Spomeňte dáke zo svojich rekordov v jedle. Moje napr :
Treska s 12 rožkami.
18 Moravských koláčov.
2,5 pizze Quattro Forrmagi (700 g).
6 rezňov so zemiakovou kašou.
500 g čokolády (študentská pečať).
10 párkov s 10 chlebmi.
staci skusit bindge eating a take veci su uplne vpohode xD
Ale najviac, co som ja zjedol bolo tak 4000-5000kcal v rozmedzi 2hod, mozno aj viac @5 citis sa teraz lepsie, ze si to tu napisala?
no tak, mnozstvo ti nepoviem, ale 2x som sa prejedol v all u can eat tak,ze mi bolo zle, este na druhy den rano som nic nejedol, uz nikdy, fakt to nebola sranda, myslel som ze prasknem
@hexo Neviem tiež som pár krát dostal strih (ale to bolo fakt len výnimočne), ale naposledy čo si pamatám presne som zjedol na posedenie celé kurča s polkou chleba a stiahol som popri tom 5 litrový súdok piva.
fúha, keď to nemám odmerané, nie vždy sa toľko prejedám, ale pamätám si, keď mi mama dala misu na šalát miesto normálneho hlbokého taniera, keď som si prišla nabrať tekvicový prívarok... tiež si spomínam na 7 rožkov na večeru... alebo 150g musli bežne... alebo teraz nedávno, porcia veľká ako keby som si nabrala polievku, ale bola to ovsená kaša (ja robím takú hustú) s banánom... ale to som sa fakt prežrala a nevládala sa ani postaviť
také osobné rekorky no tak s tou čokoládou som zjedla ešte viac ako 500g za jeden deň,9 nanukov za deň, 8 grilované krídla za sebou u mňa to je väčšinov tak, že napr. som nenávidel Lion tyčinky tak som ich ochutnala a zejdla som ich hneď 6 okamžite som tykovala a to isté so zemiakovým šalátom
@hexo 4 Big Mac-y, 2x stredne hranolky a tasticka k tomu. zapit pol litrom Coly. Toto som raz dal a nasiel som svoj McDonaldovsky limit.
co sa tyka cokolady, tak som uz dal niekolko krat tu 300g velku milku, ale ty musis byt ake prasa ze si spraskal 500g O.o
raz na zakladke som dal 16 trojdecovych poharov malinovky rad za radom, to je skoro 5 litrov tekutin
@jozotraktorista Nie, mám veľmi zrýchlený metabolizmus. Tak rýchli ako mám ja je veľmi ojedinelý, takže sa prejedám od rána do večera a priberám iba prirodzene tak 1 kg za mesiac alebo podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale mám nižšiu spotrebu, vyhral si, spokojný si?
toto robia cigani ked dostanú podporu a potom cely mesiac chodia po konvách.
ale inak sa za takého rekordy skôr hanbím
Ale najviac, co som ja zjedol bolo tak 4000-5000kcal v rozmedzi 2hod, mozno aj viac
@5 citis sa teraz lepsie, ze si to tu napisala?
ale čokoládu by som dala asi aj kilo
co sa tyka cokolady, tak som uz dal niekolko krat tu 300g velku milku, ale ty musis byt ake prasa ze si spraskal 500g O.o
raz na zakladke som dal 16 trojdecovych poharov malinovky rad za radom, to je skoro 5 litrov tekutin