Sto rokov som tam nič nehrala, ale Háďa, Music guess, neviem ako sa to volá, ale stavajú sa tam vežičky, sims 3 a Asc rozvrhy (ten minuloročný som si nechcela zmazať... z nostalgie. A z recesie mám aj ten tohtoročný (len myslím, že už neaktuálny)
,,Ako sa vyhovoriť, že som darcom genetického materiálu nezdvihla ani po ôsmom pokuse dovolať sa"
a na mobile so slovenským číslom mám starého dobrého hada...na ten český som si stiahla nejakú hru s nejakou divnou vecou, ktorá má byť očividne mačka, ale mám tam rozhádzané rozlíšenie, a keď mi zalezie napravo, tak som dohrala...inak hry na mobile nehrávam, lebo ma bavia len tie s autami a pri tých strašne nadávam
každý týždeň inú, no niektoré mi dajú zabrať, nakoľko nie sú až také jednoduché... momentálne hrávam Call of duty modern warfare 2, Avalanche Snowboarding, Commandos, The Witcher, Chainz a Magnetic Joe 2
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
teraz nemám žiadnu hru v mobile.
@Filus Predbehol si ma ,ja má len 102.
labyrinth - najlôepsia hra akus om ekdy hral aj ekd je to len labyrinth ...
a potom si uza si len kreslim a este island...
a na mobile so slovenským číslom mám starého dobrého hada...na ten český som si stiahla nejakú hru s nejakou divnou vecou, ktorá má byť očividne mačka, ale mám tam rozhádzané rozlíšenie, a keď mi zalezie napravo, tak som dohrala...inak hry na mobile nehrávam, lebo ma bavia len tie s autami a pri tých strašne nadávam