raz som zabil pavuka...lebo som ho nevedel dostat z vane tak som ho splachol dufam ze to prezil...inak som umyselne ziadne zviera nezabil aspom si nepametam...nemam rad ked niekto zabija zvierata pokial ich nechce zjest ani hmyz...
priznávam, že ako dieťa som otrávila mačku. nechtiac. viac menej. naši boli na hubách, doniesli aj také, ktoré nepoznali, lebo si ich chceli očekovať v atlase, odložili ich s tým, že sú jedovaté, ja som ich nejak naporcovala s rebarborou a natlačila to do mačky už nikdy som ju nevidela.
(že boli huby jedovaté som nevedela a celkovo, mala som asi 5 rokov)
dúfam, že to potom niekedy vygrcala a dala sa do poriadku, lebo to je fakt hrozná spomienka.
ja som nechtiac presiel na aute ani neviem co to bolo take podlhovaste a hunate s dlhymchvostom a drzalo to v ustach zrejme mys... no proste vletela na cestu v nesravny cas na nespravne miesto :/ ale bolo mi toho luto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
A priznávam sa aj k smrti jednej mačky. Zľakla sa ma a prešlo ju auto.
(že boli huby jedovaté som nevedela a celkovo, mala som asi 5 rokov)
dúfam, že to potom niekedy vygrcala a dala sa do poriadku, lebo to je fakt hrozná spomienka.
a potom také tie komáre s dvojmetrovými nohami
ale niečo iné ako hmyz, to by som nedala
teraz mám už vlastne problém aj s tým hmyzom
ale naopak myš som zachránila, lebo namiesto nej som som sa zaklapla do pasce
tak na mňa púlila očká keď som jej klepol palicou po hlave....
kuliočko
bosá si ho pristúpila? Lebo kebyže ho pristúpiš teniskou, tak pravdepodobne pukne