Ake mate skusenosti s e-shopmi s hudobnymi nastrojmi?
objednavali ste nieco z » www.hudobne-nastroje.sk/... alebo z muzikeru? alebo mi viete poradit este nejake lepsie? rada by som si kupila gitaru ale netusim ci su tie obchody doveryhodne.. vdaka
s Muzikerom ma kamos zle skusenosti, chceli ho ojebat pri reklamacii... proste im poslal na reklamaciu kombo, a volal im o mesiac a oni ze nijake take tam nemaju, ale ked uz volal jeho oco, tak sa "zrazu" objavilo... takze tolko k nemu...
S thomann.de mam dobre skusenosti, to iste Audiotek.cz
s hudobne-nastroje.sk mám veľmi dobré skúsenosti..tovar mi doviezol dokonca sám majitel obchodu ku mne domov a v muzikeri som nakupoval len osobne a na to nemôžem povedať nič zlé..
...gitara (akusticka) cez e-shop muzikeru..mam ju uz vlastne rok a pol..a v pohode, nestazujem sa nejako..a taktiez mi aj v pohode prisla..ine e-shopy s hud. nastrojmi som este neskusal
@etela ale hudobne nastroje su predrazene, muziker sa este ako tak da, ale nekupoval by som teraz uz asi nic len tak, jedine ak by som to predtym mal v ruke zrejme.. a v skaceli su VELKI pani akoze.. ti mi basu z nemecka nosili 2tyzdne miesto 3och dni ako ked si to objednas priamo odtial
osobne preferujem nakup v kamennom obchode, ak vsak predsalen tak thomann
@etelnair presne tak.. super chlapík.. a dokonca mi vybral asi najlepší kus z tých srájd čo mohol (súdim podla toho že kamoš si objednal tú istú gitarku, ale s nou by som ani do krbu nešiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
S thomann.de mam dobre skusenosti, to iste Audiotek.cz
osobne preferujem nakup v kamennom obchode, ak vsak predsalen tak thomann