@miaja vlastne nezabudla, panadol je paralen, len sú to iné názvy (neviem, či to niektorá firma označí inak kvôli trochu inému zloženiu, alebo ako to funguje)
V septembri som mala také obdobie, že som mala neuveriteľné bolesti hlavy-uší-zubov dokopy a nakombinovala som Acylpyrín, Alnagon, Ibalgin, Panadol a Paralen, no vôbec to nezabralo (ale najlepší je asi Acylpyrín). A na pohotovosti mi predpísali Tramal kvapky.
- znižuje krvný tlak a aj rôzne príznaky stresu. Navyše pri ňom vyplavuje do tela endorfíny, čo sú hormóny spôsobujúce dobrú náladu, pocity šťastia a predovšetkým utlmujú bolesť hlavy. To platí pre ženy aj pre mužov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ked ma velmi boli hlava, paralen
alebo proste co najdem skor
ale je to asi raz za dva mesiace
Ináč, dobrá kategória, jedlo
Ale ja teda ibalgin alebo panadol (čo je vlastne paralen)
Keď už tak Algifen, ale aj to je nič, najlepší na hlavu je Sumatriptan sandoz
@ohavnost
tuším máš pravdu...účinná látka je ibuprofenum...
ibalgin vyrába tuším zentiva a ibuprofen nejaká česká firma (mám pocit)
a zerem tie s ibubrofenovym zakladom
A ja jen vicodin, ako Dr. House Nie, seriózne, nejem nič takéto, načo to?
- znižuje krvný tlak a aj rôzne príznaky stresu. Navyše pri ňom vyplavuje do tela endorfíny, čo sú hormóny spôsobujúce dobrú náladu, pocity šťastia a predovšetkým utlmujú bolesť hlavy. To platí pre ženy aj pre mužov...