nemam rada ani paradajkovu polievku, ale z chrenovej omacky ma naposledy napinalo ked som ju jedla; takisto ma napina z huriek, a z tych takych hnusnych veci
asi neviem aká je chrenová omáčka, ale inak nemám rada všetko majonézové/tatárkové, smotanové, pečivové, fašírkové, resp celkovo mäsové, papriku vo váre, olivy, vajcové slíže, hrachový prívarok od fádra a zeleninové šťavy :ble:
neexistuje jedlo ktore by som neznasala viac ako kopor, uz som parkrat grcala len z tej strasnej vone a v byvalej praci ked sme mali koprovu polievku tak vsetci vedeli ze tu ja nemozem naberat lebo by som to nepredychala
Ja nezjem veľa vecí napr. nedám do úst nič z fast foodov, nič kde je majonéza, pečivo skoro tiez nejem, iba občas, mäso tiež len raz za čas, vlastne..moj celý jedálniček obsahuje z 85% len zeleninu, ovocie a to najhoršie asi sladkosti potom müslli somariny tie jem na kilá skoro, rôzne sušené somariny, orechy a také veci na chrúmanie, sem tam dajaký jogurt, syr, ..... ale aj to s mierou...raz za čas si dám niečo "normálne" ...
z týchto bagety, hlavne také tie "staničné" s kopou majonézy a zvädnutou uhorkou - never again. Keď už tak iba také čo si doma sama pripravím- a určite bez majonézy.
Pizzu jem možno tak 2-3 x do roka aj to som veľa povedala- nejako mi nechýba.
paradajkovú polievku, brokolicu, chren a špenát milujem.
z toho čo tu nie je nemám rada cviklu (ani len tú vôňu nemôžem cítiť), a olivy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Nejem len to, čo sa mi hýbe na tanieri - huspeninu, puding, želatínu....atď
Zjem len toustovací a tavený.
Pizze zjem len 2 druhy
a bagetu len jednu a to bez zeleniny DDDDDD
a nemam rada zemlovku a ryzovy nakyp a granadir (pokial nie je dobre spraveny).
a z coho normalne ze hned hodim tycku su ciste spagety s kecupom.
momentalne mi napadnu francuzske zemiaky, lebo to akurat mame na obed
Pizzu jem možno tak 2-3 x do roka aj to som veľa povedala- nejako mi nechýba.
paradajkovú polievku, brokolicu, chren a špenát milujem.
z toho čo tu nie je nemám rada cviklu (ani len tú vôňu nemôžem cítiť), a olivy.