aké ťa bavia? ....lesné vyraďovačky, nuda a pár šokov spôsobených hudbou, silný príbeh a zlakneš sa iba keď zrazu začnú záverečné titulky, natočené v prvej osobe, o duchoch, o žraloko-aligátoroch? hm?
tí druhí, mne sa napríklad páči ospalá diera i keď nie je "strašidelná" pretože to prostredie je samo o sebe strašidelne nádherné, mrtva nevesta tima burtona super hororva rozpravka žena v čiernom, a veľa toho skús čsfd v rebríčku horory a mysteriozne, ale jednoznačne ku tým takým na zamysleneie "horory" prekliaty ostrov
i spit on your grave,martyrs,inside, rec 1 a 2 , paranormal activity ale iba 1, pád do tmy , hory majú oči tam je pár znepokojivýchscén halloween original aj remaky , 3:15 zomrieš , exorcistu zo 75 , exorcizmus emily rosovej a niektore dobre boli uz vyssie spomenute
Toto som pozerala posledne: » www.csfd.cz/film/267507-lov... Báť sa síce nebudeš, ale ak máš slabosť pre gýč, ružovú a vŕtačky, určite si na tom zgustneš A tá posledná scéna, ach ♥
a taká klasika ako napr. Kocka... aj Oko a Zrkadlá boli dobré, ale neviem či to nebolo len tou kinovou atmosférou.
a neviem, mne aj tak väčšina horror príde skôr vtipná... a kruh úplne najviac (no ok, keď som ho videla mala som 10 a teraz mám už slabšiu povahu...ale still, ako sa pri tom môže nieto báť?)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a taká klasika ako napr. Kocka... aj Oko a Zrkadlá boli dobré, ale neviem či to nebolo len tou kinovou atmosférou.
» www.csfd.cz/film/286281-zat... toto síce nie je horor podľa mňa, ale ak máš nejakého creepy domovníka pozri si to!
a neviem, mne aj tak väčšina horror príde skôr vtipná... a kruh úplne najviac (no ok, keď som ho videla mala som 10 a teraz mám už slabšiu povahu...ale still, ako sa pri tom môže nieto báť?)
rozhodne odporucam !