Aké máte najoblúbenejšie výroky vašich učiteľov a profákov? (niečo pri čom sa idete docikať, ked´ to povedia,alebo ked´ si spome
matikárka zo základnej:
,,Juj!Netrep s tou stolicou! Vy ste ako opice nevychované ukvákané! Lietate po škole ako utrhnuté plagáty, prídem na hodinu, iba sa tu nadájate, jeden sa škrábe v zadku, druhý slope, tretí sa tu ošíva, do frasa! JA sa na to
,,Ides do obchodu a mas zoznam veci co chces kupit. NA zozname mas: modre pero, cervené pero, biele pero, kriedy a ucitelsky zapisnik. Prides do obchodu a co si ako prve vezmes?"
A zo mna vypadlo: ,,No predsa košík!"
A matikárka: ,,Nie, vezmeš si predsa učiteľský zápisník!" Ved´ to je celkom logické! Elšík, ty nemáš logiku, ako si chceš v obchode zobrať košík, ked´ ho nemáš na zozname?!"
počul som, že tá matikárka pije a fetuje, ani by som sa nečudoval ,ked´ také bludy tlácha
náš fyzikár vždy vypustí skvosty, už len ako "Very rude", "Stop paying attention!", "Questions in the end!" a podobne, postaršia slovenčinárka nám na hodine spievala (!!!) a biologikárka povedala mojej spolužiačke o chalanovi s najlepšími známkami "Ale on je blbeček!"
och joj...tyych by bolo...ale tak v ryychlosti co si spomeniem ...
chemikarka (vrieskala na celu triedu a hlaaskovala): CE - MEN - TIT!!!!
chemikarka (uz opat vrieskala na celu triedu): NE - BA - VI - ME - SA!!!
anglicky lektor v londyne (uci sa po slovensky,ale niekedy su to fakt zadery): Sme vsetky??
triedna v londyne: sisa, ak sa nezacnes normalne spravat,tak pojdes spat k ucitelovi (ten co je spominany vyssie) a tam tie kondomy nepotrebujes...a my sme odpovedali: on uz totiz ma ze??
dnes zrovna sa stala taká celkom sranda. sme mali poznávaciu historickú prechádzku po bratislave (inak som bratislavčan od narodenia, ale budiš... ). mali sme zraz pri prezidentskom paláci, potom tam profák kecal a zrazu obrovský čierny medveď a z neho vylieza el presidente. sme mu začali mávať a on prišiel a ukázal, že nech obídeme plot a ideme za ním. a profák na to zaderil: ,,ja tam nejdem, ja som ho nevolil"
ja: dobrý, pán matušík si pýta šróby k tým kľučkám, čo ste mu dal
š: a čo je on kokot? však som mu tie šróby už dával! *hľadá v šuflíkoch* ja to jebem takúto robotu... *zvoní telefón* no?! nevim. nevim. hej. nevim. čo vŕzga? jak vŕzga? nič nevŕzga! *jebne telefónom* to je pekne piči toto! zase sú tu všetci múdry! ja to jebem. tak tá naša drbnutá hospodárka si myslí, že vŕzga mbrána! piča jedna!
alebo profesor na praxi:
takto to vyzerá, keď pracujem s debilmi! všetko doseriete! ...ešte že som inžinier...
moja triedna hovori " zapálená nehorela ! " .. " ty loncmon " .. "ty pajo jeden" .. " šlapnem ti na prsty ! " .... a nas riaditel ze " mame v skole kokotov " .. lol
Dejepisar stredna vivolal ziaka ž:5min hrobove ticho po 5min u: no vy ste nam tu do toho vsetkeho stresu vniesol taky pokoj vyborne sadnite si 5
2. Žiak u: tak pote nam tu pomlcat (kopa otazok) preco napoleon nepostupoval dalej? Ž: (odpovejd na jednu z mnohych)lebo mu skapal kon
Dalsi z jeho zaderou to mate ako ked na skodovku date spojler a z dialky to vyzera ako porsche (uz neviem k comu to bolo)
Poznamky ktore my dali ucitelky na zakladke: ziak napodobnuje ucitela. Hra sa na opicu.
