strašne vela som ich počula,ale teraz ma tak napadla jedna moja ujeta spolužiačka ktora sa pozrela na nejak zvlaštne upraveny obrazok rogera federera a spytala sa,či je to harry potter
Prišla pani profesorka za druhou a pýta sa jej:
"Ako si vytvorím tú žltú kocečku na tej modrej ploche"
Druhá odpovedá:
"Veď si otvorte Photoshop, dajte si modré pozadie a jednoducho si naň nakreslite žltý štvorec!"
Prvá reaguje:
"Ale nie, to nemyslím. Ja mám na myslí tú žltú kocečku, do ktorej sa dávajú súbory"
VYSVETLENIE: Neznalosť pedagógov pri práci s PC, nevedia to nazvať pravým menom- ZLOŽKA na ploche, ikona a podobne.
Ale dorazilo ma to vraj tá žltá kocečka
@0majlo0 presne nemenuj radšej, pretože ak by toto našla, tak by ťa už asi STRANKU VO FRAME-och neučila a taktiež by ti už nevysvetlila , že ako sa minimalizuje alebo maximalizuje okno
jeden pekný večer som s kolegom išiel na pivo a tak sme na ceste polemizovali o tom ako dokázal Mojžiš prejsť suchov nohou cez more...ja som sa mu to snažil vysvetliť, že Boh cez neho ukázal svoju veľkosť a spravil zázrak(a potom som dodal:"Boha, ta ty Boha rachuješ?")a kolega bol z toho v piči...
"Keď sa zavrie jedna brána k šťastiu, ďalšia sa otvára. Ale my sa často tak dlho dívame na tú zavretú bránu, že si nevšimneme tú, ktorá sa pre nás už otvorila... "
@stephan , nádhera u nás zástupkyň riaditeľa zadrela ,,vypnite počítače na ikonky"
Z ďalších školských..
- spolužiačka: ,,historické regióny Británie sú Anglicko, Severné Írsko, Wales a Štokholm"
- spolužiak: ,,štátne zriadenie v Írskej republike...hm, ostrovy!"
- učiteľ informatiky: ,,veď to už konečne súložte!" (uložte)
- fyzikárka: ,,silovým pôsobením na bod G..."
- dejepisár: ,, čo sa dialo na našom území po Moháčskej katastrofe?"
spolužiačka: ,,ranení utekali.mŕtvi tiež."
- matikárka: ,,Peťo, pomohni mu!"
- suplujúca anglinárka (skepticky): ,,Do you speak English?"
spolužiak: ,,Yes, I am."
- spolužiak: ,,smiem používať karkulačku?"
- fyzikárka: ,,čo povedali rodičia na vysvedčko?"
spolužiak, ktorý mal čisté štvorky a dvojku zo správania: ,,potešili sa, aspoň jedna dvojka."
mna naposledy pobavila spoluziacka ked zo seba dostala MY chemical Brothers. ALe pacia sa mi vyroky @ narazuvzdornaa Dostal ma tens bodom G uplne vidim tu nasu staru rasplu ako to hovori. inak aj ona ma dobre vety v talone, ale tie az niekedy inokedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
korytnačky a utiekli mu
strašne vela som ich počula,ale teraz ma tak napadla jedna moja ujeta spolužiačka ktora sa pozrela na nejak zvlaštne upraveny obrazok rogera federera a spytala sa,či je to harry potter
"Ako si vytvorím tú žltú kocečku na tej modrej ploche"
Druhá odpovedá:
"Veď si otvorte Photoshop, dajte si modré pozadie a jednoducho si naň nakreslite žltý štvorec!"
Prvá reaguje:
"Ale nie, to nemyslím. Ja mám na myslí tú žltú kocečku, do ktorej sa dávajú súbory"
VYSVETLENIE: Neznalosť pedagógov pri práci s PC, nevedia to nazvať pravým menom- ZLOŽKA na ploche, ikona a podobne.
Ale dorazilo ma to vraj tá žltá kocečka
alebo "robi vam to dobre?!" ( na hodine dejepisu)
a este vela vela dalsich
nebudem menovat, lebo gugl by to indexoval...
"DO JADROVEHO REAKTORA SA NELEZE!!!"
dlhorocne zozbierane zadery /moja trieda /
Kedy majú ženy orgazmus?
Koho to zaujíma.
Potrebujem druhého, aby som pochopil samého seba. Jean-Paul Sartre
Z ďalších školských..
- spolužiačka: ,,historické regióny Británie sú Anglicko, Severné Írsko, Wales a Štokholm"
- spolužiak: ,,štátne zriadenie v Írskej republike...hm, ostrovy!"
- učiteľ informatiky: ,,veď to už konečne súložte!" (uložte)
- fyzikárka: ,,silovým pôsobením na bod G..."
- dejepisár: ,, čo sa dialo na našom území po Moháčskej katastrofe?"
spolužiačka: ,,ranení utekali.mŕtvi tiež."
- matikárka: ,,Peťo, pomohni mu!"
- suplujúca anglinárka (skepticky): ,,Do you speak English?"
spolužiak: ,,Yes, I am."
- spolužiak: ,,smiem používať karkulačku?"
- fyzikárka: ,,čo povedali rodičia na vysvedčko?"
spolužiak, ktorý mal čisté štvorky a dvojku zo správania: ,,potešili sa, aspoň jedna dvojka."