teraz to je objem obzer dieta mam priblizne presne mnozstva bielkovin, sacharidov, tukov, takze mozem to nazvat dieta. Kazdy den jem podobne veci dlho dlho
Stravujem sa tak, ako mi moj lifestyle dovoli. Snazim sa jest pravidelne (podla casovych moznosti), snazim sa jest zdravo (podla rozpoctovych moznosti). Mam len 3 typicky nezdrave prvky - obcas si slahnem mcdonald (cca 3x za mesiac), obcas mam malo zeleniny (to ked som doma na dedine cez zimu) a obcas v noci vyjedam chladnicku. Stravovanim kompenzujem svoj nedostatok pohybu, fajcenie a alkoholizmus za ucelom udrzania imunity na akceptovatelnej urovni.
moznost - zabudnem sa najest. A viem , ze to nesmiem a bla bla .. ale stane sa .. a niekedy aj dva dni .. a inac .. jem malo, zdrave jedla a nemam v laske vyzieranie chladnicky v noci .. a vela pohybu .. specialna dieta pre kardiakov mi moje zdrave navyky este sprisnila .. ziadne cigarety, alkohol, kofein, taurin, cukor, sol, koreniste .. ale s tou pravidelnostou je to zle no
Nestiham ranajkovat skoro nikdy, potom zjem desiatu a love na obedy si nechavam cize ked dojdem po skole domov a nie je uvarene, resp. je uvarene ale nieco na styl karfiolova polievka tak si spravit opeceny chlieb alebo ine rychlovky nezdrave a jem aj vo vecernych hodinach...ked som nahulena tak toho zjem na kila a je jedno co to je a ked fetujem tak nejem aj 2 dni lebo to proste nejde...takze ták
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Stravujem sa tak, ako mi moj lifestyle dovoli. Snazim sa jest pravidelne (podla casovych moznosti), snazim sa jest zdravo (podla rozpoctovych moznosti). Mam len 3 typicky nezdrave prvky - obcas si slahnem mcdonald (cca 3x za mesiac), obcas mam malo zeleniny (to ked som doma na dedine cez zimu) a obcas v noci vyjedam chladnicku. Stravovanim kompenzujem svoj nedostatok pohybu, fajcenie a alkoholizmus za ucelom udrzania imunity na akceptovatelnej urovni.
A) čo dom dá
na čo mám chuť
C) hlavne zdravo , ale nejak sa nekontrolujem že íííha rezeň to by som nemal jesť..
Nestiham ranajkovat skoro nikdy, potom zjem desiatu a love na obedy si nechavam cize ked dojdem po skole domov a nie je uvarene, resp. je uvarene ale nieco na styl karfiolova polievka tak si spravit opeceny chlieb alebo ine rychlovky nezdrave a jem aj vo vecernych hodinach...ked som nahulena tak toho zjem na kila a je jedno co to je a ked fetujem tak nejem aj 2 dni lebo to proste nejde...takze ták
v podstate nič surové, zdúvavé, mastné.....nemáš zač, žlčník