Ziak pocas vyucovania vyskakuje von oknom.
Ziak sa schoval von oknom. Na 3 poschodi.
Spoluziakom: xy povedal na konci hodiny podme uz do pice.
Ziak si pocas vyucovania prisiel k tabuli pre kriedu a v zadu si na skrinu nakreslil terč a nasledne si cez celu triedu hadzal do nej noznice. (Tie dve mal 1 spoluziak) a bolo toho este hodne viac
Minulý rok na konci nám triedna hovorila priemery známok na vysvedčení a hovorila vždy meno a potom priemer, tam boli samé niečo celá niečo a potom zrazu "Dušan ... päť celá nula...". Tak z toho sme skapali.
Stredná škola, 3. ročník, hodina matematiky: "1/3 z 30 je 3"!
Stredná škola, 1. ročník, hodina ekológie: "Všetko okolo vás vám škodí: jedlo, ktoré jete; voda, ktorú pijete; šampón s ktorým si umývate vlasy vám škodí; vzduch, ktorý dýchate vám škodí..."
(jedná sa vždy o tú istú pani učiteľku aj v prvom aj v druho citáte)
Vysoká škola, prednáška: Letné tábory sa delia na letné a zimné...
"tak, vyberte si papiericky, napiste meno, triedu a datum" napiseme, psychycky pripraveni napisomku... "a teraz ich dajte do lavice a ideme sa ucit nove ucivo..."
dejepisarka: "kazda ucebnica a hist. kniha hovori o slavnostnej prisahe stura a jeho druhov, ale ani jedna sa nezmienuje, ze ked odtial zliezli sli sa ozrat do najblizsej krcmy..."
slovikarka "veronika, co su to antonyma?" ticho
"no dobre, minuta ticha za padlych vo vietname. andrejko co su to antonyma?" ticho
" toto je za padlych v korei. zuzanka, tak co su to nie antonyma?" ticho
triedna matikarka:"odloz tu empetritrojku!!!" (dost hystericky) a "mame tu uhol ABCD"(najdite taky trojuholnik a ste dobri=D)
geograficka:"spisomkieva sa.."
Ž ani profesorka, ja som sa poliala kyselinou!
P:Nerob zbytocne problem! ved je to len kyselina!....=DD tak toto zabilo vsetko=P
a este toto: triedna ked prechadzala okolo mojho spoluiaka co sa hral s florbalovou loptickou: ta lopticka bude moja...a spoluziak na to: nie nebudee...=DDD
nasa profesorka na hodine administrativy povedala mojim spoluziakom: "Kto to nepocul, nech si to zapamätá" a este ako to zahrali moji spoluziaci, ako nam toho hovorili..no..mala som doost heh
mmm...ten čo učí hospodársku geografiu často hovorí: čo sa otáčaš? čo si slnečnica?...neviem to mi prišlo minule vtipné.
alebo slovenčinárka zvykne diktovať zaujímavé mená keď nám máme úpravu písomností:väčšinou tam figuruje Ferko mrkvička. aaa ekonomiku nám raz vysvetľoval spôsobom: ak vás to nebaví choďte do parku a tam sa tvárte prírodne.
škoda, že som si nezapisovala hlášky cez psychológiu.. tam toho bolo.. ale zase, ono by to bolo treba počuť, tak sprostredkovane by to aj tak nebolo ono
"somarcence natrvdle,vsetko co je na nultu sa rovna 1....aj kolobezka na nultu je 1...a ty"s inspektor ze napises?.....nakresli si tam tu kolobezku ty prasa lenive!"
a zachvilu sa k nam s usmevom otocil a vyprava:
"takze drahe deti,kde sme to skoncili?..."
alebo slovencinar cez diktat miesto:"aj faraoni si chladili ruky hladenim sklenenych gul" nadiktoval:"faraoni si hladili gule..."
ktosi sa pytal anglinara preco je vo vete -ingovy tvar slovesa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Mne sa pacilo, ked nam matikarka davala priklad:
,,Ides do obchodu a mas zoznam veci co chces kupit. NA zozname mas: modre pero, cervené pero, biele pero, kriedy a ucitelsky zapisnik. Prides do obchodu a co si ako prve vezmes?"
