Aké máte skúsenosti so steelkami ? Ktorú značku/obchod mi odporúčate?
Plánujem si kúpiť "ťažké" topánky (punkérske), ale nemám ešte s nimi žiadne skúsenosti rozmýšľam nad značkami: steel, D.D.T a CAMPILOT
Ak máte nejaké skúsenosti s týmito značkami pokojne sa vyjadrite mne to len pomôže s výberom
mne osobne steel moc nevyhovovali, ta podrazka bola moc masivna na moj vkus a vsetko mozne sa do nej dostavalo, ked bol sneh tak sa v tom ani pomaly nedalo chodit lebo vsetko sa tam dostalo do tych drazok
steely mám vyše 4 rokov a zatiaľ žijú, ale tiež súhlasím s tým že sa do tých podrážok všetko dostane a musíš si ich v snehu obuchavat každé dva kroky a ešte celkom trva kým ich rozchodíš a nebudeš ich musieť obuvat 10 minút , ale to asi plati pri kazdych takýchto topankach
dievca to kym si nevyskusas sama tak tazko ti radit... niekomu nevyhovuje strih niekomu zase podrazka. Steely su dost hop alebo trop. Dost zalezi ako sa o tu obuv staras, ale niekedy proste netrafis kus.... kamaratovi sa po tyzdni roztrhla ta taka latka co je tam nasita aby sa ti lahsie obuvali a aj ten kov z tych dierok mu opadaval takze zalezi od vyroby aky trafis. Najlepsie je neocakavat nic... Ak más financie radsej zainvestuj. Dr. martins napriklad je slusna znacka, tam vsak treba davat bacha a pozriet ci to nie je site v cine lebo uz aj marteni udajne robia v cine a ak tak radsej vratit. alebo nejake britske znacky si pozri ale site v britanii. Tam mas potom zaruku ze ti to vydrzi ale su aj drahsie. Ja som si napriklad povedal ze ak by mi mali vydrzat tie marteni, model ktory sa mi paci, 5 rokov tak potom si za tu cenu radsej kupim kazde dva roky steely s tym ze ak trafim dobry kus ze to vydrzi aj dlhsie...
ocelovky su v podstate uplne zbytočné na týchto botách pokial nerobíš niekde v dielni kde ti može padnut niečo na nohu,čo sa týka kvality tak culty sa robili z kvalitnej kože ktorá moc nepreskala,síce sa už nevyrábajú ale dajú sa ešte zohnat
@motorbreath nie údajne to je fakt,výrobu presunuli do ázie už pred vyše 10 rokmi,ale existuje tzv vintage edícia a tie sa stále vyrábajú v Anglicku ale stoja o dost viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov