Keď máš skutočne blbý deň a vyzerá to, že ťa všetci chcú naštvať, zapamätaj si, že potrebuješ 42 svalov k zamračeniu a iba 4, aby si natiahol prostredník a poslal ich do..Piči ..
To s tymi svalmi musel byt poriadny vyskum .. Ale prepac, skratka NEVERIM, ze na ukazanie prostrednika stacia iba 4 svaly, to nie.. Ved musis aj ruku zdvihnut, s tym sa Ti pohne nieco aj na chrbate a okolu hrudnika vobec, potom na prstoch vsetko.. 4 to byt nemozu!
Moje motto neexistuje. Zijem zo dna na den, ako sa len da a moje teorie su bud take rozsiahle, alebo take premenlive, ze sa to skratka vypisat neda .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Aveline Claude
Nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horiše...
Všetko bude nakoneic dobré... ak to nie je dobré, ešte nie je koniec!
Keď na teba niekto kričí, usmej sa a maj ho v piči.
tak
Ale všeobecne:
Ži tak, aby si sa pri premietaní filmu vlastného života nemusel hanbiť...
keep faith počula som to takto po anglicky...a tak ako to ponímam ja to neviem nejak po slovensky vysvetliť ...
- Najhoršou a najzákernejšou zbraňou je priateľstvo.
..
Tieto tuším nikto zatiaľ nespomenul
Moje motto neexistuje. Zijem zo dna na den, ako sa len da a moje teorie su bud take rozsiahle, alebo take premenlive, ze sa to skratka vypisat neda .
btw sa to asi myslí keď máš položenú ruku na stole...