PS4/PC hry, Anime, Serialy, Bicyklovanie, Pisanie si (ak je s kym), Surfovanie po nete, Rubikova kocka a ine twisty puzzle, Pocuvanie hudby (alebo hranie Guitar Hero )
Zo mňa sa stal dosť leňoško a posledné mesiace iba ležím po práci na gauči pred telkou. Dakedy som veľa čítal aj som si zacvičil alebo sa išiel len tak prejsť ale nemám na to chuť nejak.
Fuuuurt daco :/ sporty obmienane podla nalady: beham viac menej pravidelne uz skoro 2 roky, teraz som zacala s aerial hoop, ked je kam chodim jazdit na koni (rozumej: najdem klub-rozne mnozstvo casu tam chodim-naserie ma-skoncim-nejazdim-najdem novy klub...), cez semester viac menej striedam lezenie a plavanie, nejaky cas som robila aeroyogu, tu som teraz vymenila za hoop, ale asi sa vratim ku klasickej, az bude cas.
Okrem toho travim cas s kamosmi vysedavanim po kaviarniach, baroch, vinarniach, alebo len tak u niekoho doma.
Ked je cas a peniaze chodim na dovolenky a vylety a larpy.
Citam knihy (prevazne sf/f).
Prechadzam sa...
Cez rok som pravidelne chodila na aero jogu a behavala, teraz v lete chodim na bajk. Ked sa da sa snazim dat vyse 50km kazdy den to mi zozerie dost casu a potom ked pridem tak si pozeram kozmetiku/kremy a rozne veci na kožu. To ma ukludnuje
Inak som s frajerom a vyletujeme alebo pozerame serialy spolu sama ich uz moc nekukam...
Jedine co chcem zmenit je ze chcem viac citat.
Mám rada všetko ohľadom medicíny, neurológie, čiźe sa tomu venujem už viac-menej vždy, keď sa dá mimo to jazyky, hlavne angličtina, španielčina. A taktiež rada cvičím (fitness) ale nepohŕdam ani inými druhmi šport všeobecne (rekreačne), asi najradšej (čo robím aj pravidelnejšie) mám bedminton a plávanie. Občas programujem, aj keď reálne ovládam tak, źe fakt ovládam len 1 jazyk a taktiež pracujem na jednom projekte. Jediné, čo neviem povedať je, či tieto veci robím naozaj vo VOĽNOM čase ale každopádne záujmy to sú všetko...
Mmntalne je to v praci extremne zaujimave a prituhuje, musim sa snazit. To mi zabera prevaznu cast casu, ale bavi ma to. Okrem toho sa velmi vela prechadzam. Sama, s inymi, to je jedno. A mrzi ma, ze nemam cas na citanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Okrem toho travim cas s kamosmi vysedavanim po kaviarniach, baroch, vinarniach, alebo len tak u niekoho doma.
Ked je cas a peniaze chodim na dovolenky a vylety a larpy.
Citam knihy (prevazne sf/f).
Prechadzam sa...
psychologické, krimi, romantické (ale so zápletkou) a autobio asi najviac, práve sci-fi a fantasy nejako u mňa nejde
Inak som s frajerom a vyletujeme alebo pozerame serialy spolu sama ich uz moc nekukam...
Jedine co chcem zmenit je ze chcem viac citat.
@campino Uš3kuj mi šál pls!