Videla som pani na stanici, ktorá jedla listy zo stromu a prežúvala ich akoby jedla niečo strašne éterické.
Videla som pána, ktorý si sadol ku mne, aj keď som bola jediná okrem neho a pocikal sa.
Videla som v autobuse postihnutého chlapca jediac surové Magi dobré nápady (cestoviny a bujón v prášku).
Taktiež v buse jeden ujko vytiahol cibuľu a začal ju jesť ako jablko.
V parku som opakovane videla pána ktorý na koliečkových korčuliach robí piruety a robí všelijaké choreošky.
joj
bystrickeho elvisa som tiez videla, uja tancujuceho s mopom
a v mojom meste potom su traja zaujimavi typkovia
jeden chodi celorocne ako janosik, druhemu ked povies 'tik-tak' tak ti povie cas na sekundy presne a tretiemu ked povies 'pepek namornik' tak ta zacne nahanat a chce ta zabit.
Ale tak takych ako to povedat ...poulicnych zabavacov aj ked oni za to ze su zabavaci nemozu tak z tych najslavnejsieho co poznam osobne je Tony z Malaciek vzdy ho rad stretnem a popocuvam chvilu co si spieva alebo ako sa smeje a tancuje nemu je vlastne asi aj dobre aj ked je to blbe tak povedat no ale vesely je stale
A ako decko som mala takú psycho susedku, ktorej preplo a bála sa jej polka dediny, zvykla chodiť za ľuďmi so sekerou a podobne a bývala s množstvom mačiek vo veľkom, pôvodne peknom, ale ošarpanom dome a pravidelne tam chodievala polícia...
Najnovsie som stretol urcite znameho trencianskeho bezdomovca, ten ci hovoril, fico moze ist do pice s prejavmi ..co lekar pokazi, to sa zakope alebo , pani, nemate nejaku chalupku? Od novembra nemam kde spat, teraz je to este romantika, ale od novembra, to bude zima
Alebo v Inwalde si tak ideme po bocnej ulicke na stanicu a zastavila nas taka mentalne zaostala (alebo len poľka) , ze dnes nemozem nosit ciernu lebo je sobota, a ja kukam na nu ci jej nebere, a ona alebo je piatok? Co je dnes za den? Tak jej hovorim, ze je sobota, a chcela ma presvedcit, ze je piatok lebo mam cierne tricko a to sa nosi v piatok
Alebo mam v praci kolegynu, ktora rok a pol hovori, ze odijde, teraz jej koncila zmluva a povedala, ze nepodpise predlzenie... Hadajte co zrobila? ano, podpisala a najblizsieho polroka mi zas bude zrat nervy s tum, ze odijde a nepodpise predlzenie ..
Ale inak aj tu po B chpdi vela retaedov, vid ja alebo xyz dalsich ale sme to my, jedinecni a skveli
Inac Kosicania, viete niekto, kto je Canada man? Alebo ten taky rumcajs-like polovik z Troch ruzi?
Strasne vela konspiratorov a uplnych jebov veriacich, ze Penta nas cipuje a takto, som postretala. Vizualne divnych ludi filtrujem, akoze ja mam meter dvadsat a fialove vlasy, nebudem sudit
V nočáku raz pri mne sedel ujo ktorý vyzeral ako z hororu a oko mu viselo von z jamky - fakt viselo
Potom retardovaný Peťko z Prievidze sa ma vždy pýta či mám bábu a či je veľká.. A raz ma asi balil keď som sedela sama na stanici, a keď sa objavil môj frajer tak začal zdrhať
Jedna teta v TN sa ma spýtala: 'prosím vás, čo je hento za budova?', pričom ukazovala na Trenčiansky hrad
A už som tu tuším raz písala o dievčine, ktorá bola presvedčená že som moslimka keď mám na hlave šatku, a nechcela si dať vysvetliť že naozaj nie som, a plakala a objímala ma a volala ma bývať k sebe domov, a skladala mi tú šatku dolu s hlavy, so slovami že toto nie som ja
A ešte kopec ďalších, ja takých ľudí asi fakt priťahujem
@aventine Niektorí ľudia sú mega jebnutí. A s tými muslimami no - si pamätám ako bola nejaká reportáž, kde nejaké babky z malej dedinky niekde z východu hovorili o tom, ako sa boja muslimov - že ich prídu znásilniť a zobrať zvony z kostolnej veže. Až mi bolo ľúto, že ich zelení kkti takto strašia. A hentá zas asi bola moc akčná, keď počula, že muslimov bude treba ubytovávať po domoch Ľudia sú v piči zo sveta.
Bystrický Elvis, to jo, ale neviem či ma niečo/niekto vystrašil viac ako pred pár rokmi v tmavej uličke v Lučenci Dana- kamarátka Martinky z Turca, nebolo mi všetko jedno
My mame Bandasku, ktorý pýta ,,milodary", robí ti prednášky o slušnom správaní, ale keď mu neprispeješ, dokáže ti nadať do rôznych...
