budhizmus. a u hinduistov sú zaujímavé tie božské kravy ( ) a to pochovávanie mrtvych tiel v gange, kúpanie sa v gange, pitie vody z gangy a všetko okolo gangy. blé
z tých serióznych to o čom som si myslel že sa volá Panteizmus (a je to vlastne svetonázor, ale ak medzi náboženstvá radíte buddhizmus, tak prečo nie aj toto), ale @infernia mi to vyvrátila, tak teraz neviem ako to správne volať
a potom jedno ktorého som oficiálnym pastorom, ale vždy zabudnem názov a hrozne ťažko sa hľadá
strašne ale straaaaaaaaaaaaaašne ma zaujima hinduiznmus alebo budhizmus skôr ako tí tibetskí mnísi ale aj kresťanstvo a iné náboženstvá, lôebo zachovávajú svoje zvyky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
a ešte budhizmus a hinduizmus.
Páči sa mi i judaizmus a satanizmus.
z tých serióznych to o čom som si myslel že sa volá Panteizmus (a je to vlastne svetonázor, ale ak medzi náboženstvá radíte buddhizmus, tak prečo nie aj toto), ale @infernia mi to vyvrátila, tak teraz neviem ako to správne volať
a potom jedno ktorého som oficiálnym pastorom, ale vždy zabudnem názov a hrozne ťažko sa hľadá
ani netušíte čo píšete .......
darujte svoje srdce Bohu, On je láska, Pravda, milosrdenstvo, na konci vás čaká večný život................filip