Zaujimajú ma skúsenosti tých čo to robili.. Zdá sa mi to zdravšie ako deň presedieť na zadku (sa netyka zafajčenych pajzlov), ale na druhej strane mi napadajú nevýhody -dlhé smeny, problémy s ožratými... A aké je kmitať celý deň...?
závisí to od toho, kde robíš a akých majú klientov
ja som robila v hotelovej reštike, tam bolo super, pohodoví ľudia, skoro žiadne problémy, mali sme 3zmeny, státie bolo ale nebol to problém
a potom som robila v takom klube, tam bolo hrozne, ľudia divní, vždy sa im niečo nepáčilo, s ožratými ani reči, bežne som robila 12tky a to bolo desné tak som po týždni odišla
Pracovala som v nobl reštike aj v priemernej slovenskej reštike a nenávidím tu prácu
Nemohla by som to robiť. Nebavilo ma to lietať s taniermi, ani sa pretvarovať ani pracovať krátky/dlhý týždeň.
@pravnik tak samozrejme, že bola, ale myslím, že časník je taký štart, čo skoro každý robí pre mňa to bolo dosť divné, preto som odišla a už to robiť nechcem, takže ked chceš niečo super funny tak hľadaj niečo iné, ale zase musím povedať, že v hotely to bola sranda, hlavne ked prišli zahraniční turisti.
robila som tak, ze tri dni po sebe 16tky, s neprijemnym sefom, s malym platom, ludia malokedy su prijemny ale ano, lepsie nez sediet na zadku, ked chces peniaze
@fakecocacolazero ja som s tym sedenum myslel kancelarske zamestnanie... vidim ze ziadne chvaly...mne to prislo ako fajn zamestnanie hlavne po zdravotnej stranke robit v nejakon modernejsom bare co ma otvorene do 22:00 a nefajci sa tam
je to hnus robota podla mna, som vyuceny kuchar/casnik, ale pretvarovat sa a usmievat sa na vsetky strany a ten stres, nic pre mna uz...
ma to svoje caro aj uznavam, hlavne kolektiv ak je dobry tak ti to vedia sprijemnit, ale vsade co som robil je to rovnako - setri sa, a teda kuchyna neobjednala to a to, nebol rozpocet, casnik zavolal ze nepride takze robite dvaja robotu za troch, plus pride necakane skupinka patnastich, tebe uz lakovky horia ako bezis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja som robila v hotelovej reštike, tam bolo super, pohodoví ľudia, skoro žiadne problémy, mali sme 3zmeny, státie bolo ale nebol to problém
a potom som robila v takom klube, tam bolo hrozne, ľudia divní, vždy sa im niečo nepáčilo, s ožratými ani reči, bežne som robila 12tky a to bolo desné tak som po týždni odišla
Nemohla by som to robiť. Nebavilo ma to lietať s taniermi, ani sa pretvarovať ani pracovať krátky/dlhý týždeň.
ma to svoje caro aj uznavam, hlavne kolektiv ak je dobry tak ti to vedia sprijemnit, ale vsade co som robil je to rovnako - setri sa, a teda kuchyna neobjednala to a to, nebol rozpocet, casnik zavolal ze nepride takze robite dvaja robotu za troch, plus pride necakane skupinka patnastich, tebe uz lakovky horia ako bezis
ale kazdy co ma rad no