Ja som im dával normálne mená Môj najobľúbenejší macík sa volá po mne-Dávid,potom mám Mimu a Fedora (toho už nemám,to bola fretka ) iné som nepomenovával Som to volal normálne ovečka,zajac a tak
môj krááááááásny velky havo -Melvin -mal to aj na obojku fixkou spolu s adresou keby sa strati .. (inak v Cosbym bol Elvin nevem ci som sa inspirovala abo nie
Mala som macíka, ktorého som volala Macko Schovávačka, lebo keď som si ho pred spaním vždy pekne položila na hruď a zakryla paplónom po krk...tak ráno keď som sa zobudila bol vždy inde. A hrozne som verila že sa hrá na schovávačku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Sníček (fašistický panák - odthli sme mu vlasy),
Kvako (lebo mal strojček ktorý kvákal - týždeň, potom sme mu ho s bratom amputovali z brucha),
Igor (hroch a Igor sa volal pre to že sme poznali chalana Igora a podobal sa na neho)
Bruno (veľký ružový pes....proste čistý Bruno)
@lem0n
Môj obľúbený bol zajačik Flopsík...
Tiež som mala Dopsíka, psa Minďa (to ma neviem ako napadlo ) a ešte strašne veľa
nepamätám sa už....
vzniklo to z toho, že raz som videl, ako sa na ulici bili dvaja opilci a jeden druhému zakričal: "Karči ťahaj do p**y!!!!"
A vravím si, že Karči je úplne bohovské meno....
sestra má prasiatko Pusinku a macka Macinka a máme ešte medvedíka Melindu
a mala som kopec bábik Moník, najstaršia bola Števkova žena a mali spolu veľa detí, potom si začal s Melindou
@hawaitypek aj ja mám Kvaka, ale nekváka
a teraz mám žuža, žábu a prasa.
Hrabe ti? Veď to je najlepšie meno, pre najlepšieho plyšáka!
a segra mala takeho divneho psa a pomenovala ho Banánik
Ale nevolajú sa nijak. A čo mi pamäť siahá ani keď som bol mladý som nevolal menami plyšákov
...ale najnezvyčajnejšie meno má asi môj plyšový havo Dajdajko
lenže to je moj jediný pomenovaný plyšák takže som nemala na výber. a inak. našla som fotky z Viedne dooosť!
To ako seriózne vážne? My sme sa vtedy aj fotili? Daj si ich do mobilu alebo niekam a prines ich nabudúce!!
teda ty tam máš bohužiaľ len jednu fotku z autobusu ja ich tam mám nespočetne vela aj Henrich Hrebeň cmuk cmuk.
To si fakt prosím vidieť
sú tam aj moje super sexy fotky s duckfejsom
Mám pocit, že tie si pamätám! Inak fotila si aj toho pštrosa či čo to bolo, čo nás naháňal, že?
jaaj to vlastne nebolo z toho roku to bolo ešte pred tým
a moja žirafa sa volala pán Longi