maggi, toto počujem prvýkrát, nikdy som to nikde nevidela a po tretie by ťa z normálnej reštaurácie poslali kade ľahšie
@matusha áno nieje to reštaurácia v pravom zmysle slova. pred nami tam asi niekto jedol polievku a ostal tam v košíku chlieb čo sme my dvaja vtedy 18 ročné chlapčiská hneď využili a spapali to. nebuď taká precitlivelá, ale kebyže vlastníš reštauráciu tak tvoje slová chápem.
slané arašidy + nutela neviem či je to divné... mne to chutí a potom lupačku s paštekou alebo s tuniakom.... a tak jedla som toho už dosť ale nenapadá mi to teraz....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
A ešte k @0 , kto chodí do reštaurácie bez peňazí?
ale inak na nič veľmi divné si nespomínam, že by som jedla..
a.. do reštaurácie bez peňazí by som nešla
vodka s kakaom, síce mi v ten večer bolo zle, ale ráno ani náznak opice
-kakaový koláč poliaty kečupom a posypaný pizzovým korením
- zase taký koláč potretý majonézou a horčicou posypaný hráškom
-taký fujtajbl-horčica,kečup,tatárska,gumené cukríky, tuniak, džús, saláma,syr, čipsy a to všetko pekne premiešané
jablko s rožkom
hrozno so tvrdým syrom
ale keď som si to vzala do školy na desiatu každý kukal čo tam hľadá nesquik