keď to vyzerá nechutne/smrdí tak sa toho nechytám. raz som ochutnala údenáč či ako sa to volá (ryba+kapusta+ocot) a stačí mi dosmrti. a v rôznych zabíjačkových "šmakoch" sa tiež nevyžívam
minule babka uvarila brokolicovú polievku a z nejakého neznámeho dôvodu tam pridala asi pol kila cesnaku, skoro som sa zadusila ale inokedy je to ňom ňom
stredoškolský granadír varený v jedálni a vybudovala som si k tomu celkom slušný odpor...ale zistila som, že keď je navarený pekne doma a poctivo, je to fajn jedlo
ešte v škôlke - mliečna polievka s ryžou...po prvej lyžičke som myslela, že sa povraciam...a tie svine ma to donútili zjesť celé!!! odvtedy ryžu nemôžem a z teplého mlieka ma napína...
@neoriginalna Omyl, ja sladké mám moc rada, ale akosi... mám radšej slané. A všeobecne nemám rada sladké obedy, to je na môj žalúdok PRIVEĽA. Mám rada horúcu čokoládu, mám rada kekse, tri druhy čokoládových tyčiniek, mám rada zmrzlinu a muffiny. A tam to asi hasne
jaternice, držky, huspenina, klobásy, mastné mäso, ružičkový kel, baklava, pečená kačka/husa/moriak, zavináče, aspik, ... bože až mi je blvno jak sa rozpamätávam čo do huby ani svete nedám (blee)
Keď som bola pri rodine v nemecku, zobrali nás do reštiky špecializovanej na steaky... Niečo mi vybrali keďže som tam nerozumela ani slovu v tom MENU.. najhoršie bolo že som ten, ešte krvavý steak musela zo slušnosti, keďže sme boli pozvaní na večeru zjesť, bolo mi z toho zle, a je mi z toho zle stále keď si spomeniem na tú chuť, červenú farbu x(
@idiotproof to ako je to spravené je jedna vec, ale zloženie je skoro identické, tak isto ako tu niektorým nechutí koložvárska kapusta, asi nejedli ešte poriadnu. Ono s jedlo je to tak že jedno jedlo môže chutiť na tisíc spôsobou, s tým asi budú súhlasiť všetci
Inac jedlo nemoze byt zle, mozno este take veci ako krv,, trebars, alebo chrobaky, slimaky a pod., to by bolo asi trocha divne. Potom mozno cerviky, co sa hybu na tanieri,, (ale dakde je to pochutka)
rybacia polievka, špenáát, cuketa, baklažan a hovadiny ohladom toho , tekvica , pečen, huby,šampiony, divina ( niezeby som neviem co , jednoducho mi to nechuti a naposledy sa mi tak dvíhal zaludok ze som myslela ze to nezvladnem)jaternice, držky, huspenina ......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
a tiež pudingy niektoré...
slabsie zaludky, negoglite
a pogrcala som sa zo zemiakového cukru.........dodnes ma máta
(zloženie:kečup,ovocné sirupy,gumené cukríky,čipsy,tuniak,mäso, hrášok, horčica)
Ja skoro to isté. V škôlke som musela zjesť celú porciu paradajkovej polievky s tarhoňou. Prišla som domov a ako pozdrav som mamu ovracala.
@harper daco ako tlacenka/jaternica len z ovce
@egon hej? na oprobuj mladencek a uvidis idealne dajake studensie
jellied eels
jedlo v bulharsku,
a nejakú pomazánku z kanárskych ostrovov.
no ale potešilo ma to mládenček
a ešte penne s hubami v jednej reštaurácii v BB