Moje je smiešne že Colombová , ale minule sme sa smiali na takej jednej ulici kde väčšinou bývajú takí počerejnejší spoluobčania a mala tam priezvisko že prídavková.. Alebo steklá, Čahoj (teraz sa tak všetci zdravíme a tak
moja suseda sa volala Kokotovičová... potom sa vydala... alebo si zmenila meno.. neviem pretože som ju vživote so žiadnym chlapom nevidela ale ako malá som chodila kamarátkam ukazovať jej zvonček a smiali sme sa natom
@emmka98765 ja len viem že kedysi táto rodina bývala v Župčanoch, tam mám babku, takže z rozprávania a tak, a stojí tam ešte ich starý pôvodný hlinený dom. ten dom bol dlho opustený a ako malý chlapec som tam dosť často chodil, troška strašidelné to tam bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
(ale fakt, držala som v rukách ich dokumenty po zmene mena na niečo normálnejšie)
a raz som tuším videla nejakého Jozefa Jožka alebo Jána Janka alebo také niečo....
Ružička
"Milan."
"Priezvisko!"
"Zlatko"
"OK, mate straz Milan."
Kunda..ako ja som sa nasmiala
alebo Huspenina
@adrianne tak sa vola riaditel na nasej skole
(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)(ROFL)
Zlatko či Ružička?
ale postavy su vymyslene , vystupuju v jednom internetovom seriali.
Skočdopole
Marhula
Slivka
alebo celé meno: Blanka Nepretrhnutá
prikladam aj dokaz:
Lačný
Zaprel
Klát
Šalata
Halušková
Klein (preklad: maly) z nemciny
Meleg (preklad: teply) z madarciny