som prekvapená, že tu nie je spomenutý spisovateľ...
a pri tom som chcela hlasovať za neho, michal hvorecký síce nie je playboy, ale je pre mňa atraktívny a budem ešte dlho plakať, že som mala tak blízko k tomu, aby som si s ním mohla pokecať: disappointed:
athe, nič , proti tým z polikliník najskôr nič , ale tí najväčší lekári (tí, čo pracujú od rána do večera v nemocniciach, zarábajú ťažké peniaze), o nich by sa dalo polemizovať, sú to vysoko profilované existencie, ktoré mi nie sú po chuti, operátori sú ešte k tomu neosobní, musia byť, chápem to, preto nechcem sú zvláštni, musela by som ich ešte viac spoznať... niečo majú spoločné s našimi docentmi a profesormi, až na jedného docentíka, ktorého všetci milujú
PRECO NIKTO NECE ITckara ? :/ ale no ludia dajte aj naaaaaaaaaaaaaaaas co sa serkaju s pc taky sa nikomu nepaci ? co sa vyzna ? ma to vyhody moja mila ma napr. moj pc zdarma ( docasne )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ved tie vymakane sexi telaa (samozrejme su aj vynimky)...
a pri tom som chcela hlasovať za neho, michal hvorecký síce nie je playboy, ale je pre mňa atraktívny a budem ešte dlho plakať, že som mala tak blízko k tomu, aby som si s ním mohla pokecať: disappointed:
Prečo som jediný??
Ale už len kvôli názvu "vojak" je to neskutočne nahovno
a ako neznejsie pohlavie a antitalent na PC si to neviem vynachvalit