rozhodne cappuccino, teda tak raz denne si dám aj espresso, pre tú výraznú kávovú chuť, ale cappuccina pijem aspoň 3 denne a snažím sa ísť každý týždeň do aspoň dvoch nových kaviarní ochutnať ich cappuccinko
@h8u poď si dať aj k nám, my dobre robíme! a v Mitte tiež, som počula.
inak ja mám najradšej espresso macchiato alebo cappuccino. podľa toho, na čo mám chuť. a samozrejme záleží aj od toho, aký je to druh kávy. z arabiky si nedávam espresso, nemám veľmi rada kyslú chuť. radšej mám mix arabiky a robusty.
a potom milujem tureckú džezvu a frenchpress.
vlastne, džezva je moja najobľúbenejšia káva vôbec.
Kávu som moc nepila, odkedy som nezačala robiť v kaviarni. Teraz pijem častejšie, porovnávam s našou
A nechutí mi moc 100% arabica, je na mňa príliš kyslá. A najradšej mám také tie mliečkové, takže cappuccino alebo latté. Aj keď latté jeprekvapivo silnejšie, keďže tá káva nie je krátka.
Ale úplne najradšej mam naozaj to Granko Alebo len napenené mliečko, om nom
@grietusha bola som párkrát u vás na cappuccine, ale plánujem aj v najbližších dňoch, potrebujem kód do checklistu tej sˇuťaže.. každopádne do mitte chodím strašne nerada, aj keď bývam hneď vedľa, lebo sa cítim, že musím byť strašný odborník cez kávu, inak budem pôsobiť ako hrozný lúzer
@h8u neviem, ja som tam ešte nebola, zatiaľ okolo toho len zbesilo pobehujem ale raz! tam pôjdem. v Tunsgrame mi už káva veľmi nechutí, tak si musím nájsť niečo nové.
počkaj, však Týden kávy už skončil, nie? či aká súťaž?
@grietusha práveže táto je celoročná, každá kaviareň mí kód, ktorý môže zdeliť zákazníkovy, ten ho zadá na net a postupne sa mu napĺňa šálok kávy, no a no rok vyhrá nejakú úžasnú cenu
@grietusha jj už sa mi to stalo v dvoch kaviarňach, dokonca ani v Podnebí ho nikto nevie, ale v KofiKofi nám ho posielali mailom hneď v prvý deň súťaže.. tak neviem, ale štve ma to!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
inak ja mám najradšej espresso macchiato alebo cappuccino. podľa toho, na čo mám chuť. a samozrejme záleží aj od toho, aký je to druh kávy. z arabiky si nedávam espresso, nemám veľmi rada kyslú chuť. radšej mám mix arabiky a robusty.
a potom milujem tureckú džezvu a frenchpress.
vlastne, džezva je moja najobľúbenejšia káva vôbec.
A nechutí mi moc 100% arabica, je na mňa príliš kyslá. A najradšej mám také tie mliečkové, takže cappuccino alebo latté. Aj keď latté jeprekvapivo silnejšie, keďže tá káva nie je krátka.
Ale úplne najradšej mam naozaj to Granko Alebo len napenené mliečko, om nom
počkaj, však Týden kávy už skončil, nie? či aká súťaž?
» tydenkavy.kulturarium.cz/soutez-profil/...