@1 palace už nie je, zmenili na cinema city. a určite nechoď do polusu v ktorom nie sú ani držiaky na pitie, sú tam staré rozjebané nepohodlné sedačky a málo miesta. taká eurovea je v pohode :letim:
inak zu dem Thema, ja som najbližšie bol v X-ku v Stupave, ale to je dosť dobré, aspoň pre mňa čo som zvyknutý na bolševické a už skrachované Kino Mier v PB
naposledy (naozaj naposledy), keď som bol v Auparku pred niekoľkými rokmi, tak som sedel v strede sály a zhora na nás padal z klimatizácie prachový smrad ako zo starého vysávača, takže neodporúčam.
@kittyboo Ja som robila v kine a viac krát som bola svedkom, ako išla dvojica na nejakú blbosť, na krorú nikto nechodil, a babenka mu tam orginal začala fajčiť. No a potom sme ich museli slušne vyháňať
@tommyhot hmmmm kedže tam pracujem, posledné dva roky pravidelne viackrát za týždeň?
kedy si bol naposledy Ty? možno si natrafil len na sály kde tie držiaky ešte nestihli dať dolu, lebo postupne ich montovali preč všade. max. sú tam ešte VIP sedačky kde su tie držiaky zabudované, ale to nepočítam..
teraz by mali otvorit nove kina v Boroch a konecne nie Cinema city, konecne skonci ich monopol, co sa tyka multikin.
lebo je neskutocne ako to cinema city zdiera ludi a ziadne vyhody ani nic, islo ma roztrhnut, ked som bol v Londyne a zistil som, ze mesacny listok do kina ( mozte ist do kina kolko krat chcete) stoji 16 libier ! a k tomu je 10 % zlava na jedlo a pitie. potom sa cudujme, preco tam ludia v takej miere nestahuju filmy ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
¨Neviete kde by sa dal stiahnuť film Gravitácia s Českým dabingom v HD 720p kvalite?
kedy si bol naposledy Ty? možno si natrafil len na sály kde tie držiaky ešte nestihli dať dolu, lebo postupne ich montovali preč všade. max. sú tam ešte VIP sedačky kde su tie držiaky zabudované, ale to nepočítam..
lebo je neskutocne ako to cinema city zdiera ludi a ziadne vyhody ani nic, islo ma roztrhnut, ked som bol v Londyne a zistil som, ze mesacny listok do kina ( mozte ist do kina kolko krat chcete) stoji 16 libier ! a k tomu je 10 % zlava na jedlo a pitie. potom sa cudujme, preco tam ludia v takej miere nestahuju filmy ...