A zo mna vypadlo: ,,No predsa košík!"
A matikárka: ,,Nie, vezmeš si predsa učiteľský zápisník!" Ved´ to je celkom logické! Elšík, ty nemáš logiku, ako si chceš v obchode zobrať košík, ked´ ho nemáš na zozname?!"
počul som, že tá matikárka pije a fetuje, ani by som sa nečudoval ,ked´ také bludy tlácha
chemikarka (vrieskala na celu triedu a hlaaskovala): CE - MEN - TIT!!!!
chemikarka (uz opat vrieskala na celu triedu): NE - BA - VI - ME - SA!!!
anglicky lektor v londyne (uci sa po slovensky,ale niekedy su to fakt zadery): Sme vsetky??
triedna v londyne: sisa, ak sa nezacnes normalne spravat,tak pojdes spat k ucitelovi (ten co je spominany vyssie) a tam tie kondomy nepotrebujes...a my sme odpovedali: on uz totiz ma ze??
Čo sedíte ako bez kalkulačky ?
mne pri odpovedi ked som sa rehotala : čo ste si rano dali ? ..rohlík s paštékou ?
Kesho dešifrujte to disappointed:ked spolužiak ktorý sa venuje počítačom odpovedal)
a mnoho dalších toto ma momentálne napadlo smiley:
fyzikár(na tabuľi):1F=veľa
učiteľka dejín umenia:Také koninz tam napisala..ju prinútim zeardžať..
Fyzikár:..neučte sa kvôli mne,učte sa kvôli rodičom.
Etikár:..často hrávam futbal s hluchonemými a občas zahlásia.."ty o-o-t"..a myslia si, že im nikto nerozumie..
Etkár ruhy snehu..prašan,čľapkanica..
Anglinár a žiačka: A:It was invented by one guy
Ž:gay???
A:guy not gay....but maybe he was gay..
nemčinár ukáš,tá stolička nieje na to aby si sa o ňu opieral.....(chcel povedať..na nej hojdal)
anglinar:co- means when someone did it with you..we can have co-author,co-coach.....co-fola,co-cacola
učiteľ telesnej a žiačka: ž án učiteľ, vy nám stále len nadávate.
u:ja som vám niekedy nadával?Ty si retardovaná?
Informatikárka:Sečkáme........šak sedíme a čakame.
Anglinár:you have smola day..day of smola
anglinár a žiačka: ž:nyall,ako sa po anglicky povie priebežný test?
A:the stupid test which i have to do
Fyzikár:na test by ste mali vedieť používať obidve ruky(myslel pravidlo pravej a ľavej ruky)
Matikárka(volá sa ľubica):ľubica chce rozprávať..dokonca je za to platená..
chemikarka a žiak:Ch:jak sa voláš?
ž:ja??
ch:a priezviskom?
...prepacte nechala som sa uniest..rok zbieram hlášky z našej školy..mam ich strašne veľa..
ja: dobrý, pán matušík si pýta šróby k tým kľučkám, čo ste mu dal
š: a čo je on kokot? však som mu tie šróby už dával! *hľadá v šuflíkoch* ja to jebem takúto robotu... *zvoní telefón* no?! nevim. nevim. hej. nevim. čo vŕzga? jak vŕzga? nič nevŕzga! *jebne telefónom* to je pekne piči toto! zase sú tu všetci múdry! ja to jebem. tak tá naša drbnutá hospodárka si myslí, že vŕzga mbrána! piča jedna!
alebo profesor na praxi:
takto to vyzerá, keď pracujem s debilmi! všetko doseriete! ...ešte že som inžinier...
