Som Roseline hezký dobrý hľadáme štíhle a pokorný a veriaci i prezrieť váš profil a mám záujem o vás vedia.
Mohli by ste prosím odpovedzte mi prostredníctvom tohto e-mailovú adresu roseline.jude @ yahoo.co.uk tak, že budeme vedieť, navzájom veľmi dobre dôležitú diskusiu. Boh ti žehnaj a pošlu moje fotky na vás, keď získa aj vašu odpoveď.
I am Roseline nice good looking and slim humble and faithful i viewed your profile and got interested in knowing you.
Could you please reply to me via this email address roseline.jude@ yahoo.co.uk so that we will know each other very well for an important discussion. God bless you and i will send my pictures to you as soon as i recieve your reply.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Lebo mi píše VELMI milé dopisy..i na BIRDZ...
cynthia4kiss - avatarcynthia4kiss
ti píše 23. marca o 10:18
Dobrý deň, milí,
Som Roseline hezký dobrý hľadáme štíhle a pokorný a veriaci i prezrieť váš profil a mám záujem o vás vedia.
Mohli by ste prosím odpovedzte mi prostredníctvom tohto e-mailovú adresu roseline.jude @ yahoo.co.uk tak, že budeme vedieť, navzájom veľmi dobre dôležitú diskusiu. Boh ti žehnaj a pošlu moje fotky na vás, keď získa aj vašu odpoveď.
Zostať dobrořečil
Roseline.
roseline.jude@ yahoo.co.uk
..........................................................................
Hello dear,
I am Roseline nice good looking and slim humble and faithful i viewed your profile and got interested in knowing you.
Could you please reply to me via this email address roseline.jude@ yahoo.co.uk so that we will know each other very well for an important discussion. God bless you and i will send my pictures to you as soon as i recieve your reply.
Remain blessed
Roseline.
roseline.jude@ yahoo.co.uk
Vladko001 odpíš!
vyzýva ma admin...
NUŽ-ČO BY SOM JEJ TAK PEKNÉHO ODPÍSAL???
KTO MI PORADÍ???
BIRDZ > Fórum > Diskusia a ankety, založené uživateľom: Cynthia4kiss
Cynthia4kiss: Moje ankety
Nenašli sa žiadne diskusie, ktoré by v nadpise alebo úvodnom príspevku obsahovali výraz
Cesta sem, alebo ako sme sa preklikali na túto stránku:
BIRDZ > Fórum > Diskusia a ankety, založené uživateľom: Cynthia4kiss
.ŽE BY TO BOLA ONA???
» 74.125.87.132/translate_c?hl=...
» www.google.cz/search?hl=cs&am...
» 209.85.129.132/search?q=cache:...