dosť strelené toto ale tak pochválte sa aké je vaše oblúbené pyžamo alebo aké máte najkrajšie pyžamo alebo v zásade pyžamo nenosíte a máte nočnú košelu?
mno ja som ho dostala od jeziska a je to nocna kosielka :-d je zelena a ma modre rukavy a v strede su dve vcielky to ako byvala vcielka maja z tej rozpravky a dolu ako je tiez nakreslena zo 6 vcielok v roznych polohach... zboznujem ju
teraz som dostala na Vianoce super pyzamooooooo tmavomodre....nohavice aj "kosela"...ako vrch a s oveckami....je superneeeee ...a este mam take dvojo s mackami, jedno mam uz dlhooo,,,ale kedze som krpata je mi dobre a tie druhe trochu dlhsie a v lete zboznujem iba velkeee tricka....a kratasy....ale mam jednu taku "sexy kosielku", tu si asi obliekam na Silvestra, na tu chvilu spanku kedze bude u mna priatel
načo pyžamo ? cez zimu trenky amaximalne nejake to tričko , a leto ? no ani sa nepýtajte poviem len tolko ze všetko čo mám na sebe mi je nepohodlné a zabranuje pohybu
pyžamo v zime, v lete trenirky velmi volne XXXXL a tricko alebo radsej bez tricka , nahy nie nechcem sokovat brata na druhej strane izby rannou erekciou bye
tricko + trenky alebo len trenky alebo nic alebo ked je zima normalne pyzamo alebo ja mam take ako nikto iny nema prilepi sa na vas a celu noc je vola sa @deraina mrte prijemne a krasne pyzamo nepredajne a pohodlne
@47 však jasné! ale všetci sa dnes machrujú, že "já mám tehličky na bruchu!" a toto a hento... já tam mám taký fajný vankúš, jeden veľký sval, ktorý zvláda všetko však len nech sa tí svalovci pokúsia klikovať s mojou váhou! a keď mi budú stíhať, tak potom klobúk dole!
@55 mam izbu s bratom ten neni ale skoro nikdy doma mozem si tu "kralovat" a podla mna by to nedal na net ani neodfotil nema tolko inteligencie a podla mna hanbit sa za svoje telo nemas preco
@57 to mi povedal aj moj ex, ked ma este nevidel nahu a sme si pisali na icq:"nemas sa preco hanbit za svoje telo... uz mi konecne posles fotky kde si naha?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
@51 to ja tiez
a niekedy aj ponozky
a moj izba sa neda zamknut a byvam s nevlastnym fotrom, uz par krat mi tak vtrhol do izby a zrazu bol cely cerveny..cim to asi tak bolo
...ukázať mu veci, čo ešet nevidel
hihi
hehehe
hhihihihihih