Ak si vedel, bol si zachránený.
chemikar: "...hepta, hexa, okta..."
spoluziak: ne, ze nam tu neco vycarujete!!!
Š: "My sme oslobodené."
U: "Na mozog?!?!"
Milos ty si nedas povedat, blby si dnes, blby budes aj zajtra...
chémia:
"kokoti vyšla hodnota?"
(preklad:koľko ti vyšla hodnota?)
(pozdravujem tetu Mlynarčíkovú! ): To viete, to ja už som taká didaktická fosília...
angličtinárka (pozdrav tiež missis Blacksmith, alebo teda pani Kováčovej!):
Where are your slippers?
alebo
You"re expected to wear your slippers.
alebo bežne pri počítaní žiakov: "AIDS, nine, ten." (super výslovnosť, čo?)
alebo náš učiteľ telesnej:
"Nebehajte všetci tak za tou loptou, máte tlačenicu, potom niekto spadne, zabije sa, bude tu krv a bude sa vám šmýkať!"
2. Žiak u: tak pote nam tu pomlcat (kopa otazok) preco napoleon nepostupoval dalej? Ž: (odpovejd na jednu z mnohych)lebo mu skapal kon
Dalsi z jeho zaderou to mate ako ked na skodovku date spojler a z dialky to vyzera ako porsche (uz neviem k comu to bolo)
Poznamky ktore my dali ucitelky na zakladke: ziak napodobnuje ucitela. Hra sa na opicu.
Ziak pocas vyucovania vyskakuje von oknom.
Ziak sa schoval von oknom. Na 3 poschodi.
Spoluziakom: xy povedal na konci hodiny podme uz do pice.
Ziak si pocas vyucovania prisiel k tabuli pre kriedu a v zadu si na skrinu nakreslil terč a nasledne si cez celu triedu hadzal do nej noznice. (Tie dve mal 1 spoluziak) a bolo toho este hodne viac
ja som sa skoro pošťala alebo ona má takých veľa suprových hlášok... ale nvm, kde som ich založila:/
Stredná škola, 1. ročník, hodina ekológie: "Všetko okolo vás vám škodí: jedlo, ktoré jete; voda, ktorú pijete; šampón s ktorým si umývate vlasy vám škodí; vzduch, ktorý dýchate vám škodí..."
(jedná sa vždy o tú istú pani učiteľku aj v prvom aj v druho citáte)
Vysoká škola, prednáška: Letné tábory sa delia na letné a zimné...
"Tak tu máme kvadratický člen, tu lineárny a tu na koncu nejakú haluz."
Proste od nášho triedneho by ste také slovo nečakali
ja: neviem
dejepisarka: a ty co mas crepiny v hlave?
slovinarka: nemam rada ked sa niekto pyta co..viete co mam chut odpovedat na otazku co?
my: nie
slovinarka: (s velkou chutou) : HOVNO
byvala spoluzacka byvalej ucitelke na matike: vy ste po nas stale kricali
matikarka: ( zvreskne na celu chodbu) JA ZE SOM KRICALA?
ucitel co nam suploval matiku: ako sa volas?
spoluziacka: hraskova
ucitel: tvoj otec je janko?
dejepisarka: "kazda ucebnica a hist. kniha hovori o slavnostnej prisahe stura a jeho druhov, ale ani jedna sa nezmienuje, ze ked odtial zliezli sli sa ozrat do najblizsej krcmy..."
slovikarka "veronika, co su to antonyma?" ticho
"no dobre, minuta ticha za padlych vo vietname. andrejko co su to antonyma?" ticho
" toto je za padlych v korei. zuzanka, tak co su to nie antonyma?" ticho
"tak toto uz je za vase padle mozgove bunky!"
Učiteľ: Tak lístie je hromadné či látkové podst.meno?
