@silviaaa no ano, su pekny, ale to neznamena ze su neni agresivny aj obycajne "bylinozrave" rybky zabiju slabsiu ak maju tu moznost.... hlavne ked to neni ten isty druh.
Nuz zvierata su teritorialne
A akeho velkeho ho uz mas? uz aspon takeho dvojnasobneho ako na obrazku?
@silviaaa Ho zožral? Prepáč, nie je to také vtipné ale.. Kamarátka mala rybičky, niektoré sa požrali a ostatné povyskakovali z akvária..
Inak kedysi sme mali dve myši, dve rybky (bojovnice, oddelene ) a mačku (umrela chudiatko)
mám králičandu - Puťa a dve korely .... ktoré maju dve vajíčka .... chce niekto PAPAGÁJA ?? seriozne .... ked sa vykotia z tých škrupiniek tak sa dohodneme na cene
Neviem pridať fotku no sa priznám ale mám zajačika samičku nufku a leguána s priatelom to je dino...foto ked tak v albume lebo som mantinel na foto do komentu
my mame mravustodolu to je pes a par kusov maciek, menovite profesorka Mc Gonagalova, Matthew, Sojer a ratam aj Pani Miculínu ktora je sice uz pol roka nezvestna ale ja verim ze zije
@neviem123m aku stranku ti mam dat zere to male ryby, cervikov, mrazene nitenky ktore mega smrdia. uz ho nemam dala som ho kamaratovi do velkeho jazierka von a zije tam. dorastie aj do dlzky 30cm takze to neni zvieratko do maleho akvarka a tak isto maj na pamati ze sa doziva 25 rokov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
vymenovala si plyšáky.
toto ma doma otravuje
:3
mám dvoch psov (už sa tu viackrát objavili, labrador a husky)
a pár pavúkov n stene
a ešte 4 tarantúly z toho 2 mojkacie
inak birdzák chová kocúra. teda žije tu so mnou.
a už mu nepchám ruky do akvárka to som si ho priniesla prvý deň.
a teraz máme sliepky, zajaze, pavuky, chrobaky , krtka a muchy možno nejaká myška by sa našla
-tiež sa mi nepáči to meno, ale čo už
a ešte sliepky, jazierkové rybky a nejaká tá žaba občas
a mala som ešte minulý rok takúto skvelú armádu psík napravo už nežije bohužial
Nuz zvierata su teritorialne
A akeho velkeho ho uz mas? uz aspon takeho dvojnasobneho ako na obrazku?
][IMG]
[/IMG][/URL]
Takéhoto jazvečíka dlhosrstého.
a to si aj predavala a takto rozne chovala, ci len pre vlastne potesenie?
Inak kedysi sme mali dve myši, dve rybky (bojovnice, oddelene ) a mačku (umrela chudiatko)
moja cca 2,5 rocna potvora
[/IMG]
dobre neni to vidno ale už je raz taky!
Heterometrus spinifer škorpión
» zvierata.bazos.sk/inzerat/3170043...
Gojko Mitič, ktorý je milovník grunge-u a bojí sa hračkárskych tankov.
Doma nič, ale na záhrade..
» fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3...
» scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-...
ash2/375455_2201977180899_1591650913_n.jpg
» birdz.sk/webka/waagbistr...