vezieme sa s kamošom v buse a zrazu zastaví... vravím mu - počuj, nebude toto už tá Trnava ? on na to "ale prosímťa, to bude nejaká dedina ešte len"... "jasne, veď tá cesta a tých pár búdok nemôže byť Trnava", prikývnem... po chvíli predsa len vystúpime, a div sa svete, skutočne sme boli na Trnavskej autobusovej stanici
taaaaakže, okrem toho, že som tam kúpila energetický nápoj, ktorý u nás dostanete za 35 centov, za ojro a 80 "drobných", ma ešte veľmi fascinovalo, ako nám vŕtali okná na triede, v ktorej sme robili prijímačky Vtipné mesto, len čo je pravda
Ako Mesto sa mi Trnava vždy páčilo, aj keď si z neho houby pamätám v podstate ...
Ale často keď počujem o Trnave, tak v negatívnom kontexte, lebo akosi veľa ľudí fandí futbalu a kto fandí futbalu a nie je z Trnavy asi nemá rád Trnavu, vyzerá to tak ...
v podstate dobré... "žila" som tam asi tri dni na priváte, kým ma prijali na druhú školu a mesto ako také sa mi zdalo fajn.... ale aj tak som chcela ísť čo najskôr domov
Niekedy sme sa nemali rady, teraz sa milujeme nadovšetko aj s mestom, aj s vybranými ľuďmi. Ak viete, kam treba ísť, vie to byť najlepšie mesto na svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
...toľko na tému "moje skúsenosti s TT"
Ale často keď počujem o Trnave, tak v negatívnom kontexte, lebo akosi veľa ľudí fandí futbalu a kto fandí futbalu a nie je z Trnavy asi nemá rád Trnavu, vyzerá to tak ...
Ja som povedal, jednu fejk anketu do tyzdna nie jednu anketu (normalnu) do tyzdna