Môj prvý zajac sa volal Devil...lebo bol strašný hajzel ale vzniklo z toho Devo ...druhý bol Lucka...ale zistili sme že je to samec tak bol Lucas. Potom som mala Charlieho
ja som chcela dat meno kocurovi podla chalana...by to bola sranda nie?
predsravte si, ze ide k vam priatel a vonku je kocur, vy kricite na kocura Jurko
priatelovi, by to nevadilo, ale rodicia boli proti tak sa vola Marilynko
ale tak, ked hopka po izbe haj mu meno Hopko, Skocko, Bezko...
Super mena pre zajace su napriklad... Afekt, Nufaciq, Ganguro, Harajuki, Pumpkin, Pussy, Buzzy, Puppi, Fluffy, Pinky, Punky,... A ked ta uz nic nenapadne...Jednoducho mu daj meno po mne aj tak si myslim ze AnarchyLove je najkrajsie meno pre zajaca
Peknaa tema nom xD... a k menaam.. lol..ja nevem.. keby bol chlapeec tak nejake take... nom pekne a urcite ne njake typu Nufko, Hopko,... Blee.. nom moc... Trappacke.. no a kebyze je to djefcaatko tak asii napriklad Chiquitka Ako Čiki alebo tak LOL
tak asi bi mal meno............. smiley: :........??........edo ...no ......aledo lucas .......je to pekne meno no newem.......nmoj zajac sa vola .......devil...... ::
ale fackt newem.......mozno kebi som videla zajaca tk bi som mu dla meno ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
predsravte si, ze ide k vam priatel a vonku je kocur, vy kricite na kocura Jurko
priatelovi, by to nevadilo, ale rodicia boli proti tak sa vola Marilynko
ale tak, ked hopka po izbe haj mu meno Hopko, Skocko, Bezko...
ale fackt newem.......mozno kebi som videla zajaca tk bi som mu dla meno ..