mal som ubuntu, uz nemam. dovod - znizenie vydrze baterie nb na polovicu (nepomohol ani upgrade na najnovsiu verziu), neustale riesenie problemov (nie som masochista, aby som sa v tom den co den rypal a brazdil fora), a hlavne mam na thinkpade prepinatelnu grafiku s cim sa ziaden linux prilis nekamarati a nvidia nepodporuje.
a celkovo, je rozdiel, ked ti 15palcovy notebook fici 8hodin na baterke a ked ide 4...
mala som fedoru, no neviem či som mala zlú inštaláciu, alebo je nedomyslená, ale veľa vecí mi tam nešlo.. libre ani open office, ukladať mi išlo len obrázky, nebralo mi to pamäťovky, CDčka, a USB to zobralo málokedy.. čiže bolo dosť ťažké dať tam niečo iné teraz mám Lubuntu a som spokojná mala som aj mint, a aj s tým som bola veeeľmi spokojná!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Inak aj Linux Mint je dosť pecka čo je vlastné upravené ubuntu
Ale ako som už písal momentálne je zo mňa pohodlný klikací na oknách zaťažený užívateľ
a celkovo, je rozdiel, ked ti 15palcovy notebook fici 8hodin na baterke a ked ide 4...
@mephix hej tiež na notebooku mi na tom vydrží kratšie baterka.. ale každopádne mi to zase pomohlo s výkonom...