Aďa: Hromadné,nie?
Učiteľ: Ale hovno!
(po hodine Aďa vytiahne zošit z predchádzajúceho ročníka,kde to je napísané)
Aďa: Ale pán profesor, tu sme sa učili,že je to hromadné!
Učiteľ: A to vám ktorý idiot hovoril?
Aďa: VY!
geograficka:"spisomkieva sa.."
Ž ani profesorka, ja som sa poliala kyselinou!
P:Nerob zbytocne problem! ved je to len kyselina!....=DD tak toto zabilo vsetko=P
a este toto: triedna ked prechadzala okolo mojho spoluiaka co sa hral s florbalovou loptickou: ta lopticka bude moja...a spoluziak na to: nie nebudee...=DDD
,,Nestíhame, nestíhame...Gerhátová, ako je možné, že ty stíhaš? Ja tvoju Máriu! Ako si môžeš písať chemické rovnice v skratkách?"
Toto je pamätná veta aj po vychodení ZŠ
- vymena, premena to je dva
- šuflátka
- ozón je plyn modrastého zapachu
- ta to keľo chemikalii tam je!
- budem rád
- nevporiadku
- s fixou centro
- last minute ( čítaj lást minute)
- Jak tiahne z totych budarov, až mi naplo žalúdok
- Ta ja dnes len v sáčku
- Ta ked´ varíte hrniec
- Zmiešavaci kalorimeter, TO ŇEE JE MERADLO (mäkčeň kvôli výslovnosti
- Ta mala si zapisať, aj si zapisala ale si zabudla
- PRESNE ten istý príklad, len iný
- kadiče (namiesto kadičky)
- ta obidva su kvapaliny
- Ta to škrob do pradla sa už nepouživa ta teraz avizaže
- Pozor na stoličku, spadne ti na nohu, zlomi ti ruku
Žiačka: A tá sušička (tavná pec) funguje?
p.p.L: ...................................(rozmýšľa).........(nahodí debilný výraz)..........DO MUZEA!
- "ta Monika,ty aký si prúd??"
- ľahko na cvičisku, ťažko na bojisku
- to je typ laseru (čítaj LASERU)
- Tá Baňásová to moderuje .....(malo to byť Banášová xD
- ta tak ju podonačilo
- ta deti ta ja mam traumu z detstva, ta branka na mna spadla
p.prof. "minus tri je prirodzene cislo" :
Mam čokoladu
p. prof. L : Ta daj!
- ta ňe bo ňe
- ta to ten profesor mi DVA guličky schoval. Čo sa smejete? Vy ste takí pubertálni. Ta dobre ta ňe dva guľky ale ta DVA guličky!
inak ja mám v blogu, keby sa niekomu chcelo prečítať si
alebo slovenčinárka zvykne diktovať zaujímavé mená keď nám máme úpravu písomností:väčšinou tam figuruje Ferko mrkvička. aaa ekonomiku nám raz vysvetľoval spôsobom: ak vás to nebaví choďte do parku a tam sa tvárte prírodne.
"somarcence natrvdle,vsetko co je na nultu sa rovna 1....aj kolobezka na nultu je 1...a ty"s inspektor ze napises?.....nakresli si tam tu kolobezku ty prasa lenive!"
a zachvilu sa k nam s usmevom otocil a vyprava:
"takze drahe deti,kde sme to skoncili?..."
alebo slovencinar cez diktat miesto:"aj faraoni si chladili ruky hladenim sklenenych gul" nadiktoval:"faraoni si hladili gule..."
ktosi sa pytal anglinara preco je vo vete -ingovy tvar slovesa
"lebo je to priebehovy cas"
alebo spolužiačka na biolólgií na otázku:-čo produkujú včely, odpovedala:syfilis(myslela propolis)
a jazyk slimáka nazvala rysuľa, (mala nyť radula)
triedna sliepka:
a naozaj je krava bylinožravec?
či: a je včela obrúčkavec?