Aké druhy mäsa ste už jedli a ktoré by ste chceli vyskúšať kvôli chuti?
raz som bol v jednej dedine na slovensku, zabudol som ako sa volá a tam pali nejaké psie oslavy, skúšal som pečené klobásky, boli "chutnučké" ešte žijem.....
no tak tie bezne masa ako kuracie, morcacie, bravcove, hovadzie, telacie, kacacie, husacie, rybacie, krabie, krevety, chobotnicu, musle... no a chcela by som skusit hlavne mase z morskych priser, slimaky a kludne aj zabie stehienka
Som taká polo vegetariánka. Mávam obdobia, kedy nejem vôbec mäsom. A také, kedy jem občas. Aj to kuracie alebo rybacie. Bravčové len zabíjačkové klobásy. Aj divinu mám celkom rada. Ale to som jedla len pár krát za život.
Skúsila by som ešte akékoľvek jedlé druhy rýb alebo morských živočíchov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale chcela by som skúsiť žraloka inak nič také ma dáko neláka.. som verná kuraciemu mäsu
Ale konské mäso, zajačie alebo napríklad klokanie by som nikdy nejedia, veľmi pekné zvieratká na to, aby sa zabíjali a boli potravou :/
chcem ochutnať krokodíla, pštrosa a žraloka. a aj úhora.
aj ja
raz bolo v telke čosi o Austrálii a jedna česká pani vravela, že bežne varia klokano-knedlo-zelo
a vraj je oveľa zdravšie ako bravčové či hovädzie
viac nechcem..
áá včera mi môj drahý spravil krevety ... ááá aj chobotnicu som už jedla - to chutilo ako kurča
Skúsila by som ešte akékoľvek jedlé druhy rýb alebo morských živočíchov.