A ano (@8 ) je to uplne ine v kazdom vztahu. U mna je to momentalne tak, ako som napisala uplne hore. Moj najdrahsi je velmi naladovy, tak nikdy neviem, co ma caka, ale povacsine je to uplne super a nenajdem nikoho srdecnejsieho, laskavejsieho a ochotnejsieho ako je on.
Inak byt "vo vztahu" nie je nejaky rozdiel, odhliadnuc od peknych romantickych alebo uchylnych chvilok so svojou polovickou.
Ale mam len 15, asi by mi vela ludi povedalo, ze toho musim estebvela zazit...neznasam tie reci je to blbost
Záleží od druhu vzťahu... Iné je byť v príbuzenskom vzťahu a iný je vzťah medzi kolegami na pracovisku... A aj dva vzťahy rovnakého druhu nemusia byť úplne rovnaké...
to zavisi od toho s akym clovekom si vo vztahu,ked si so super normalnym clovekom,s ktorym si rozumies a nedusi ta ,tak asi krajsi stav nepoznam ..ked sa najdu spolocne krvne skupiny ..ale akonahle si s niekym dementnym,tak je problem dost velky na svete ..asi tak
@kail91 Tak keď sú to tvoji kamaráti tak k nim musíš mať vzťah, inak to nie sú tvoji kamaráti a premýšľal si už niekedy nad tým, že by si sa prestal ľutovať, a urobil so svojim životom niečo aby si s ním bol spokojný?
@candy36 keď sa to, že s nimi prehodím pár slov a raz za mesiac sa s nimi stretnem niekde vonku, inak len v škole, pokladá za vzťah, tak potom asi áno, mám vzťah
je to ten najlepší pocit na svete, hoci sa občas vyskytne pár neprijemných chvíl...ale to sa dá väčšinou vydiskutovať ked je dobrá komunikacia...inak to stoji za to.
ono sa to meni aspon u mna..zo zaciatku super potom prisla kriza a teraz sa mi tak nejak vracia to zamilovanie sa ..ale akoze ja som vo vstahu asi tak nejak dospel..zistil som ze uz nepotrebujem vymetat stale diskoteky a koncerty s ktorych som vacsinou chodil spity jak delo ..viac ma bavi byt niekde vonku snou alebo staci aj ked sme sami doma aj vtedy sa zabavime
ale ak mám hovoriť o mojom terajšom vzťahu..tak radšej pomlčím...občas mám len pocit, že byť sám je lepšie...ale nemám rada, keď som sama...všetko sa jaksi bije... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
» www.birdz.sk/forum/poznate-o...
» www.birdz.sk/forum/preco-vel...
tak strasne sem chcem hodit forever alone obrazok
prosim urobte to za mna, nech nie som taka zla
A ano (@8 ) je to uplne ine v kazdom vztahu. U mna je to momentalne tak, ako som napisala uplne hore. Moj najdrahsi je velmi naladovy, tak nikdy neviem, co ma caka, ale povacsine je to uplne super a nenajdem nikoho srdecnejsieho, laskavejsieho a ochotnejsieho ako je on.
Inak byt "vo vztahu" nie je nejaky rozdiel, odhliadnuc od peknych romantickych alebo uchylnych chvilok so svojou polovickou.
Ale mam len 15, asi by mi vela ludi povedalo, ze toho musim estebvela zazit...neznasam tie reci je to blbost
niečo získaš, niečo stratíš.
A zároveň aj veľmi náročné.
@Kail91 to nemáš ani kamarátov?
keby som ja fajn tak je to furt fajn. lebo chlap je fajn len ja som občas nefajn a vymýšľam khokhotiny.
a vlastne aj v druhom prípade ( ak nemáš partnera/ku ) je to na hoUno ako tak zisťujem
no druhé na hoUno je momentálne lepšie ...
ale v tom mojom uzasne
ale ak mám hovoriť o mojom terajšom vzťahu..tak radšej pomlčím...občas mám len pocit, že byť sám je lepšie...ale nemám rada, keď som sama...všetko sa jaksi bije... :/