Hladal som tam hodnotu kde je ze ziadne zdravotne tŕiziko vzhladom na moju vysku a akosi none nikde Nebude ta kalkulacka nakoniec len tahom na predaj nejakej pochybnej diety ?
a mne sa paci na chalanoch ked su trochu pri sebe pokial ten clovek nie je 2x tazsi ako ma byt tak je to v poriadku, ale na mne sa mi kila navyse nepacia
@zayl hej, takéto poznámky počúvam bohužiaľ celý život. A najmä preto ma to aj tak veľmi trápi. Teda skôr trápilo, už som sa viac menej naučila si reakcie okolia tak veľmi nepripúšťať.
Keby bolo pre mňa tak jednoduché pribrať, neváham ani sekundu.
@malapohroma tak strašne zas nie, ale 165 sa stále dá interpretovať ako "malá" na druhej strane, ešte som sa nestretol s tým, že by "malá" znamenalo zlá, alebo nebodaj škaredá... práve naopak takže pohodka chill
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
zevraj normalna hmotnost, ale mne povedala doktorka ze mam schudnut 5 kg pre zdravie a ja si myslim tak 15 kg pre moju spokojnost
--
a inak mam 23 a som nato hrdy
a @pumaamravec ty nemas co chudnut
a mne sa paci na chalanoch ked su trochu pri sebe pokial ten clovek nie je 2x tazsi ako ma byt tak je to v poriadku, ale na mne sa mi kila navyse nepacia
ja som to vedela
a je mi to šuma fuk
ale ešte v lete to bolo 29
Ešte zo 5-8 kíl dole
BMI 18,5-24,9. Nízke zdravotné riziko
20,3,, sakra ale mne by trebalo pribrat
a to vraj nevyzerám najlepšie..........
no, také mohutné kosti vyzerajú lepšie trochu obalené..........
ale bejvalo viac.............vďakabohu, nikdy nie do nadváhy
konečne som sa prehupla cez podváhu
pred troma rokmi som mala 21,7, som v šoku
@keepoff bébé ja som výhráál
Keby bolo pre mňa tak jednoduché pribrať, neváham ani sekundu.
no dobre, tak napíš svoju výšku a váhu ...
Výška - 179 cm
Váha - 46 kg
btw. @azizi a jedna rada, kašli na reči okolia akurát včera večer som o tom blog písala
no straaaaasne
celkovo ma zaraza moja vyska
minuly rok mi namerali 166 cm a vsetci trepu ako som vyrastla a teraz bum 165 cm -.-
Ale to je dosť blbosť, keďže u rôznych vekových kategórií sa hranica BMI posúva rôzne
chcem menej ale aj tak presne neviem kolko mam cm a kg
podváha