Aké najoriginálnejšie "baliace techniky" poznáte/použili ste/boli použité na vás?
Mám kamaráta, ktrorý veľmi rád používa nezvyčajné techniky na prilákanie žien. A zaujímalo by ma či aj niekto iný rád využíva nekonvenčné metódy za účelom vytvorenia kontaktu s opačným pohlavím..
mozno budem OT ale do gebule mi nejde tato pickup line, nieco v tom zmysle ze :pre mnohych vyzeras ako problem, ale pre mna si RIESENIE... ak som to napisal zle prosim o korekciu, ale hento mi pride ako najvacsia picovina co som kedy pocul
prilákanie žien, to je ako sliedil som v lese a zrazu sa objavila divoká žena, tak som vytiahol vábničku
najlepšie jednoznačne je "ty máš rifle, ja mám rifle, z toho by niečo mohlo byť" (žiaľbohu a niekedy aj chvalabohu, že žiaľbohu, že zatiaľ to nikto na mňa neskúšal)
A pickupy na ulici su kktina... Zeny to otravuje, vsetkych by to otravovalo.
Automaticky sa tak clovek stavia do pozicie otravu. Ludi otravuje cokolvek ked sa premiestnuju z bodu A do bodu B a nepraju si byt ruseni, hlavne ked sa ponahlaju...
Ale raz som zaspieval(zareval) cast z pesnicky 'Rock & Roll Queen'
'...Beee maaaa, beeee maaaa!!! Beee maaa litttleeee rock'n'rollQueeeeeeeennnnn!!!!' na jednu milu slecnu, ktora mala sexy conversy a na tricku napis rock'n'roll
keď je to v triezvom stave tak väčšinou len hodím nejaký mocne trápny kompliment ale stále je to lepšie ako "ahoj, ako sa máš ?" alebo "koľko je prosím ťa hodín" bla bla bla....
v divokom stave rovno bozkávam ruky a ide to sakra ľahšie
No ,,originálnymi" by som to zrjeme nenazvala ,ale najlepšie su tie hlášky typu :si uplne iná ako ostatné" , vtip je v tom že to posiela ešte dalším 30tim babám v okolí a potom také tie chujoviny :myslím na teba každú minutu a pod. na tom sa vždy z chuti zasmejem
@semhamforas To si potom za uchyla zase ...A.k.a: vysliedil si ju na zastavke a teraz sa ides pomalicky, plizivo s teplym usmevom prihovorit
To dnes treba inak na nezne pohlavie... Ony uz videli priliz vela filmov a aj tie socialne siete im kazia mozeg
Ale pri jednej ceste zo skoly este davno davno som si v buse vsimol, ze ma ocumuje velmi pritazliva slecna, tak som vytiahol papier, pero a napisal jej, ze ci mi neposkytne svoje osobne udaje. Ako meno, telefonne cislo a ak pojde az na konecnu, tak kludne aj strukturovany zivotopis
Som to podal babke vedla s instrukciamy nech to poda tej slecne a tak to doslo az k nej, sa usmiala, zacervenala a zacala pisat
Ked som vystupoval som si papierik prevzal
Napisala, meno a ze ostatne si mam zistit
Tak sme to neskor riesili slusnu chvilku na FB, potom na par bytoch a neskor z toho bola este par tyzdnov celkom pekny "vztah"
ja náhodou keď idem na tréning,tak naschval idem tou dlhšou cestou,že snáď ma niekto zdrží,dakoho stretnem a tak
@semhamforas som raz oslovila chlapca,keď čakal na MHD.. bolo to trápne síce poriadne,ale odvtedy sme sa aspon zdravili a on sa ptm prestahoval,takže tolko k tomu
Ja nejaké nezvyčajné baliace hlášky nepoužívam... Ale raz som bola oslovená v buse ,,Ja som pekný, ty si pekná... Čo robíš dnes večer?" (keby ten dotyčný fakt aj pekný bol, asi by mu to vyšlo)
@nobile si nemyslím nemôžeš všetko brať tak že je to zastaralá metóda. Nie všetky baby majú vymyté mozgy. Ja si myslím že na MHD zastávke je to priam ideálne miesto. Preto že tam sa nikto nikam neponáhľa.