A inak som stretla pár podivínov, ale väčšinou to boli skupiny, v ktorých som bola zapletená aj ja (však prečo nepropagovť Pochod za život spievajúc celej Braislave héliovým hlasom, alebo sa nevoziť v nákupnom vozíku po námestí)
@antifunebracka akoze nechcem sa tu natahovat, mne sa tie jej nohy pacili, urcite minimalne v porovnani ku zvysku tela mala take nadkolienky a posobilo to pekne
U nás v ľubovni je taký postihnutý ujo marián, ktorý sa prechádza po meste a objíma ľudí, mňa objal už veľakrát a dokonca raz bol so mnou aj nohavice kupovať
potom v košiciach po optime sa prechádza dookola každý deň taký dlhovlasý týpek, nikto nevie čo je zač ale každý ho pozná
V plavči je zase taký chlapík ktorého všetci prezývajú super mário, inak či sú horúčavy alebo mínusové teploty, stále chodí oblečený celý v čiernom, vo vetrovke a čiernej šiltovke, vraj vie ale veľmi nádherne maľovať
takže ako nie sú to individuá doslova, ale sú takí nezvyčajní
bol som si kúpiť pitie vyjdem s košíkom von idem si hodiť do batoha 2 flaše a len tak kumňe prišiel postarší pán s ktorého tiahlo a vraj: Pepsi je pre psi a kola pre vola, zasmial sa a odišiel A potom vo vlaku sprievodčíčka, vraj Listky prosím! ukazal som a ona namna zazrela ani sa na ne nepozrela a sla prec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Videla som pána, ktorý si sadol ku mne, aj keď som bola jediná okrem neho a pocikal sa.
Videla som v autobuse postihnutého chlapca jediac surové Magi dobré nápady (cestoviny a bujón v prášku).
Taktiež v buse jeden ujko vytiahol cibuľu a začal ju jesť ako jablko.
V parku som opakovane videla pána ktorý na koliečkových korčuliach robí piruety a robí všelijaké choreošky.
Mám šťastie na divnáskov.
bystrickeho elvisa som tiez videla, uja tancujuceho s mopom
a v mojom meste potom su traja zaujimavi typkovia
jeden chodi celorocne ako janosik, druhemu ked povies 'tik-tak' tak ti povie cas na sekundy presne a tretiemu ked povies 'pepek namornik' tak ta zacne nahanat a chce ta zabit.
@willbebetter Tie vychrtlé safaládky? Šak to ani stehná nemá
ale za zmienku stojí človek, ktorý sa posral v obchode, vyzliekol nohavice a začal zo slipov vytriasať hovno.
Alebo v Inwalde si tak ideme po bocnej ulicke na stanicu a zastavila nas taka mentalne zaostala (alebo len poľka) , ze dnes nemozem nosit ciernu lebo je sobota, a ja kukam na nu ci jej nebere, a ona alebo je piatok? Co je dnes za den? Tak jej hovorim, ze je sobota, a chcela ma presvedcit, ze je piatok lebo mam cierne tricko a to sa nosi v piatok
Alebo mam v praci kolegynu, ktora rok a pol hovori, ze odijde, teraz jej koncila zmluva a povedala, ze nepodpise predlzenie... Hadajte co zrobila? ano, podpisala a najblizsieho polroka mi zas bude zrat nervy s tum, ze odijde a nepodpise predlzenie ..
Ale inak aj tu po B chpdi vela retaedov, vid ja alebo xyz dalsich ale sme to my, jedinecni a skveli
Strasne vela konspiratorov a uplnych jebov veriacich, ze Penta nas cipuje a takto, som postretala. Vizualne divnych ludi filtrujem, akoze ja mam meter dvadsat a fialove vlasy, nebudem sudit
Potom retardovaný Peťko z Prievidze sa ma vždy pýta či mám bábu a či je veľká.. A raz ma asi balil keď som sedela sama na stanici, a keď sa objavil môj frajer tak začal zdrhať
Jedna teta v TN sa ma spýtala: 'prosím vás, čo je hento za budova?', pričom ukazovala na Trenčiansky hrad
A už som tu tuším raz písala o dievčine, ktorá bola presvedčená že som moslimka keď mám na hlave šatku, a nechcela si dať vysvetliť že naozaj nie som, a plakala a objímala ma a volala ma bývať k sebe domov, a skladala mi tú šatku dolu s hlavy, so slovami že toto nie som ja
A ešte kopec ďalších, ja takých ľudí asi fakt priťahujem
A inak som stretla pár podivínov, ale väčšinou to boli skupiny, v ktorých som bola zapletená aj ja (však prečo nepropagovť Pochod za život spievajúc celej Braislave héliovým hlasom, alebo sa nevoziť v nákupnom vozíku po námestí)
potom v košiciach po optime sa prechádza dookola každý deň taký dlhovlasý týpek, nikto nevie čo je zač ale každý ho pozná
V plavči je zase taký chlapík ktorého všetci prezývajú super mário, inak či sú horúčavy alebo mínusové teploty, stále chodí oblečený celý v čiernom, vo vetrovke a čiernej šiltovke, vraj vie ale veľmi nádherne maľovať
takže ako nie sú to individuá doslova, ale sú takí nezvyčajní