@smartboy tak to trcanie je ovplyvnene aj tym nakolko je ta osoba chuda poznam aj ludi s dost vyraznym ohryzkom a napr. malym ochlpenim (mlo chlpate ruky a tak) cize bohvie ci to tak suvisi s tym testosteronom
@stevo za to ze poviem ze ten krk sa mi paci viac/menej to musi byt uchylka? to som potom uchylna asi na kazdu cast tela ked sa mi v nejakom spracovani nepaci a v inom ano
Teda ide aj o celú konštrukciu krku a tak, ale ohryzky sú proste super!
A nech chlap vyzerá akokoľvek, vždy mu zaškúlim na ohryzok (síce možno to je podmienené mojou výškou a tým, že na pohľad na krk mi stačí menej vykrútiť hlavu do hora než pohľad do tváre )
@hoperpohroma ano suvisi to s testosteronom, pretoze stitna zlaza v krku (v ohryzku) ho produkuje tym padom cim vacsi ohryzok tym viac testosteronu produkuje a so sekundarnym ochlpenim (tj. ruky, nohy, hrud,...) to nesuvisi priamo , ale druha vec je zase ze prebytok testosteronu moze sposobit aj predcasnu ejakulaciu takze az tak vela by som na ohryzok nestavil...ja chudy niesom a trci mi dost (a s tym ejakulacnym hentamtym nemam problemy aspon zatial teda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@stevo za to ze poviem ze ten krk sa mi paci viac/menej to musi byt uchylka? to som potom uchylna asi na kazdu cast tela ked sa mi v nejakom spracovani nepaci a v inom ano
Teda ide aj o celú konštrukciu krku a tak, ale ohryzky sú proste super!
A nech chlap vyzerá akokoľvek, vždy mu zaškúlim na ohryzok (síce možno to je podmienené mojou výškou a tým, že na pohľad na krk mi stačí menej vykrútiť hlavu do hora než pohľad do tváre )
zlinate...
musim vidiet!