@nobile tak samozrejme ale ešte sa mi nestalo (a že som oslovovanie báb už veľa krát skúsil) že by som narazil vyslovene na piču ale to preto že mám určité zásady (napríklad neosloviť babu ak sú s ňou kamošky) a tiež že už z pohľadu je trocha vidno či je vzťahovačná. Keď normálne pvie že nie, nič sa nedeje, to je podľa mňa normálna reakcia
-Nice pants, baby. What's the drop rate?
-Are you a vendor, because I'd like to browse your goods.
-You turn my software into hardware.
-Are you a lever? Because you turn me on.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
najlepšie jednoznačne je "ty máš rifle, ja mám rifle, z toho by niečo mohlo byť" (žiaľbohu a niekedy aj chvalabohu, že žiaľbohu, že zatiaľ to nikto na mňa neskúšal)
A pickupy na ulici su kktina... Zeny to otravuje, vsetkych by to otravovalo.
Automaticky sa tak clovek stavia do pozicie otravu. Ludi otravuje cokolvek ked sa premiestnuju z bodu A do bodu B a nepraju si byt ruseni, hlavne ked sa ponahlaju...
Ale raz som zaspieval(zareval) cast z pesnicky 'Rock & Roll Queen'
'...Beee maaaa, beeee maaaa!!! Beee maaa litttleeee rock'n'rollQueeeeeeeennnnn!!!!' na jednu milu slecnu, ktora mala sexy conversy a na tricku napis rock'n'roll
v divokom stave rovno bozkávam ruky a ide to sakra ľahšie
Rada č.1: Vezmi si do ruky pár kociek ľadu, rozdrv ich v ruke a povedz JEJ: "Práve som medzi nami prelomil ľady."
a inak, by som sa necudoval keby to tvoje fungovalo, sak to muselo byt zlate nahodou
No ja uz sa necudujem, ze mi funguje cokolvek ...Skusim raz nejaku poslat do teplych krajin, mozno aj to bude fungovat a nie neprehanam
-koho sú tie vlasy?
-moje
-a patria niekomu inému?
-nie
-takže tie vlasy sú nezadané,ak sa nemýlim..
po tom ako ma týmto spôsobom rozosmial nešlo povedať nie...
To dnes treba inak na nezne pohlavie... Ony uz videli priliz vela filmov a aj tie socialne siete im kazia mozeg
Ale pri jednej ceste zo skoly este davno davno som si v buse vsimol, ze ma ocumuje velmi pritazliva slecna, tak som vytiahol papier, pero a napisal jej, ze ci mi neposkytne svoje osobne udaje. Ako meno, telefonne cislo a ak pojde az na konecnu, tak kludne aj strukturovany zivotopis
Som to podal babke vedla s instrukciamy nech to poda tej slecne a tak to doslo az k nej, sa usmiala, zacervenala a zacala pisat
Ked som vystupoval som si papierik prevzal
Napisala, meno a ze ostatne si mam zistit
Tak sme to neskor riesili slusnu chvilku na FB, potom na par bytoch a neskor z toho bola este par tyzdnov celkom pekny "vztah"
-koho sú tie vlasy?
-moje
-a patria niekomu inému?
-nie
-takže tie vlasy sú nezadané,ak sa nemýlim..
po tom ako ma týmto spôsobom rozosmial nešlo povedať nie...
ja náhodou keď idem na tréning,tak naschval idem tou dlhšou cestou,že snáď ma niekto zdrží,dakoho stretnem a tak
@semhamforas som raz oslovila chlapca,keď čakal na MHD.. bolo to trápne síce poriadne,ale odvtedy sme sa aspon zdravili a on sa ptm prestahoval,takže tolko k tomu
inak, bol som už v tejto veci oslovený viacerými príslušníkmi oboch pohlaví a nikdy nešlo o ktovieaký originálny spôsob čiže som sa vôbec nechytil.
@nobile si nemyslím nemôžeš všetko brať tak že je to zastaralá metóda. Nie všetky baby majú vymyté mozgy. Ja si myslím že na MHD zastávke je to priam ideálne miesto. Preto že tam sa nikto nikam neponáhľa.
Ked povie normalne ze nie tak je to fajn Horsie ked ti da cislo a ty az neskor musis prist na to ze je to pica
@marttina ako bolo to druhe?
-Are you a vendor, because I'd like to browse your goods.
-You turn my software into hardware.
-Are you a lever? Because you turn me on.