Chorvátsko a miesta tam, ostrovčeky s krásnou prírodou, tie skaly sú tam úžasné, to more.. všetko, aj národné parky, celá príroda, alebo aj polostrov zečevo, kde boli bunkre, a aj celá nedotknutá príroda ♥ krásne úskalia, zálivčeky, milujem to
Najkrajsie mesto v Europe je Barcelona. Plaze, pamiatky, Aquarium, Gaudiho park, kazdu noc v lete party na plazi, uzasne restauracie s morskymi priserami...atd... Buduce leto idem zas
Benatky,Barcelona,Lisabon,ale najuzasnejsie boli portugalske plaze nad ktorymi sa vynimali nadherne skaly,a neskutocny zazitok bol aj Nordkapp-Norsko-polnocne slnko,soby hocikde na ceste...Cesta je ciel milujem cestovanie...
Francúzske Alpy Chamonix, Annecy + švajčiarska Ženeva a rovnako aj Provensálsko Ale napríklad, taký Paríž ma neočaril nejako Taká Budapešť je krajšia podľa mňa a chcel by som vidieť Škótsko a Írsko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
seriozne som milovala tuto ulicu ..
Malacky? Mmm...
Bol si vnútri?
Matera